Jump to content
Naimisiin.info

Kaisa.m

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kaisa.m kaikki viestit

  1. Meillä häät ensi lauantaina 14.6. Tarkoituksena olisi järjestää ulkovihkiminen seuraavalla kaavalla: - vieraat ohjataan vihkipaikkaan (kohtuutasainen kallio) ja osoitetaan missä vieraat ovat - vanhemmat huolehtivat myös vihkijän oikeaan paikkaan - rekvisiittaa paikalla on äänenvahvistin (toimii akulla) ja mikki sekä muutama tuoli vanhemmille ihmisille - saavumme autolla läheistä kevyen liikenteen väylää pitkin ja tulemme "sivusta" suoraan vihkijän luokse, emme siis kävele ihmisten keskeltä - seremonia kestää arviolta 15-20 min (siviiliseremonia, jossa täytteenä puheita ja musiikkiesitys) - seremonian jälkeen käännymme ympäri naamat kohti vieraita ja bestman/seremoniamestari antaa luvan tulla onnittelemaan - vanhemmat onnittelevat ensin ja jäävät sitten meidän perään onniteltavaksi, vieraat tulevat vuorotellen onnittelemaan ja jatkavat sitten matkaa viereisen ravintolan terassille - terassilla kaikille jaetaan kuohuviinimaljat, bestman nostaa onnittelumaljan ja otamme yhteiskuvan. Koska ensi lauantaille luvataan säätiedotuksessa n 12 astetta lämmintä + vesisadetta, meidän plan b on pitää seremonia ravintolan salissa. Mutta siis tällaisella kaavalla mennään, koristeena on vain ympärillä oleva luonto joka meille riittää erittäin mainiosti, itse en halua mitään "turhaa roskaa" (=koristeet) ympärille. Meillä ei myöskään ravintolaa ole koristeltu sen kummemmin, ainoat koristeet ovat pienet pöytäkukat ja nimilaput Olen myös erittäin tyytyväinen suunnittelemaamme siviilivihkimisen kulkuun, voin senkin tässä jakaa jos siitä on muille ideoita: - vihkijän tervetulosanat - kaason/morsiamen siskon puhe hääparille - vihkiminen - teekkarilakkiseremonia (olemme molemmat teekkareita) - toisen kaason ja hänen miehensä musiikkiesitys (rakkauslaulu, kaaso on hyvä laulamaan) - bestmanin loppusanat Lisäksi kaason mies soittelee kitaralla jotain saapumismusiikkia kun kävelemme paikalle.
  2. Mies osti kihlasormukseni Helsingin Forumin kauppakeskuksen Kulta-Kamarista. Kävimme myöhemmin vaihtamassa sen pienempään kokoon, koska hän oli arvioinut koon väärin. Tällöin palvelu oli ihan ok. Nyt kuitenkin vajaa 5kk käytön jälkeen sormuksesta irtosi timantti ihan itsestään. Puuttuvan timantin huomasin vasta illalla kotona joten sitä ei voinut ottaa talteen. Menin myymälään kuitin kanssa näyttämään sormusta. Palvelu oli erittäin tympeää ja myymälässä sai taas odotella vaikka kuinka ennen kuin sai palvelua. Toisaalta myymälässä oli ystävällinen juuri työt siellä aloittanut nuori nainen, mutta muu myymälän henkilökunta oli epäkohteliasta. Myymälässä pidempään ollut myyjä ilmoitti, että korjaustyö menee takuuseen mutta uusi timantti pitää maksaa itse. Tämän jälkeen hän käänsi selkänsä ja jätti tuon aloittelevan myyjän hoitamaan asiaa. Ilmoitin, että vastuu sormuksesta kuuluu mielestäni heille, koska sormusta ei ole kohdeltu kaltoin eli alun perin timantin kiinnitys on ollut huono ja se on ollut käytössä vasta vähän aikaa. Kuulemma kultaseppä sitten soittelee ja kertoo kenen vastuulle tämä kuuluu. En siis tosiaan voi suositella Kulta - Kamaria paitsi huono palvelun myös olemattoman tuotevastuun takia. Sormus oli siis heidän omaa mallistoaan.
