Marswin

Aktiivijäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Marswin

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Toisenlaisena näkökohtana voisin mainita, että olin naispuolisen ystäväni polttareissa, joihin oli kutsuttu miespolttari yleisöä viihdyttämään. Mielestäni talanteessa ei ollut todellakaan mitään seksuaalista. (ehkä jonkun mielest oli, kuka tietää...). Mutta loistavan hauskaa meillä oli. Itse en kuitenkaan sellaista omiin juhliin toivoisi (koska olisin lähinnä vaivautunut). Jos mieheni olisi saanut mielettömät kilarit siitä, että osallistun ystäväni polttareihin, joissa ystävälleni on tilattu strippari ja vielä vaatinut poisjääntiä, niin riitahan siitä olisi tullut. JA ISO SELLAINEN. Mutta onneksi näin ei käynyt ja kaikilla oli hauskaa ;D ;D ;D
 2. Kyllä mun mielestä pelkässä paidassa ja suorissa housuissa häihin meno on aika suuri moka. Ja tämä kyllä pitäisi tajuta ihan ilman mitään koodejakin. Ja kyllä se on puku joka tekee miehen ;D
 3. NAmnam sikaa vaan pöytään! on se kumma, jos EU-säädökset tämänkin ilon meiltä vievät. Voiko pitää paikkansa?
 4. Täytyy sanoa, että Leppilammet on kesän kaunein pari. Vie voiton nuista misseistä todella kirkkaasti! Ihana puku :-X
 5. meillä hillutaan niin harvoin pelkässä tyttöporukassa, että ilman muuten omat polttarit tänne kiitos. ;D
 6. Kinkkinen juttu tämä. Ei naisen sukunimen ottaminen miestä tossun alle saa jäämään mielestäni. Tämä ongelma varmaan meilläkin edessä, kosken kivasta sukunimestäni haluaisi luopua ja miehen sukunimi puolestaan on hyvinkin tavallinen. Lisäksi hän on sukunsa ainoa miespuolinen jatkaja, joten saapi nähdä kuinka paljon keskustelua tästä tulee. Juuri sukulaiset saattavat ihmetellä. Ehkä pidämme omamme.
 7. Heh, sillit ja kalapöytä on kaikkein parasta mitä juhlista löytyy... ;D Meidän suvussa kaloja syödään pitkään ja hartaasti, ja usein lämpimiä ruokia ei jaksa enää kukaan. Nam!
 8. Ihmettelen myös miksi astiat, pyyhkeet ja lakanat mielletään vain naisen toiveiksi? Eikö mies käytä niitä ihan yhtä paljon? Ainakin meidän suvun miehet, veljeni ym. ovat hyvinkin tarkkoja minkälaisia kippoja ja kuppeja heidän kaapistaan löytyy... ihan joululahjalistaltakin löytyy toiveita kahvinkeittimestä, viinilaseihin, kattiloihin ja pannuihin. Eiköhän näitä tarvitse kaikki ihmiset, ellei sitten harrasta vain mikroaterioita, jota lämmitetään mikrossa ja syödään mikroastiasta. tosin siihenkin tarvitaan se mikro, eivätkä ruokailuvälineetkään olisi pahasta... Mutta toisaalta mieleenikään ei kyllä tulisi laatia lahjatoivelistaa yksin...
 9. Asiasta hiemaan toiseen... Olen tätä tässä vieraaksi mennessäni pohtinut, että jos morsiamella onkin värillinen puku, ja itsellä samanvärinen, aiheuttaako tämäkin ongelmia, sillä eihän sitä voi tietää etukäteen...? Tai ylipäätänsä, että kun itse tykkään pukeutua. Ja jos morsian onkin hyvin vaatimaton, niin olishan se aika noloa, jos itsellä olisi hienompi puku kuin morsiamella. Vai mitäs sanotte?
 10. Mun mielestä karkkiteemaan sopii iloiset värit ja muodot, kuten raidat ja pallot. Tästä teemasta sais irti vaikka mitä!
 11. [Nyt ovat hyvät neuvot kalliit! Kiinnostaisi tietää miten sädetikut sytytetään että ne palaisivat yhtäaikaa hääparin astuessa kirkon portaita alas?? Onko kaikkein paras laittaa ulkotulia kirkon pihalle ja porukka sytyttää niistä tikut? Moikka! Ei omissa häissä, mutta vieraana olin häissä joissa oli sädetikut. Hääkirkon ovella bestman ym. avustajat jakoivat PITKIÄ sädetikkuja kaikille. Ulkona oli ulkotulet, joista kätevästi ne sammutettiin. hiukan pelkäsin et ne sammuu, mutta hyvin kesti siihen asti, että saatettiin pari autoonsa. Sitten vaan loput tikuista ämpäreihin. Kai joku avustajista sammutti tulet? kaaso tai joku... tuskin ne sinne jäi, mutten asiaan kauheasti kiinnitänyt huomiota.
 12. Kannattaa testata se lasin kuumuuden kesto. Esim aallon pienenpieni aaltoastia ei kestä kynttilää sellaisenaan, mutta jos siihen laittaa koristehiekkaa tai vaikkapa merisuolaa pohjalle, toimii se eristeenä ja lasi kestää.
 13. Tuli mieleen Dragsfjärdin lähistöllä sijaitseva viikinkikylä. Onko joku pitänyt häitään siellä? Olin jossain firman juhlissa kerran ja aika jännä paikka erikoisille häille. Saarelle mentiin veneellä ja siellä oli pieni puinen kirkko. Söimme viikinkiruokaa ja mahdollisuus olisi ollut yöpyä siskonpedeissä viikinkitalossa. Harmi etten tarkkaa nimeä saa mieleeni, mutta ehkä joku toinen muistaa?
 14. Heippa! hirvilammesta sen verran, että olin häissä joissa oli 80 henkeä vieraita. Itse istuin ylhäällä parvella. En nähnyt oikeastaan juurikaan mitään, mutta olimmekin siellä vain ruokailun ajan. Muuten paikka oli ihana ja häät olivat ihanat. Mutta täytyy sanoa, että jos kyseessä on 150 hengen häät, osa porukkaa on pakko sijoittaa parven perällä olevaan huoneeseen, josta ei ole näkyvyyttä saliin.
 15. Juuri tätä minäkin tarkoitan! Koko illan ei kuitenkaan voi soittaa musiikkia, joka kaikkia miellyttää ja kaikki eivät pidä tanssimisesta, vaikka se musiikki miellyttäisikin. Tylsistyminen on hyvin lähellä kun ei ole muita virikkeitä kuin boolikulho. Toisaalta meillä kyllä pelaillaan tavallisissa illanistujaisissakin, miksi siis ei häissä!