Jump to content
Naimisiin.info

mirika

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mirika kaikki viestit

  1. Mua alkoi jännittämään kun luin minimuun kirjoituksia. Jos mullekin käy noin. APUA!!!!!!! Mun puvun teettäminen lähti sellaisesta liikkeelle, kun kävin sovittamassa vuokrapukuja ja mieleen jäi kaksi eri pukua joista en osannut valita kumman tahdon. Soitin ompelijalle, joka on aikaisemminkin tehnyt mulle juhlapuvun, ja soveimme et hän suunnittelee puvun ja sanoo hinnan, jonka jälkeen vasta päätän tehdäänkö se vai ei. Ompelija sai molemmista puvuista, joihin tykästyin, kuvat ja yhdisti ne elementit, joista tykkäsin. Kuvasta tuli hieno ja sanoin jo ennen hintaa, että puku tehdään. Hinnan kuulemisen jälkeen olin hämmästyä kuoliaaksi, koska teettämis hinta oli kankaineen ja koristeineen vain noin 50 e kalliimpi kuin vuokra. Olin luullut, et teettäminen on hurjan kallista touhua. Nyt oon käynyt yhdessä sovituksessa ja viikon päästä olis luvassa toinen. Sen vähän minkä puvusta viime kerralla näin lupas todella hyvää. Oli vaan tosi hölmö olo, koska katsellessani kesken eräistä pukua päälläni mieleeni hiipi ajatus: että olen OIKEASTI menossa naimisiin. Tämmöstä ajatusta ei tullut ollenkaan, kun olin sovittelemassa vuokrapukuja. Mut hiukan on alkanut jännittää toi seuraava sovitus...
  2. mirika

    Kumpi häämarssi ensin?

    Maku asia, miten itse tahtoo. Meillä Melartin on valittu poistumismarssiksi. Juuri tuon laulajan mainitseman keveyden ja iloisuuden vuoksi.
  3. Meillä on tämä tehtävä delekoitu pääasiassa minun äidille ja sulhasen isälle. Kutsussa ovat kutsujina meidän vanhemmat, joten ilmoittautumisten vastaanottamis-tehtävän suuntautuminen heille oli melko itsestään selvää. Lisäksi vierailla on mahdollisuus ilmoittautua minulle sähköpostilla, joten eivät voi vieraat selittää ilmoittamattomuuttaan, etteivät ole saanut puhelimella ketään kiinni .
  4. Onkos kenelläkään tietoa/kokemuksia Wautsista? Kovasti nykyisin itseään mainostavat, kun ovat ymmärtääkseni muuttaneet liikkeen lähemmäs keskustaa.
×
×
  • Create New...