  3. Kävin nyt sitten minäkin ostamassa hääpukuni Tallinnasta. Kävin Anna Bellassa ja Tigasmossa, sekä nopeasti Salo Centerissä. Parhaan laatuiset puvut olivat Anna Bellassa, jossa myös palvelu oli moitteetonta. Myyjä ehdotteli pukuja ja kertoi oman mielipiteensä tyrkyttämättä. Puku ja alushame maksoivat 425e ja yleisesti pukujen hinnat liikkuivat noin 400-500 hujakoilla. Liikkeessä oli ivoryn ja valkoisen sävyisiä pukuja. Liikkeen nettisivuilla olevia pukuja ei myymälässä ollut. Tigasmo oli paljon pienempi liike, puvut olivat mielestäni huonompaa kangasta ja suurin piirtein saman hintaisia. Heillä oli myös kalliimpia pukuja. Salo Centerissä en jaksanut enää sovitella pukuja, liike vaikutti epämääräiseltä varastolta ja nopean vilkaisun perusteella hinnat olivat samaa luokkaa. Salo Centerissä oli myös kenkiä, mutta niidenkin hinnat olivat 70-100 euroa. Sain myymälästä puvulleni täyspitkän pukupussin, jonka tungin pukuineen kaikkineen mukanani tuomaan kassiin.
  4. Meilläkin on vihkiminen klo 15 ja se tapahtuu juhlapaikalla. Juhlat kestävät klo 24 asti, jolloin itse siirrymme viettämään hääyötä ja vieraat saavat lähteä kotiin tai baariin jatkoille. Toki sovimme jonkun yökerhon kanssa että vieraat pääsevät jonon ohi ja joku hoitaa taksien tilaamisen, eli jatkoille siirtymisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Jatkoille siirtyminen on myös sopiva aika, jolloin juomatarjoilu meidän piikkiin loppuu ja vieraat saavat itse kustantaa omat juomansa sitten siitä eteenpäin.
  5. Mekin varauduimme maksamaan kekkerit kokonaan itse. Osaksi siksi, että mielestäni tuntui törkeältä odottaa että vanhemmat maksavat, osaksi myös siksi että tällöin ei häitä tarvitse järjestää "muiden pillin mukaan". Vanhemmat kuitenkin halusivat osallistua häiden järjestämiseen (ilman mitään vaatimuksia), joten isäni maksaa ravintolaosuuden sekä sen lisäksi äitini antoi rahaa hääjärjestelyihin. Loput (bändi, asut, kaunistautuminen, sormukset, kutsut, kukat, koristeet, jne sekalaiset jutut) maksamme itse. Sulhasen vanhemmat lupasivat avustaa häämatkan järjestämisessä, joten olemme erittäin iloisia kun ei mene kaikki omat säästöt hääjuhliin ja matkallekin on varaa lähteä.
  6. Me emme lähetä STD-kortteja, mutta aikeissa on saada kutsut postiin tammi-helmikuussa. Hääpäivä on 14.6. joten muihin verrattuna hyvissä ajoin liikkeellä. Toisaalta kesähäihin pitää mielestäni laittaa kutsut mahdollisimman ajoissa, koska vierailla on kesälomamatkaa yms suunnitteilla.
  7. Ajattelimme lähettää kutsut tammi-helmikuussa ja vp viimeistään 1.5. Hääpäivä 14.6. Eli vastausaikaa riittää
  8. Vielä kysymyksenä Tallinnasta mekon ostaneille, että miten toitte mekon Suomeen? Onko kaikilla ollut auto matkassa, ja onko ihan hullua ajatella että mekon toisi laivalla käsimatkatavaroissa? Olisiko syytä ottaa joku iso kangaskassi mukaan jonne mekon voisi taistella vai minkälaisen kantovälineen liikkeestä saa? Toivottavasti joku vielä lukee tätä ketjua..
  9. Kuulostaa oudolta, itse siis laitoin sähköpostin siihen ulkovihkimiset-meiliosoitteeseen ja viestiin halutun päivämäärän, kellonajan ja paikan. Vihkijä, joka on silloin vuorossa, vastasi itse viestiin. Ihmettelinkin vähän että jopas saa ajan ajoissa kun olin tätä foorumia lukenut, mutta näin nyt kävi, toivottavasti ei ole joku sekaannusta. Kannattaa kokeilla vielä tuota meiliä ja tarkat speksit mukaan. Puhelinnumeroa, josta ulkovihkimisiä olisi voinut kysellä, en edes löytänyt mistään.
