Jump to content
Naimisiin.info

blue.eyes

Rouva
  • Viestit

    203
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä blue.eyes

  • Syntymäpäivä 07/29/1981

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kantis

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1102 profiilin katselua

blue.eyes's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. ^ Just kävin tänään kyselemässä mustissa ja mirrissä kissanhiekoista kun pitäisi vaihtaa ja ostin säkillisen planet pet-nimistä kristallihiekkaa ja se ei mene hyytelöksi eikä paakuiksi.
  2. Hyvää syntymäpäivää!

  3. Mä "tapasin" mieheni netissä kesä-heinä tietämillä 2002 elokuussa 2002 aloimme seurustelemaan, syyskuussa 2002 kihloihin. Yhteenmuutto lokakuussa 2002 ja naimisiin 2pv vuoden seurustelun jälkeen elokuussa 2003. Tällöin ikää mulla 22v ja mies 27v Nykyhetki: Olemme siis olleet naimisissa 6v, yhdessä 7v, meillä on kaksi ihanaa tyttöä ja olemme edelleen ihan hulluina toisiimme
  4. Kurkkimassa paikkakuntaa ;)

  5. Olen kokeillut, mutta olen myös lihonut häiden jälkeen, joten aina välillä tulee houkutus, että mahtuuko vielä : Tuolla se roikkuu edelleen ja häistä on kohta 4 vuotta Pukua on pyydetty lainaan ja tuleva morsian saa sen halutessaan, mutta luulen että hänelläkin mieli muuttuu ja haluaa sittenkin oman
  6. Hymyilin, taisin hymyillä koko päivän
  7. Kyllä mä kerron kauan ollaan oltu yhdessä ja voin ehkä erikseen mainita kauan ollaan oltu naimisissa.
  8. Kerrot rohkeasti "kavereille", että häät on järjestetty A) lähipiirille Vanhemmat maksaa/ vanhemmat päättää kutsulistan C) Et puhu mitään ja kestät saivartelun häiden jälkeen 8) Me teimme vieraslistan suhteen tosi rankan karsinnan ja paikalla oli vain lähipiiri.
  9. Sulhasen kotipaikkakunta oli vihkipaikkana
  10. Mulla oli neilikoita ja orkideaa. Kukkakaupassa sanoi, että sillä ole enään merkitystä mitä kukka edustaa. Omasta mielestä ihan hyvä näin, koska rakastan neilikoita ja halusin niitä kimppuuni riippumatta siitä, että oli vuonna kivi ja sirppi hautakukkia.
  11. Halusin vain nähdä vastaukset. Itselläni on sukunimi vaihtunut kertaalleen, kun äitini meni uusiin naimisiin. Eikä se ollut silloinkaan vaikeaa "luopua" nimestään. Minusta se oli hauskaa kun sai aloittaa "uudella" identiteetillä meininkiä. Miehen sukunimen otin ihan siitä syystä, että halusin kaikilla olevan sama sukunimi ja tykkään miehen nimestä.
  12. Olin sata varma, että olin vastannut tähän ketjuun, mutta en ollut. Häitä edeltävä ilta meni koristellessa juhlapaikkaa miehen ja miehen porukoiden kanssa. Sieltä lähdettiin anoppilaan syömään liian tukevaa iltapalaa. Puol yhdentoista maissa illalla päästiin kotiin ja siitä sitten pikku hiljaa sänkyyn. Nukuttiin siis kotona molemmat. Tietysti kun jännitti, niin ei se unikaan tullut ihan helposti. Noin puoli kahdentoista aikaa yöllä alkoi ulkoa kuulumaan mieletön basson jumputus. Kello 12 olin jo hiiltynyt ja soitin poliisille Onneksi tuli nopsaan ja pidätti samalla pari tyyppiä siitä porukasta pahoinpitelystä epäiltynä Sen jälkeen sammuin tosi nopsaan ja heräsin, en nyt niin vierkeänä kuudelta suihkuun.
  13. Ei kaduta. Oma nimeni oli yleinen ja miehen nimi ei nyt ihan heti kävele vastaan. Tykkään nimestäni
  14. Ostin miehelle "yllärinä" 1.hääpäivän lahjaksi vihkisormuksen, koska kihlaan ei mahtunut molempia päiviä. Ensin pelkäsin mitä jos mies ei hyväksyisi kahta sormusta : Mutta avattuaan lahjan, hän hymyillen laittoi sormuksen sormeen ja nyt hänelläkin on kaksi sormusta avioliiton merkiksi
  15. blue.eyes

    1. Hääpäivä

    Vietettiin samassa hotellissa sviitissä viikonloppu, jossa oltiin hääyö. Tosin ei ollut sama huone koska siellä oli "uunituore" hääpari ( lieneekö sama pari, jolla oli auringonkukkakyltit) Meillä hääpäivä napsahti vaan maanantaille, joten piti juhlia hivenen aikaisemmin.
×
×
  • Create New...