fleur

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä fleur

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Kurkkimassa paikkakuntaa ;)

  2. Joo, Hannuksen porukka on kyllä erittäin joustavaa ja kuuntelee hyvin asiakkaiden toiveita. Mekin oltiin siellä käymässä parisen viikkoa sitten, mutta ei samana päivänä kuin te, Murunen. Menu jäi valitettavasti vähän auki vielä, olis pitänyt melkein siltä seisomalta tehdä mutta sovittiin että Pirkko laittaa toiveidemme mukaisen sähköpostiin ja siinähän tuntuu taas kestävän... : Se on kyllä ainoa miinuspuoli niiden palvelussa tähän mennessä. Ollaan tosi kauan saatu vastauksia odottaa sähköpostiliikenteessä, vaikka noihin meidän häihin on enää tosi vähän aikaa ja Pirkko itsekin sanoo aina että pian vastaa. No, enivei, tässä jotain asioita mitä meille selvisi: - suosittelen tsekkaamaan ne niiden tekokukka-asetelmat, ovat todella sievät minusta ja huomattavasti säästää kun ei tarvi kukkia tilata pöytiin! (kuvia voisin joskus laittaa kunhan saan sulhon apuun..) - jos näytätte esim. valokuvaesityksiä, sieltä löytyy isohko valkokangas, videotykkiä niillä ei oo omana mutta ne hommaa sen tarvittaessa - kynttilänjalkoja, lasitähtiä, kaikenlaista koristetta niiltä löytyy omasta takaa, kannattaa tosiaan tutustua ennen kuin hankkii kaiken itse Servetitkin valkkasimme jo, ei tuu varmaan enää ees käytyä ennen häiden aattoa siellä. Nyt alkaa jo jänskättää!
  3. Joo, kalliitahan nuo menut vähän on, mutta mäkin ajattelen että sille rahalle saa sitten vastinetta ihanan miljöön ja täyden palvelun muodossa. Meidänkään lopullinen menu ei ole varmistunut, oliskohan 42-43 €, pääruokalana naudanpaisti, kermaperunat + 2 kasvisruokaa. Vierasmäärähän ratkaisee miten kalliiksi tulee. Meidän kutsut lähti tänään ja kyllä vähän suunniteltua isommalle poppoolle.. 8-) No, sittenpä näkee kuinka moni ilmoittautuu. Mekin ollaan lähiaikoina menossa käymään Hannuksella, ajattelin näpsiä kuvia niiden koristeista yms. Se morsiuskaari on muuten nähtävillä niissä niiden nettisivun kuvissa jos joku ei ole vielä hoksannut.
  4. Vai vaihtui teillä, Murunen, hääpäivä! Kiva, kun oli toivottu muutos! Itse en taitaisi kestää häiden lykkäämistä edes kahdella viikolla, tulee jo nyt laskettua päiviä aika tarkkaan odotuksen jännityksessä... Meilläkin Hannuksen tarjous oli hieman odotettua kallimpi (yli 40 €hlö) ja Pirkko lupasi hieman hinata alaspäin kun jätimme yhden kalliihkon salaatin pois. No, tuohon hintaan oli kuitenkin varauduttu ja tosiaan ilahduimme siitä, että kukkia ei tarvitsekaan ostaa, koska ne tekokukka-asetelmat jotka siellä on tyydyttää aivan täysin meidän ei-niin-tarkkaa-somistussilmää ! Kukkalasku jää siis pieneksi, koska emme aio hankkia kuin morsiuskimpun ja noutopöytään jonkun asetelman. Paikka- ja menukortit askartelemme sitten kaasojen kanssa, pyrimme olemaan linjassa sini-valkoisten verhojen kanssa, mutta höystää vaaleilla väreillä, vihertävää ja keltaista kenties kevään kunniaksi. Hyviä suunnitteluja itse kullekin, muistakaa hössätä häistä sydämenne kyllyydestä niissä asioissa mitkä itseä innostaa!
  5. Toiveissa on että ehkä vain yksi pöytä pitää raivata, meidän muusikot kun ei vie paljoo tilaa ja kaikki ei varmaan tanssikaan. Vierasmääräkin jää varmaan reilusti alle 80. Katsellaan nyt. Tanssirakennusta tuskin käytämme.
  6. Lisää tietoa Hannuksesta voin kertoa, kun oon sinne päin taas ollut yhteydessä: - yöpymisen hinta ainakin meidän tarjouksessa on edelleen se 27€/hlö - hannuksella ei ole varsinaisia maljakoita, mutta maljakonnäköiset kynttilänjalat, joissa tekokukka-asetelma. Jos haluaa tuoreita kukkia, maljakot pitäis erikseen hommata kai - verhot ovat sinivalkoiset (tosin vähän uudennäköiset on tulossa, mutta väri edelleen sama) - siellä on myös morsiuskaari Hannuksen nettisivuilla olevissa kuvissa näkyy näistä useimmat!
