Puutiainen

Rouva
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

About Puutiainen

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. Mulla taas on tosi hyvä kokemus HiusAteljesta, josta en mennessäni tiennyt mitään. En halunnut koekampausta, ja kuvan perusteella tehty kampaukseni oli todella onnistunut ja kestävä. Pitkätukkaisena olen tottunut vaikka minkälaiseen hiusten käsittelyyn, joten en osaa sanoa repimisestä. Voi hyvinkin olla näinkin, mutta minulla ei ole herkkä päänahka. PS-Studiossa muistaakseni ei edes suostuttu tekemään ilman koekampausta, vaan hääkampauksesta kun oli kyse, olisi ollut "pakko" ottaa joku hääpaketti. En pitänyt palveluasenteesta, kampaukset varmaan ihan onnistuneita ja hienoja.
 2. -Hääpukuni yläosan sovituskorjaukset olivat jääneet tekemättä. Puku oli toispuoleinen ja toista olkainta piti nostella koko ajan. Liivinlenkit oli myös unohtuneet tehdä, joten rintaliivin olkain vilahteli turhan usein. Kuvista kyllä huomaa, ettei puku istu niin hyvin kuin voisi ja korjailu toi hermostunutta liikettä ja huolehtimista päivään. -Hääpaikalla meni edellisenä iltana kuutisen tuntia pidempään kun piti. Sovittu talkooporukka liukeni kuka minnekin tai lähetteli viestejä, että ei me nyt päästäkään, kai te siellä pärjäätte. Kaikilla oli kiire ajoissa kotiinsa että jaksaa huomenna juhlia. Viimeinen lähtijä oli sulhanen ja morsian, jotka olivat seuraavana päivänä omissa häissään 4 tunnin yöunilla kuolemanväsyneitä. Tekisi mieli vetää marttyyrinkruunu päähän... -Muutamat vieraat, joilla ei ilmeisesti ollut aikomustakaan tulla, arvelit pääsevänsä kiusallisesta kieltäytymisestä parhaiten ilmoittamalla tekstiviestillä hääpäivän puolessa välissä että "no ei me nyt sitten tullakaan". Tuntuu turhalta maksaa pitopalvelulle vieraista, joiden poisjäänti oli selvää jo ennen ilmottautumispäivää eikä johtunut äkillisestä sairastumisesta tai muusta esteestä. Mutta iloisia asioita sentään, että pitopalvelu toimi mallikkaasti, tarjoilut saivat kehuja, samoin rento ja mukava tunnelma, bändi oli tosi hyvä ja aina tilanteen tasalla musiikkivalintoineen ja kukaan ei ainakaan kysynyt miksi morsian on noin poissaolevan ja väsyneen näköinen.
 3. Pakko tuoda raadollisempi puoli esiin. Tiedän morsiamen, joka pommitti jatkuvasti kaasoa uusilla nimillä, joita voisi kutsua polttareihin. Häihin heitä ei ollut aikomuskaan kutsua, ja polttareihinkin etupäässä maksumiehiksi. Tämä tuli aika selvästi esiin morsiamen itsensä taholta ja sitten myös siitä, että polttarikutsuja lähti vielä samalla viikolla kun itse polttarit. Kakkosluokan polttarikutsun saaneet tajusivat kaiketi tämän itsekin, sillä hyvin harva ilmottautui.
 4. Satuin kuulemaan vanhempieni (siis omien vanhempieni) lahjakeskustelua: "Mitä niille ny osais ostaa....?" "No emminä tierä, osta ny jotain mitäs keksit" "No mistä mitä jotain keksin, ei kai sitä voi vaan ostaa jos ei yhtään oo mitään ideaa" "No tarviiks sitä sitten väkisin ostaa mitään jos ei keksi eikä nekän o mitään pyytäneet" "Niin no ei kai sitten kun ei mitään keksi..." Että kun ei mitään keksi, niin sitten voi jäädä lahjakin ostamatta. Ei kyllä täysin voi välttyä ajatukselta, että eipä kovin kiinnosta ostaa tyttärelleen mitään muistoa tämän hääpäiväksi. Kun ei vaan keksi eikä jaksa miettiäkään.