  10. Saimme jo nyt varattua Helsingin maistraatista vihkijän ensi kesäkuun lauantaille juhlapaikalle. Laitoin maistraatin nettisivuilta löytyneeseen sähköpostiosoitteeseen viestin, ja vastaus vihkijältä tuli jo parin päivän päästä. Kannattaa siis kokeilla Helsingin maistraattia myös!
  11. Ennen tarkempien hääsuunnittelun aloittamista tein kaksi budjettia, köyhän (4000e) ja ökyversion (12000e). Tarkoitus oli siis kuitenkin järjestää kohtuuhintaiset häät, joissa noin 60-70 vierasta. Ruoat pitopalvelusta ja juomat Tallinnasta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että budjetti räjähtää ihan täysin käsiin, kun yllättäen bridezilla nostaa päätään ("nää on mun ainoot häät") Onneksi vanhemmilta tulee avustusta budjettiin, sillä juhlat järjestetään ravintolassa (mikä tosin maksaa vähemmän kuin olin luullut, kyllä se pitopalvelu ja Tallinnan viinatkin jotain maksaa, eikä tule tilavuokraa). Laskin juuri, että omaan kaunistautumiseen saa helposti menemään pari tonnia tai ylikin, joten nyt mietin että pitäisikö sitä vaan laittaa sitten kerrankin ranttaliksi. Samoin kun on tarjouksia pyydellyt ja käynyt tiloja katselemassa, on kyllä tullut selväksi että Helsingissä on vaikeaa järjestää häät alle 6000 eurolla, ellei halua kokata itse ruokia. Budjetti siis varmaan lähentelee 10 000e, toivottavasti ei mene paljon yli. En varmaan uskalla pitää kovin tarkkaa kirjaa siitä, miten paljon rahaa menee ettei sitä sitten tarvitse kauhistella jälkikäteen.
  12. Vastaanpa itse itselleni, toivottavasti on hyötyä muille. Hvitträskin yläkerrassa on ravintola, jossa kolme salia. Meidän 65 vierasta olisi pitänyt sijoittaa kolmeen saliin, joista itse olisimme sijoittuneet keskimmäiseen, johon mahtuisi vain meidän pöytä. Oikealla olevaan saliin olisi mahtunut arviolta n 40 henkeä ja tuntui, että tällä järjestelyillä jäisimme vähän syrjään omista juhlistamme. Salit ovat yhteydessä kauniiseen lasikuistiin, jossa voisi olla buffa, kakku ja myöhemmin tanssit. Takapihalla oli ulkona myös tanssilava. Itse kuisti oli aika pieni tanssille, joten kovin isoa bändiä ei mahdu. Itse ravintola oli ihan kaunis, mutta aika tavallinen. Sulho kokeili tuoleja ja väitti niitä epämukaviksi. Talon edessä on todella ihastuttava puutarha. Olimme ajatelleet että jos valitsemme Hvitträskin, vihkiminen olisi puutarhassa, mutta se on valtion maata jonka käyttöön täytyy erikseen pyytää lupa. Kuulemma myös mahdollisen vihkiseremonian aikana ei saa esim seistä nurmikolla, joten vieraat joutuisivat seisomaan kapeilla poluilla siellä täällä. Paikan suhteen kannattaa myös huomioida, että Hvitträskissä käy aika paljon turisteja ja pihalla hengaileva hääpari houkuttelee varmasti huomiota.
  13. Kävimme katsomassa Arabianrannassa sijaitsevaa Bokvillania ja ihastuimme sulhon kanssa tilaan täysin. Päädyimme varaamaan toisen tilan, mutta tämä vinkkinä muille morsiamille. Bokvillan on käsittääkseni Arabian tehtaan entisen johtajan kotikartano, ja se on nyt Arabianrannan taloyhtiöiden omistama. Talo on remontoitu kauniisti ja siellä on keittiö, astioita sekä tuolit ja pöydät. Tilavuokra oli aika kohtuullinen (tiettyjen taloyhtiöiden asukkaat saavat alennusta) ja tiloihin pitää/saa tuoda oman pitopalvelun ja omat juomat.
  14. Meille on varattu ravintola Alia Kulosaaressa ensi kesälle. Onko muita Aliassa juhliaan viettäviä tai viettäneitä? Kaipaisin vinkkejä ja kokemuksia tilasta ja ravintolasta. Ihastuimme heti ravintolan sijaintiin, talon kauneuteen ja tyyliin.
