Schnappi

Rouva
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

About Schnappi

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/11/83

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

543 profile views
 1. Hei! Onko M-53w sormusta mahdollista muokata niin, että keskimmäinen kivi olisi sininen (safiiri)? Mikä mahtaisi olla sormuksen hinta muutostöineen?
 2. Ja täytyy muistaa, että kaikki sormukset eivät ole myynnissä erosta johtuen! Esim. itse kaupittelen Timanttisilta itselleni valmistujaislahjaksi ostamaani 4 timantin sormusta, joka ei enää ole minun tyyliäni ja tuntuu tyhmältä käyttää sitä vain sen takia, ettei raaski jättää laatikon pohjalle makoilemaankaan.
 3. Menimme naimisiin 21.6, salaa, kahdestaan maistraatissa. Todistajat tulivat talon puolesta. Vihkimisen jälkeen menimme trash the dress - hääkuvaukseen ja sitten kipin kapin kotiin; babysitteri oli varattuna klo 22 saakka. Perheille ja ystäville olemme kertoneet vähitellen. Hääjuhla pidetään elokuussa, ensin sukulaisille päiväkahvitus ja illalla kavereille bileet.
 4. Täällä on nyt yksi hyvä kokemus Milly Bridalista. Tilasin sieltä hääpuvun 15.2.2012. Vaihdoimme kaiken kaikkiaan 19 s-postia, tuo sisältää kaiken aina ensimmäisistä kyselyistä viimeiseen kiitospuheeseen saakka. Hääpäiväksi ilmoitin 31.5, lupasivat että puku on valmis maaliskuun lopussa, mikä ei pitänyt paikkaansa, sain puvun kotiin 30.4. Osasin tähän varautua, oikea hääpäiväni on 21.6. Tämän tilasin: Ja tälläisen sain: Hintaa 354 euroa kaikkinensa. Bolero on erilainen, yläosa on erilainen kuin kuvassa, mutta se ei haittaa kun puvun tyyli on kuitenkin sama. Puvun miehustasta saa nippaista vähän sisälle, muuten se istuu kuin hansikas. Pituutta tuli liikaa, sillä pelkäsin saavani liian lyhyen puvun ja lisäsin pituuteeni muutamia senttejä - se oli kuitenkin turhaa sillä puku on juuri sen mittainen kuin pyysinkin. Nyt sitä täytynee vähän lyhentää edestä. Ihana puku
 5. Siellä paypal tilillä luki vain, että maksu on lähtenyt siihen ja siihen maksuosoitteeseen, ja pari päivää siitä tuli Millyltä s-posti että ovat vastaanottaneet maksuni. Mutta joo, helppoa se ei todella ollut. Aikansa sai pähkäillä, miten maksu suoritetaan...
 6. Minäkin tilasin puvun MillyBridalilta, tilaus lähti menemään 15 helmikuuta. Viikon ajan vaihtelimme sähköposteja Millyn kanssa ja sain hyvän kuvan heidän toiminnastaan: olivat tarkkoja, esittivät paljon lisäkysymyksiä ja ennen kaikkea vastaukset tulivat todella nopeasti. Maksu lähti paypalilla ja sain vahvistuksen, että he ovat maksuni saaneet. kitikoon kysymykseen en osaa vastata, muistaakseni muutin summan ensin dollareiksi mutta en ole ihan varma... Voin tuoda lisäkuvia ja infoa, kun puku saapuu. Meinasivat, että puku valmistuu noin 1,5 kuukaudessa ja lähtee sitten postiin, eli odottelen pukua huhtikuun alkuviikoilla.
 7. Minäkin suosittelisin Tommi Käppiä. Hän otti perheestämme perhekuvia, ja tuli aivan loistavat kuvat. Olen tosi tyytyväinen, hänellä on silmää tehdä vähän erilaistakin kuin perinteisiä potretteja!
 8. Tässä samaista aihetta käsittelevässä ketjussa on ainakin muutamia kuvia inspiraatioksi!
 9. Olisiko lisää ideoita kuvausta varten?
 10. Mun meikki ja kampaus tehtiin PS hiusstudiossa, enkä nyt ihan ylityytyväinen ollut... Kampaus ihan ok, kesti kivasti ja silleen, mutta mun ja kampaajan näkemykset eivät ilmeisesti kohdanneet (mallikuvista huolimatta) ja kampaus ei siis ollut ihan sitä mitä hain. Meikki taas.. Huhhuh, siitä en tykännyt ollenkaan. Näytin siltä, kuin olisin laittanut naamion kasvoilleni.. Kesti kyllä iltaan saakka, eikä levinnyt. Mutta olin kyllä hieman pettynyt ko. paikkaan, aikaisemmin kävin siellä aina leikkauttamassa ja värjäämässä hiuksiani ja lopputulos oli tosi upea.
 11. Siis, jos menee uusimaan ajokortin, henkilöllisyystodistuksen tai passin poliisiasemalle, niin täytyykö mukana olla virkatodistus tms. todistus siitä, että nimi on muuttunut, vai saako ne siellä asemalla sen väestörekisteristä? ??? Tää nimen vaihtaminen on kyllä kanssa yks rumba.