maibrit

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About maibrit

 • Rank
  Untuvikko
 1. Lozzine, oliko 50e henkilöhintaan laskettu mukaan kaikki ylimääräisetkin kulut, kuten kuljetukset, tarjoilijat jne. Vai tuliko vielä 50e/hlö hinnan päälle lisäkustannukset? Kiitos, Mari
 2. viccy, oletteko saaneet Kellokosken juhlatalosta lisätietoja, että täytyykö juhlanvietto lopettaa jo 01.00?
 3. Kiitos! Onko toi Mårsbackan linkki sama kuin se Mårsbacan kartano, tai puhutaanko niistä siis yleisisti samalla nimellä, nuorisoseurantalo/kartano?
 4. Me myös naimisiin vuonna 2015 ja ollaan yritetty löytää yhteystietoja Mårsbacan juhlapaikasta, mutta mitään ei öydy. Olisiko jollakin tietoja kyseisestä paikasta, kiitos!
 5. Olisiko näistä päivittynyttä tietoa lisää?
 6. Onko uusia kertomuksia Laukkosken nuorisotalosta. Meillä ajatuksena mennä siellä naimisiin 2015 myös
 7. Heippa, Näitä ketjuja lueskeltuani totesin, että kovin päivittynyttä tietoa ei ole uudenmaan pitopalveluista. Me asutaan Järvenpäässä ja oikein mistään ei löydy tietoa pitomer:sta tai muista lähialueen palveluista. Olisin kiinnostunut kuulemaan eripaikoista kokemuksia teiltä kenellä sitä on ihan lähivuosilta Pito-piioista on puhuttu pitkä ketju, mutta se on aika vanha. Uusia kokemuksia heistä? Pitopalvelujen kotisivuilla on menun hinta per. henkilö, mutta sitten ei kerrota, että mitä hintaan kuuluu. Pelkkä ruoka vai jotain muuta esim. työntekijät jne. Kirjoitelkaa vastauksia jooko, kiitos!