  15. Mulla aikomuksena laittaa myös äitini vanha huntu 70 luvulta samoin kuin Eetalla. Haluaisin laittaa kampaukseen myös jokusen kukan, huntua kun aion pitää ainoastaan seremonian ajan. Kaasoille haluaisin myös hiuskukat, jotka voisivat olla samantyyliset kuin oma hiuskukkani.
  16. Meidän häävieraista ainoastaan yhdellä parilla on kaksi alle kouluikäistä lasta, muut kutsuttavat ovat yli 15-v tai aikuisia (emme ole vielä varmoja kutsummeko nuorimpia, hekin kuitenkin siis yli 15v), paitsi sisareni poika, joka on häiden aikaan 1v ja hänen on tarkoitus tulla häihin ainakin alkuillaksi. Mitä mieltä olette, onko törkeää laittaa tuolle yhdelle parille kutsu vain nimillä eli ilman lapsia, kun siskoni poika kuitenkin on paikalla? Muita lapsia ei ole, joten nuo lapset varmasti tylsistyisivät ja uskon, että pari ei edes odota että lapset kutsuttaisiin.
  17. Täälläkin aikeissa lähteä Tallinnaan katsastamaan hääpukuvalikoima! Anna-Bella on kiikarissa koska sitä on täällä mainostettu niin kovasti Mutta mitenkäs te jotka olette Tallinnasta hääpukua etsineet tai sen jopa ostaneet: hääpuvun saa ilmeisesti heti mukaansa, mutta millaisia kokoja liikkeissä on tarjolla? Tallinnalaisethan ovat ilmeisesti pienempiä kuin me suomalaiset, eli onko mitään toivoa löytää esim koko 40 hääpukua suoraan mukaan liikkeestä vai ovatko kaikki jotain koko 36 pukuja ja isommat pitää tilata?
  18. Meillekin tulee ravintolahäät ja ollaan alustavasti ajateltu seuraavanlaista tarjoilua: alkumaljat (kuohuviiniä), ruoan kanssa viiniä pari lasillista ja kahvin avec. Lisäksi baarissa olisi meidän piikki, joten sieltä saisi hakea ainakin olutta, siideriä ja lonkeroa tiettyyn summaan asti, mahdollisesti myös viiniä. Vieraita tulee vain 60-75 hlö, joten tarjoiluja on varaa kustantaa vähän enemmän. Itseäni vähän huolestuttaa se, että paikalla on muutama kaveri, jotka ovat aika viinaan meneviä (mm. toisissa häissä ollut oma viinapullo mukana....). Eli mitä käy jos on avoin baari?! En haluaisi mitään örvellystä häihin! Mahdollisesti pyydämme ravintolalta, että baarissa ei myytäisi ollenkaan väkeviä eikä ainakaan mitään snapseja, mutta en ole varma ratkaiseeko se ongelmaa... Drinkit ja snapsit yms olisivat muutenkin vieraiden itse kustannettavissa. Takaraivossa jyskyttää tiettyjen henkilöiden kommentit aiemmista häistä, joissa alkoholia oli kustannettu vain vähän ja omakustanteiset oluet yms olivat aivan järjettömän kalliita. Emme halua että omia häistämme muistetaan ainoastaan kaljan hinta baarissa ja kuinka ilta tuli kalliiksi. Tuollaiset erikseen sovitut tietyt drinkit, jotka saa sitten tarjoushintaan kuulostaa mielestäni todella hyvältä idealta!
  19. Jep, näin olen itsekin miettinyt ja hyvä pointti Nyt omia häitä suunnitellessa olen vähän ollut ymmärtävinäni, että sulhon vanhemmat odottavat, että voivat "kutsua omia vieraita häihin". Koitimme kuitenkin tehdä nyt selväksi, että kutsumme itse kaikki vieraat ja he voivat esittää toiveita vieraslistalle, mutta teemme päätökset itse. Tämä juurikin siksi ettei tulisi mitään epäselvyyksiäkään kenellekään että kuka on kutsuttu ja kuka ei. (vähän off-topic menee mutta menköön) Itse olemme miettineet, että kutsumme kaikki sellaiset avecit, jotka ovat tiedossa kutsun lähettämisen aikoihin (ja jotka todennäköisesti ovat anyways meillekin läheisiä ihmisiä), ja jätämme pois ne sukulaiset ja tuttavat, joihin ei muutenkaan pidetä yhteyttä. Tulee sitten enemmän tilaa niille oikeasti tärkeille ihmisille (ystäville ja sukulaisille ja heidän aveceilleen). En itse kuitenkaan usko että kukaan loukkaantuu jos avecia ei kutsuta, varsinkin jos sen kutsutuille (erityisesti läheisimmille jotka avec-kutsua varmaankin odottavat) erikseen selittää (ei ole tilaa jne). Itse kuitenkin haluaisin että varsinkin ne vieraat, joilla on vakiintunut suhde ja jonka puolison tunnemme, saisivat aveccinsa mukaan.
