Peikk0

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Peikk0

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Täälläki on haaveiltu tuota lankalaukasinta ja jalustaa kameralle! Miten te sitten teitte kuvien kanssa, lähetittekö kiitoskortin mukana photoboothkuvia vai pidittekö vaan itsellä muistona?
 2. Pellava,harmaa puu, juutti, valkoinen, tummansininen ja kirkkaankeltainen! Kuulostaapa monimutkaiselta, mutta ei se niin kovin ole..
 3. Jee hauska kuulla että on polttarit mennyt hyvin! Mie oon vähän eri linjalla kuin täällä moni, sillä ehdottomasti haluaisin extremeä ja nolausta, oikeen semmosta muhahahaha nolausta. Mutta extremessä tosiaan ongelmana vähän se, että mun Ei-listalla on juuri toi, että minä yksin suorittaisin ja muut kattois. Joku koskenlasku tai joku ralliautoilu/mönkijäsafari tai vastaava vois olla ihanaa, jännää mutta sillei että kaikki pääsis osallistuun. Ja haluaisin mun polttareissa juuri semmosta älytöntä nolausta jätesäkki päällä, potta päässä myydä piparia tuolla aamulla klo 10. Mun Ei-lista siis: - aktiviteetit joissa mie yksin suoritan ja muut oottaa/kattoo. - liika känni alkuillasta, loppuyöstä voi antaa mennä. - liika "söpistely" ja "emäntäjutut" (sisältää morsiussaunan, kalliit kynsihoidot & kasvohoidot, kaiken vaaleanpunaisen, prinsessapäivä pois minusta se on sitten hääpäivä, saatikka olen kuullut semmosta kauhujuttua, että joskus polttareissa tuleva morsian joutuu 'emäntäkokeeseen' leipomaan ja siivoamaan VOI KAMALA ei minun juttu.) Onneksi armaat kaasot yleensä tuntee morsiamet niin hyvin, että varmasti osaa järjestää huipun päivän. ja polttarit on hyvä tapa myös hiukan töniä morsianta mukavuusalueen ulkopuolelle, miekin innolla odotan mitä kaikkea kasvonaamiota ynnä muuta päivä pitää sisällään!
 4. On kyllä hinnat noussu. Ja ihmettelin sitä, kun pari vuotta sitten kaasoilun ohella huomasin kuinka moni paikka antoi reilusti aikaa koristeluun ja siivoiluun, nyt samat paikat päästivät vasta hääpäivän aamuna koristelemaan ja piti olla siivottuna sunnuntaiaamuun kello yhdeksään mennessä... Kamalaa! Lisäksi tuntuu, että moni paikka ottaa nykyään hirveitä hintoja ns. "ylimääräisistä tunneista", eli jos aluksi sovitaan että juhlitaan klo 23.00 mutta haluttaisiinkin olla puoleenyöhön niin saa juhlia, mutta se maksaa mansikoita. O.O
 5. Tää onkin hauska ketju! Niin paljon erilaisia nounoita. Listasin aiemmin ehdottoman ein karaokelle mutta nyt se on ilmeisesti tulossakin häihimme. Onneksi se on eri tilassa kuin muut juhlat, hyh hyi. Ja meille ainakin tulee shotteja, sellaiset piilopullot vessoihin, että saa vessareissulla napata shotin jos tahtoo. Ei mitään tiukkaa viinaa kuitenkaan vaan jotain hyvää. Meille ei ole sattumalta nimittäin tulossa yhtäkään alaikäistä, muutakuin pari ihan pientä lasta, joten pullo vessassa on turvallinen siinäkin mielessä ettei mene "vääriin suihin".
 6. Wihii meillä myös 15.8.15 Meillä oli itseasiassa hirveät kiistelyt, kun minä oisin tahtonu mennä huhti- tai toukokuussa, mutta ukko ehdottomasti alkusyksystä kun on pimeät illat. Nyt ratkaisu vaikuttaa ihan hyvältä, kun saa kattella kynttilöitä ja jotain pientä nättiä ulkovaloa... : ) Ja on vielä suht lämmintä ja pimeää, eli siis täydellistä! Kirkko ja juhlapaikka plus valokuvaaja varattu. Kaasot ja bestmänit kysytty ja mekko ostettu. Eipä hirveänä muuta vielä, nyt on tosiaan semmonen "mihin suuntaan tästä lähtis eteneen"- ongelma tai että ei osaa päättää mitä tekee seuraavaksi. Alustavat vieraslistat on laadittu ja teemaa ja koristelua mietitty mut niih... Mites muilla etenee?