  7. Kakkutelinettä joku Hannuksella juhlinut kehui tuolla "Oulun seudun juhlapaikat" -keskusteluissa. Itse en ole nähnyt, vaan eiköhän tuo meille kelpaa! Meillä tämä bändin sijoitusongelma ratkesi nyt niin että varasimme ph-musiikista kahden hengen kitaraduon, joka ei siis vie paljon tilaa joten voi helposti sijoittaa sinne pirtin puolelle. Oli myös tanssiorkesteria edullisempi, perinteisiä paritansseja tulee nyt vähemmän mutta se tuskin haittaa, kun meillä on kuitenkin melko nuorekas vierasjoukko! Muuta uutta ei ole ilmennyt, tarjousta odotellaan..
  8. No niin, onkohan meitä muita kuin me kolme? Ainakin Hannuksen varauslistojen perusteella luulisi olevan enemmänkin, jos vain naikkaroivat. Minulla taitaa olla meistä ekana häät, 22.4., laitan sitten kokemuksia teille viisaudeksi kun ovat ohi! Vielä tuntuu että tosi pitkä aika.. Tällä hetkellä tilanne on se, että tarjouspyyntö lähti joulukuun alussa, ja Pirkko Hannus soitteli tuossa vasta ja sanoi laittavansa tarjouksen pian. Sitten kun saadaan tarjous ja voidaan hyväksyä niin voin menua kommentoida enemmän. Koristeluja ollaan kaasojen kanssa pohdittu siitä lähtökohdasta, että siellä on ne sinivalkoiset verhot jotka on kaikissa kuvissa ja olivat myös paikalla kun käytiin. Koska paikka on nätti, ajattelimme yksinkertaisia koristeita.. Bändin paikkaa ollaan mietitty kovasti, bändin kokoakaan emme itse asiassa vielä tiedä kun sitä ei olla varattu. Se tanssitila saattaa olla huhtikuussa liian kylmä jos ilma on kovin viileä, vaikka ne lämmittimet onkin. Ainakin itseä epäilyttää. Toisaalta mietin onko ikävä jos pöytiä pitää raivata tai että bändi soittaa liian lähellä ihmisiä? Onko teille tulossa bändiä?
  9. Minusta Jussilan Päivi on todella fiksu ja mukava tyyppi. Eiköhän ne mielipiteitä jakavat asiat oo lähinnä persoonakysymyksiä? Itse en osaa ajatella mikä hänessä ärsyttäisi. Ylipäätään, jos olette epävarmoja papista, menkää jumalanpalvelukseen häntä kuuntelemaan, sillähän asia selviää! Lauantain Kalevasta tai Rauhan tervehdyksestä näkee kuka pappi saarnaa missäkin kirkossa.
  10. Turkansaaresta voin kertoa sen verran sinne soitelleena, että vaikka kirkkoon mahtuu satakunta tyyppiä, niin juhlatilaan sitten vähemmän. Ylikärpän talo on se päärakennus, ja eri huoneisiin sijoittelemalla sinne mahtuu sellanen 50-70 ihmistä muistaakseni. Tämä siis niin että toiset vieraat ovat todellakin kauempana aivan eri huoneessa. Isoimpaan huoneeseen menee ehkä n 40 henkeä. Pitopalvelu tulee sieltä tietyltä puljulta, joka ei kylläkään kuulostanut kovin kalliilta. Ja viime vuonna alkoivat vuodenvaihteen jälkeen vasta ottaa kesäksi varauksia.
  11. Yosydan, kiitos perusteellisesta selonteosta! Tiedatko olisiko Hannuksen piilopirtilla tanssitilaa talvella, kun tanssikatoshan ei silloin ole kaytossa ???
  12. Kyseltiin että mitä me kaasot HALUAISIMME tehdä.. No minusta ei voi sanoa että kukaan nakittaa kaasoansa liikaa, jos tämä on itse mielelellään ja omasta halustaan mukana. Itse olen ainakin hurjan innoissani kunniatehtävästäni ja mielelläni mukana kaikessa suunnittelussa. Olisi melkein vähän kurjaa jos ei saisi osallistua! Toisaalta en tietenkään haluaisi tehdä sellaisia asioita, mitkä eivät ole omia vahvuuksiani. Fiksu morsian nakittaa kaasolle hommia, joissa hän on hyvä (juonto sosiaaliselle, askartelu taiteelliselle jne) ja joihin hän on kysynyt kaason omaakin halukkuutta. Kohteliasta olisi antaa kaasolle myös tilaisuus juhlia juhlapäivänä!
  13. Hei Missu81, keroisitko paljonko kuvernöörisalin vuokra on? Entä minkähintiaisia menuja Ramadalla on? Sinnekö tosiaan mahtuu 80-90 henkilöä?
  14. Hei Naali, En ole löytänyt Kuvernöörisalin hintoja netistä mistään. Oulun Ramadan sivuilta pääsi vain siihen, missä näytettiin eri istumajärjestyksillä, minkä verran mahtuis ihmisiä. Mun mielestä 30 henkeä ei ole liian vähän sinne, se riippuu miten pöydät laittaa. Tila on kyllä hurjan kaunis ja tunnelmallinen. Kannattaa varmaan soittaa Ramadaan.
  15. Onkos kellään käsitystä, miten paljon sakkia mahtuis Ramadan Kuvernöörisaliin? Ootteko olleet häissä siellä?? Niitten nettisivut on hirveen suppeat, siellä on vain maininta, että teatterimuodossa 80 henkilöä, muuten 30-50.. Itsellä tuntuis että jos siellä yhdistäis ne kaks huonetta (jotka käytännössä on samaa tilaa) niin vois mahtua aika paljonki..