  20. Aloimme seurustella ja menimme kihloihin syksyllä, joten halusimme myös hääpäiväksi syyskuun. Päädyimme kuitenkin siirtämään hääpäivän kesäkuulle miehen töiden takia ja koska haluaisimme vihkimisen ulos ja syyskuussa kelit voivat olla arvaamattomat. Hääpäiväksi valikoitui 14.6.2014 koska halusimme lauantain, mielellään ennen juhannusta vieraiden kesälomien takia ja hääpaikka oli tuolloin vapaana. Suosittua heinäkuuta emme edes harkinnut koska arvelimme että silloin on liian kuuma enkä halua hiota kuin pieni sika hääpäivänäni :-)
  21. Täytyy osallistua tähän keskusteluun "aveccina, jota ei kutsuttu häihin". Kyseessä oli poikaystäväni (nyk sulhasen) serkun häät aikana, jolloin olimme muuttaneet yhteen vähän aikaa aiemmin (eli kyseessä ei ollut mikään tapailun asteella oleva suhde). En ollut tavannut ko serkkuja (enkä ole vieläkään), mutta yleensä olen heti suhteen alusta yrittänyt luoda hyvää suhdetta poikaystävän perheeseen ja sukuun ja pitänyt aktiivisesti yhteyttä, koska pidän perhettä ja lähisukua tärkeinä. Kun tämän ko serkun häitä suunniteltiin, meillekin puhuttiin avoimesti häistä poikaystävän vanhempien taholta ja nimenomaan sanottiin, että minutkin on kutsuttu ja toivotaan että osallistun. Kun kutsu sitten tuli postissa, siinä oli ainoastaan poikaystäväni nimi, eli kutsu ei ollutkaan "avec". Olin asiasta kummissani ja ihmeissäni, sekä myös loukkaantunut kun tuntui, että poikaystävän suku ei olekaan kiinnostunut tutustumaan tai ei vaivaudu tästä kutsujen muutoksesta edes ilmoittamaan. Tilanne oli ikävä senkin takia, että häiden kanssa samana päivänä oli oman sukuni tapaaminen, jonne olimme molemmat tervetulleita ja olimme suunnitelleet menevämme ennen kuin tämä serkun hääpäivä oli ainakaan itselläni tiedossa. Asia ratkesi niin, että poikaystävän vanhemmat vaativat häntä osallistumaan ko häihin, vaikka minua ei oltu kutsuttu ja oman sukuni juhla jäi häneltä väliin (olisin halunnut esitellä koko suvulle ensi kertaa tuossa tilaisuudessa). Koko tilanteesta ja sen hoitamisesta jäi ikävä maku suuhun ja asia vaivaa vieläkin vaikka tästä tapahtumasta on jo aikaa. Nyt kun suunnittelen omia häitäni, en voi olla ajattelematta etten halua kyseisiä serkkuja kutsua lainkaan, vaikka yritänkin olla olematta pikkumainen. Kutsumatta jättäminen ei niinkään harmita, koska ymmärrän kyllä tilan/budjetin luomat rajoitteet, mutta asian hoitaminen tyylittömästi harmittaa ja loukkaa edelleen.