 7. Ellie Gouldingin versio kappaleesta Your song
 8. Meillä maksaa 800€ tilavuokra (pe-su), johon kuuluu ruokailutila ja tanssisali, nuotiopaikka ja saunat jatkoille, morsiuskammari ja yksi iso majoitustila, jonne mahtuu suurinosa kavereista yöpymään. Lisäksi pitää maksaa kaksi mökkiä, pöytäliinavuokrat .. ja ehkä jotain muuta vielä
 9. " Me emme onnea löydä paljosta tavarasta, on kokemukset ja seikkailut elämässä parasta. Halutessanne voitte muistaa meitä häämatkatilille ******-******** " Tai jotain vastaavaa Mutta pelkkää rahaa siis toivelistalla. Hääjuhlassa ajattelin myös paljastaa vieraille, minne lähdemme häämatkalle vaikka jollain nätillä koristeellisella kartalla tjms. Ehkä se on vieraille kiva että näkevät minne lahjansa menevät.
 10. ^ Mekin karsittiin serkkuja aika ronskilla kädellä. Varattiin tarkoituksella hääjuhlapaikkakin jonne mahtuu maksimissaan 110 henkeä, niin ei tarvitse kaikkia kutsua vaikka vanhempien painostus vähän siihen suuntaan olikin. Tuntuu turhalta kutsua sukulaisia joiden kanssa ei koskaan ole tekemisissä. Meille tulossa siis n. 85-100 henkeä. Kaverit saavat luvan tulla juhlimaan ilman lapsia jatkotkin toivottavasti mielessä, muutamat sukulaiset tuovat mukanaa lapsia. Ei kovin montaa onneksi. Ja ehkä se on jonkinlainen miesten juttu. Tuntuu, että miehet ovat kuin parhaita kavereita vaikka eivät olisi viiteen vuoteen nähneet.. Naisilla monesti vähän eri juttu, jotenkin sitä tulee pidettyä ehkä enemmän yhteyttä tärkeisiin ihmisiin tai en tiedä.
 11. Juhlapaikka ei saanut olla: Kallis, omat juomat kieltävä, pieni eikä keskustassa vaan omassa rauhassa. Suurin osa juhlapaikoista tietysti karisiutui, koska melkein kaikista löytyi a-oikeudet, tai saliin ei millään saanut mahtumaan sataa henkeä. Suurin osa potentiaalisista myös oli keskustassa, missä kaikki pihalla tapahtuva oleskelu/touhuaminen ei olisi ollut yhtä mieluisaa kuin omassa rauhassa.
 12. Kaikki jännittää. Eniten ehkä se, että miten rahat riittää ja se keli huolestuttaa meillä kanssa. Ulkona olis tarkotus oleskella mahdollisimman paljon. Mitä sitten jos on joku kamala keuhkokuumekuolemantauti toisella? :s Hyiiiii.
 13. Täälläkin yksi häiden aikaan 24vuotias ja mies 23v. Kihloissa ollaan oltu pari vuotta ja tunnettu paljon kauemmin. ehkä jotain pieniä ihmettelyjä on tullut, mutta ei millään pahalla. Tosin ymmärrän kyllä, kun kaikki muut meidän perheestä ja suvusta ovat avioituneet siinä kolmenkympin kieppeillä tai paremmalla puolella.
 14. Olisiko kellään mitään lisäinfoa tuosta Herralan kartanosta Sonkajärven Jyrkältä? Ihanan näköinen paikka, maksimissaan 80 ihmistä mahtuu. Jotain puhetta täällä olikin vuodelta 2011, mutta nykyään kartanossa on tilavuokrat erikseen ja menun hintoja ei osattu vielä tarkkaan sanoa.... Olisiko kellään mitään tietoa onko paikka älyttömän kallis ja miten järjestelyt pelasi ja onko ruoka hyvää?
 15. Voin suositella Rovaniemeltä myös Valokuvaamo Kipinää! http://valokuvaamokipina.fi/