T.I

Morsian
 • Content count

  215
 • Joined

 • Last visited

About T.I

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

780 profile views
 1. Meillä on varattu Heiskasen liikenteeltä linja-autokuljetus kirkolta juhlapaikalle ja sitten kuljetus kaupungin keskustaan klo.00.00, pääsee ihmiset juhlimaan mikäli haluavat. Me mennään miehen kanssa sitten hääautolla hotelliin. Maksoi muistaakseni 250e tai jotain siihen suuntaan.
 2. Itse olemme miehen kanssa antaneet 50-100e rahatilanteesta riippuen. En ole pahastunut jos kutsussa on mainittu että lahja mieluiten rahana, sillä minä jos kuka tiedän että tavaroita on melkein kaikilla liikaa. Ja jos esim. menee remonttiin tai ulkomaanmatkaan niin nehän on kokemuksia ja elämää. Jää hyvät muistot matkasta ja hyvä fiilis uudesta kylppäristä tai keittiöstä jne. Itse kirjoitettiin että vieraitten hymyt ovat lahjana kultaakin kalliimpaa, mutta mikäli haluatte meitä jotenkin muistaa niin häämatkatililä voi muistaa. Jotain tuonne suuntaan se oli. Koska tosiasia, ei raha ole tärkeä asia tuossa, mutta jos lahjan haluaa tuoda niin me rakastamme matkustelua!
 3. Käy kysymässä kalatiskeilta, kalastajilta ja pikaruokapaikoista sekä baareista. Selität tilanteen ja oot oikein ystävällinen niin varmasti jostain paikasta saa ison läjän muutamalla eurolla.
 4. Mennessä meillä on chelbel's Canon in D Major. Poistuessa meillä on Hakanpään trumpettisävelmä.
 5. Itse täytän ensi kuussa 24. Mieheni on 32. Meillä on kolme lasta ja ihan perus perhe-elämää. Kaverereistani osa on naimisissa ja osa ei. Mutta ei kukaan ole kummaksunut meidän, tai no mun ikää. Sukulaiset ja ystävät ovat onnellisia meidän puolesta, ja ei kellään ole tullut sanomista mihinkään asiaan. 9 päivää!! IIKS!!
 6. Mulle kävisi vaikka samassa paikassa nukuttaiskin, mutta mies haluaa että ollaan erillään. Ja mies ei ole nähnyt mun hääpukua, ei kampausta, ei mitään. Ja mies haluaa nähdä vasta alttarilla. Nämä oli tosi tärkeitä murulle, semmonen perinteiden mies!
 7. ^^ AI NIIN SE BIISILISTA VIELÄ!! Kiitos muistutuksesta! Oliskin ollu kiva kun sen olis hokannu hääpäivän aamuna....
 8. ^^ Tanja hei, itsellä sama ongelma. Ja oon vähentänyt hiusten pesua ja käynyt kampaajalla kerran kuussa hiusten tehohoidossa. Kannattaa käyttää hiusöljyä (kampaamon mieluiten) ja sitä ohjeen mukaan. Älä käytä hiustenkuivaajaa tai suoristusrautaa ennen H-hetkeä juurikaan. Suosittelen sua ottamaan kampaajaasi yhteyttä niin se voisi neuvoa kosteuttavat shampoot ja tehohoidot sun hiuksille. Ja juo paljon vettä ja syö terveellisesti. Mutta erityisesti tuo vedenjuonti vaikuttaa hiusten kuntoon. Ja muista ottaa vitamiinit!!! ...Sitten omaan napaan. -Miehen liivi ja kengät. -Pojan kravatti ja kengät. - Pöytämenut hakematta postista. - Karkit ostamatta. - sukkahousut ja sukkanauha ostamatta. - limukat, kivennäisvedet hakematta. - Helium ostamatta ilmapalloja varten. - Askartelutarvikkeet lapsia varten. - wc-koriin rompetta. - Kermalikööri ja konjakki pitää hakea Alkosta. - Pitää maksaa kukat. Onhan tuossa vielä hommaa. Sais nuo päivän aikana hoidettua kun vaan alkas toimeen.
 9. Huh huh! ihanaa! Nauttikaa päivästänne täysillä! ♡
