Veivi

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Veivi

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Helenalle soiteltiin, ja kertoi ettei meidän syyskuisia häitä tee. Mutta saattaahan se olla että elokuussa vielä tekee, niin kannattaa soitella Täällä roikkuu lopullinen päätös vielä. Aattelin laittaa muutamaan paikkaan vielä pyyntöä. Emc-cafe, Lempeät eväät ja Aalto catering eivät vastanneet tarjouspyyntöön mitään :/ Liekkö päivä sitten jo varattu, mutta olis kiva jonkinlainen vastaus saada... Pitopalvelu Patarouvan ruokien kanssa ei muuten saa tarjoilla omia ruokia, niin jos tällanen on suunnitelmissa, niin kannattaa miettiä sitten jotain muuta pitopalvelua.
 2. Häiden aikaan minä olen 23 ja mies 21. Viitisen vuotta yhteistä taivalta takana
 3. Minun säästöillä tällä hetkellä maksetaan kaikki, mutta kunhan/jos mies pääsee armeijan jälkeen töihin, niin aikoo ehdottomasti maksaa myös. Meitä ei haittais yhtään, jos vanhemmat haluais osallistua hääkustannuksiin. Vielä ennen tietoa häiden ajankohdasta ollaan vitsaillen puhuttu jotain vanhemmille, niin miehen vanhemmat aikoivat alkaa säästää häitämme varten. Harmi vaan että vielä luulevat häiden olevan vasta 2015 omalle isälle puhuttaessa äitipuoli "yllättäen" puuttu taas keskusteluun ja sano että nykyäänhän on tapana että pari itse maksaa juhlansa. Tää nyt oli oletettavissakin... Äitini puolelta en odota avustusta, koska hänellä on huonompi rahatilanne kuin meillä :/
 4. Itse haluaisin 2-3 päivää ainakin vapaata ennen hääpäivää. Sitten ois tarkoitus melkein kolme viikkoa häämatkailla eli pitää kesäloma syyskuussa. Ite oon määräaikasella tällä hetkellä töissä, joten en saa tolle syyskuulle varmistusta varmaan pitkään aikaan :s mutta toisaalta oon sellasella alalla, että melkeinpä lopetan työt jos lomat ja vapaat ei suosiolla asetu syyskuulle... Palkatonta varmaan pitää jonkin verran ottaa jos työnantaja suostuu.
 5. Minä 20, poikaystävä 18 Häitä suunnitellaan syyskuulle 2014, jolloin kihlauksesta on vähän vajaa kolme vuotta.
 6. Joo Bisketti ei enää järjestä pitopalvelujuttuja ja Helenakin ilmeisesti lopettelee ens kesänä :/ Olis kiva kuulla lisää tästä Väänäsestä. Ja sitten muistakin vähän vähemmän täällä sivuilla kerrotuista pitopalveluista.
 7. Kihloihin menemisestä oltiin puhuttu aikaisemmin, joten kyselin sitten kaverin juhlissa kosinnan perään. Kosinta tapahtu sitten niinkin romanttisesti, kuin parvekkeella kännissä polvistuessa, tupakka kourassa Ei tullu sitä romanttista kosintaa, josta mies oli puhunut, mutta ilmotin ukolle että käy se näinkin Seuraavana päivänä ilmotin sitten tilaavani sormukset netistä, että nyt ei auta enää perua
 8. Paikkakorttipidikkeet/karkkirasiat täältä
 9. Olisko kellään kokemusta Oulunsalon nuorisoseurantalosta? Onko kaikki sujunut siellä hyvin? Onko lähellä asuvilta naapureilta tullut kesken iltaa valitusta? :s Sali todella nätti, mutta se "kahvilan" puoli vähän mietityttää.. Jos jollain ois kuvia koristeluista niin olis kiva nähdä minkä näköiseksi paikan voi saada
 10. Puvun kipurajaa olin miettinyt kyllä, mutta varsinaista budjettia ei oltu vielä suunniteltu, ennen kuin mekko löytyi.. 1250 euroa enempää en olisi maksanut, ja puku löytyi täältä käytettynä 250 eurolla! Yhtä kangasta täytyy lyhentää, mutta uskon että siihen pystyy yksi sukulainenkin, niin ei välttämättä tule enempää kulujakaan. Tuo oli ainut mekko, josta kuvia sähköpostiin pyysin, ja heti ihastuin! Ja on muuten ainut häämekko jota olen ikinä kokeillut.
 11. Meillä on sellainen tilanne, että vuosi ennen häitä on oikeastaan koko 10 000 euron budjetti kasassa. Tullaan kuitenkin alittamaan toi varmaan aika reippaalla kädellä, mutta eipähän tuu ainakaan pettymystä jos 5000 euroa ei riitäkään Itse ollaan siis säästetty. Toisaalta ollaan molemmat niin nuoria(morsian 22, sulhanen 20), että luulen että vanhemmat haluaa jonkin verran osallistua kustannuksiin, eikä panna pahaksemme, onhan se toisille vanhemmille jonkin näköinen kunnia-asia. Mutta vanhemmat eivät vielä tiedä edes meidän häävuotta, joten tietoa mistään varmasta ei ole Sulhasen vanhemmat ovat ainakin vitsillä heittäneet että pitää alkaa säästämään..
 12. Naimisiin ollaan menossa syksyllä 2014. Minulla ikää häiden aikaan 23 ja miehellä 21. Seurusteltu pikkusen vajaa viis vuotta, yhdessä vuokralla asuttu melkeinpä koko aika ja kihloista häiden aikaan kaks vuotta ja 9 kuukautta. Itse oon töissä ja mies intissä. Kotiin mies tulee joulukuussa, sitten ois suunnitelmissa töitä ja opinnot vielä eessä. Itekin haluaisin kyllä vielä opiskella vähän lisää, mutta saa nähdä.. Lapsia toivottais häiden jälkeen, mutta saattaa kyllä siirtyä miehen opiskelujen takia useammalla vuodella. Oon valmistunut vasta vuosi sitten, mutta ollaan saatu rahat häihin jo säästettyä! Kaikki maksetaan itse.