 5. Meillä mies menee toista kertaa, minä ensimmäistä. Moni kertoi, että heillä on tulevat häät erilaiset kuin ensimmäisellä kerralla. Huokaus, mutta meillä häiden puitteet ovat melko samanlaiset kuin miehen ensimmäisellä kerralla. On kesä, kohtuullisen paljon vieraita (tosin miehen sukulaisista vain hänelle läheisimmät, eli vieraista suurin osa minun sukuani), perinteiset mansikkakakut ja häävalssit. Pukunikin on perinteinen valkoinen hääpuku. Harmittaa monesti, kun todella joskus tuntuu että vieraillekin tulee liikaa muistoja mieleen ja vertailuja edellisiin häihin. Mitähän edes pientä persoonallista juttua voisi keksiä, onko ideoita?
 6. Nostan tätä jos tulisi keskustelua tämän kesän hintatiedoista. Itse ajattelin luottaa kampaajasta saamaani mielikuvaan ja mennä suoraan pelkkään hääkampaukseen. Hääpaikka on 500 km päässä kodistamme, joten koekampauksen järjestämisestä olisi oma vaivansa. Kampaaja vakuutti juuri tota että haluamani perusnuttura onnistuu ilman kokeilujakin. Vähän tietty pelottaa puheet että "ajattele jos se on ihan kamala", mutta näkemäni valokuvat rauhoittivat.
 7. Onko kokemuksia tai vaikkapa ihan kuvaa, että miltä näyttää valmiina huntu, jossa on rypytetty taitekohta koko matkalta (huntu siis "kerääntyy" rypytykseen ja kiinnityskohtaansa) ja huntu, jota on rypytetty taitekohdasta vaan tietty matka (taitetta tai yksikerroksisessa etureunaa jää rypyttämättömänä kasvojen kummallekin puolelle). Osasinkohan yhtään selittää? Mietin nyt vaan kummin tekisin. Vai voikohan tota osarypytystä tehdä muulle kuin yksinkertaiselle, mitenhän se vapaaksi jäävä taite ilman rypytystä laskeutuukaan...?
 8. Häävalssiksi tulee Tomi Markkolan Kauneimpain rakkaimpain, koska sen sanat tuntuu NII-IN omilta. Marssien kohdalla ollaan kahden vaiheilla: perinteiset marssti jotenkin "kuuluu" häihin ja niitä ehkä moni odottaa, mutta toisaalta on niin paljon muitakin hyviä, joita ei ole soitettu ihan yhtä paljon.
 9. Ahaa, kiitos. Aika pahalta kyllä tuollainen virhe ammattilaiselta kuulostaa. Kysyin vain siksi, että on aina mielenkiintoista kuulla toistenkin mielipiteitä, sillä oma kokemushan on vain yksi monesta. Toivottavasti teidän sormusasiat päättyvät onnellisesti!
 10. Hei Jorge, kerroit ettet voi suositella Kultamarkettiakaan. Onko Sinulla jotain ikäviä kokemuksia? Minulle kun jäi siitä paikasta myös tosi asiallinen ja hyvä kuva, kiinnostaisi vaan siksi.
 11. Minäkään en voi mitenkään moittia Mannista, vaikkei kauppoja tullutkaan. Kaikin puolin asiantuntevaa ja hyvä palvelua. Kiireetöntä ja asiakasta kunnioittaen. Harmitti oikein löysin etsimäni toisaalta, olisi ollut niin kiva hyvän palvelun päätteeksi antaa rahansa siihen liikkeeseen.
 12. Käsittämätöntä!!! Mä olen varmaan joustamaton tosikko, mutta tuollaisesta käytöksestä (siis en siitä etten päässyt matkalle) RAIVOSTUISIN siinä määrin, että pistäisin serkunkin jo tosi koville. En tiedä, millainen kutsupolitiikka teillä oli avecin suhteen, mutta minä olisin melko taipuvainen sille kannalle, että tuollaisen avecin teoista saa vastata kuten omistaan. Tyhmyydestä sakotetaan...