 10. Meillä äiti oli ihan innoissaan, isäpuoli myös. Mies vei tulevalle anopille kukan ja viinipullon. Isäpuolelle taas pullon konjakkia. ukilleni ja mummolleni vei valkoviinin ja kukkia. Nekin onnitteli, mutta vaisummin. Paljon häistä on kysellyt, ja ukki halusi kysyä perhetutun vihkimään meidät. Anoppi ja miehen isäpuoli oli myös iloisia. Anoppi alkoi itkemään onnesta, mutta miehen isäpuoli oli vaan vitsillä että ei kannata. Se ei loukannut kun se on aina pessimisti. Miehen mummo ja täti repesi riemusta ♡
 11. onko tilanne helpottunut yhtään? Paljon voimia! ♥
 12. Tässä oma yhdistelmä. Vielä 20 päivää pitäisi odotella käyttöönottoa! Kauniita yhdistelmiä täällä tullut esiin. On meillä naisilla hyvä maku!
 13. Me ajalteltiin ensin ottaa kirkon jälkeen kuvat, mutta sitten mietittiin eilen että ne voiskin ottaa ruuan/kakun jälkeen. Porukka kuitenkin on saanut syödäkseen ja rentoutuu. Ja voitaisiin miehen kanssa etsiä juhlapaikan läheltä joku kaunis paikka hyvissä ajoin mihin mennään kuvat ottamaan. Seremoniamestari voisi kuuluttaa että hääpari lähtee nyt kuvaukseen. Mun mielestä tuo on järkevämpi siksi, että mulla ei tulisi ainakaan kauheaa stressiä (otakuvatäkkiänytheitkiitos!), semmonen tulisi jos heti vihkimisen jälkeen mentäis kuvat ottamaan. Sovittiin miehen kanssa että ehkäpä kakunleikkauksen jälkeen mentäis. Olisi kaunis ilta-aurinkokin. Mitä mieltä porukka on? Ei kuitenkaan ruuan kanssa oteta kuin se lasi viiniä (jonka varmaan kaadan syliin ), ei tarvitse miettiä että jos olisin isommassa hiprakassa tai jotain. Ehkä olisin jopa rentoutuneempi.
 14. Meillä olisi noin ajat. Klo. 13.00 Vihkiminen Klo. 13.30 Siirtyminen juhlapaikalle Klo.13.30 Meillä valokuvaus ihan kirkon vieressä. (Vieraille janojuomaa (alkoholitonta) tarjolla kun juhlapaikalle menee, ja pitopalvelun "isäntä" ottaa vieraat vastaan sekä ohjaa pöytiin. klo.14.00-14.30 mennään juhlapaikalle ja vieraat siellä jo odottavatkin. Kun tullaan paikalle, kaikki saa istua omilla paikoillaan ja kohotetaan malja. Noin klo 15.00 alkaa hääateria. Syödään rauhassa, minkä aikana tulee puheita (lyhyitä) ja ruuan lopussa esitän itse pienen puheen ja runon rakkaalle miehelleni. Noin klo 17-18.00 tulee hääkakun leikkaus, jälkiruokapöytä kahvin kera. Noin.klo 19.00--> häätanssi. Bändi aloittaakin tuossa noin.21.00 Ohjelmaa ei ole yhtään. Mutta haluemmakin kuunnella musiikkia, vaihdella kuulumisia rennosti hyvällä mielellä. Tai no, bändihän on sinällään ohjelma. Mutta ei leikkejä ole tulossa. Bändin jälkeen musiikkia koneelta ja tanssia. Klo.22. Iltapalaa. Klo.00.00 Bussi tulee hakemaan juhlapaikalta juhlijoita. Klo.00-02 Siirrymme viimeistään tällöin hääsviittiin. Yksi ongelma on vain siis tuo valokuvaus. Mieheni ehdottomasti haluaa sen vihkimsen jälkeen! Ei ennen. Perinteiden mies. Mutta pitopalvelun kanssa puhuimme että jos linja-auto ajaisikin pidempää reittiä juhlapaikalle. Kiertäisi kaupungin nähtävyyksiä (ei ole paljoa ). Ja kun kuvauspaikka on ihan kirkon vieressä, niin voisi mennä siihen ja ottaa kuvat rauhassa. Meillä ei ole kuin se yksi paikka, ja sitten lähteä ajamaan juhlapaikalle. Vieraat olisivat saaneet kurkunkostuketta ja pääsisivät istumaan ihan rauhassa. Ja kun tulisimme juhlatilaan, menisimme suoraan istumaan pöytäämme ja BM-pitää lyhyen tervetulo puheen ja kohotetaan malja. Hääateria alkaa suoraan maljan kohotuksen jälkeen pöytiintarjoiluna.
 15. Meillä on kaksi tyttöämme 3 ja 6v. Poikamme 8v. Ja kummitytöt 8 ja 10v sekä miehen siskontyttö 8v. Että ihan hyvin porukkaa.