  22. Kaisa.m

    Espoon Kartano

    Kävimme katsomassa Espoonkartanoa häihimme ensi kesälle. Lähes kaikki kesäviikonloput on jo varattu, ainoastaan syksylle / talvelle on enää vapaata joten paikka on ilmeisesti hyvin suosittu. Paikka oli todella kaunis ja huoneita on useita, jolloin voi esim tanssia eri huoneessa missä ruokailu on. Myös paikan päällä vihkimiseen oli useita eri tiloja kuten puutarha, katettu ja suojaisa terassi sekä pienemmällä porukalla paikan todella upea kellari. Ainoa miinus paikalle tulee hinnasta. Pelkkä tilavuokra on lähes 2000 euroa, johon tulee päälle ruoat, tarjoilijoiden palkkiot, siivous 150e, koristeet, juomat jne. Kaikki juomat (myös holittomat) pitää tuoda itse paikan päälle ja ilmeisesti myös pöytien järjestämisestä yms veloitetaan tarjoilijoiden palkkio. Henkilökunta lähtee paikalta kahvien tarjoilun ja siivoamisen jälkeen. Juhlien lopussa täytyy itse tehdä perussiivous (eli ottaa liinat pois pöydiltä), mutta tuohon 150 euron siivoukseen (joka on ilmeisesti pakko ottaa) kuuluu sitten kaikki muu siivous. Pienempiin häihin paikka tuntuu todella tyyriiltä, kun samaan hintaan saa ravintolan eikä tarvitse itse tehdä mitään siivouksia/järjestelyitä. Meille jäi myös vähän ikävä rahastuksen maku paikasta kun tilavuokraan ei tosiaan kuulu muuta kuin tilavuokra (myös heillä olevista äänentoistolaitteista veloitetaan erikseen tilavuokran päälle!).
  23. Harkitsemme Tuomarinkylän ravintolaa ensi kesänä vietettäviin häihin. Onko uudempia kokemuksia paikasta? Miten tilaan mahtuu tanssimaan (bändikin olisi tulossa)? Vieraita olisi noin 65 hlö, pitääkö osa pöydistä siiivota alta pois?
  24. Meillä suunnitellaan noin 60-65 henkilön häitä. Kutsulistalle on nyt laitettu ystävät, perhe ja lähimmät sukulaiset + heidän avecit. Suvun ja perhetuttujen suhteen on nyt tehty niin, että listalla on vain ne henkilöt, joihin jompi kumpi pitää edes kohtuullisen aktiivisesti yhteyttä. Eli kaikki serkut ja muut kaukaisemmat sukulaiset joita ei ikinä edes näe on jätetty pois. Itse olen sitä mieltä, että en häihini halua sellaisia sukulaisia, joita toinen puoliso ei ole koskaan tavannut (avecit erikseen). Kumpikaan ei halua isoja häitä, joten tämä on tuntunut ihan hyvältä periaatteelta.
  25. Kaisa.m

    Kihlajaisten tarjoilu

    Meillä oli kihlajaiset viikko sitten. Kutsuimme paikalle sisarukset puolisoineen ja lapsineen (=yksi puolivuotias poika), vanhemmat ja isovanhemmat. Kihlajaiset pidettiin meidän 50 m2 kokoisessa kaksiossa, joten enempää porukkaa ei olisi mahtunutkaan Kihlajaiset pidettiin keskiviikkona klo 18.30 alkaen joten mitään kovin suureellinen tilaisuus ei ajankohdankaan puolesta ollut kyseessä. Tarjolla oli kuohuviiniä (varasimme myös alkoholittoman vaihtoehdon mutta unohdimme tarjoilla sitä ennen kuin ihan lopuksi ), kahta erilaista suolaista piirakkaa, papusalaattia, leipäpalasia joiden päällä lohta tms, juustokakkua sekä kahvia ja teetä. Molempien vanhemmat toivat paikalle kuohuviiniä, siskoni teki juustokakun ja papusalaatin, miehen mummo suolaiset leivät ja itse tein kaksi suolaista piirakkaa, joiden ohjeet otin piirakkapohjien paketista. Systeemi toimi hyvin ja tuntui että perheet auttoivat mieluusti tarjoiluiden tekemisessä. Jälkeenpäin ajatellen olisi ollut paljon helpompi järjestää juhlat esim anoppilassa, jossa on enemmän ja tilaa ja piha jota voisi hyödyntää ja olisi jäänyt itselle vähemmän työtä, mutta tämäkin toimi hyvin ja vieraat tuntuivat viihtyvän. Oli myös mukava että kaikki tulivat meidän asuntoomme, eikä tarvinnut miettiä sitä, kumman vanhemmat saavat/joutuvat järjestämään juhlat ja olimme myös itse isäntinä tilaisuudessa.
×
×
  • Create New...