naurulokki

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä naurulokki

  • Taso
    Untuvikko

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

787 profiilin katselua
  1. Kulta... ja musta tai navy blue. Ehkä myös jotain vaalea sävyä näihin rinnalle, ettei tule liian synkkä kokonaisuus.
  2. Minä 29 (pari kk vaille 30) ja mies 41.
  3. Meilläkin kaavailtiin hääpäiväksi 18.8.18 alun perin, mutta haluamaamme kirkkoon oli jo useampi varaus tälle päivälle. Jäljellä vain epäkäytännöllisiä aikoja. Niimpä hääpäiväksi tuli sitten 25.8.18. Eikä haittaa vaikka muuttui. :) Sain myös kuulla että tädilläni ja hänen edesmenneellä miehellään on ollut sama hääpäivä aikanaan.
  4. Me kihlauduttiin kuukausi sitten, ja suunnittelut alotettiin aikalailla heti. Kirkko ja juhlapaikka on varattu ja pääpiirteittäin juhlan luonnetta mietitty. Kaksi vuotta vielä aikaa h-hetkeen, tuntuu että liian kauan mutta parempi näin. Parasta on se, että mies on tosi innokkaasti ollut suunnittelussa mukana. Ja niin pitääkin.
  5. Kihlauduttiin puolitoista viikkoa sitten, häitä juhlitaan loppukesästä/alkusyksystä 2018, eli 2 vuotta. Ihan sopiva mielestäni. Mietittiin jo ensi vuottakin häiden ajankohdaksi, mutta aika olisi loppunut kesken.
  6. Me kans maksettiin puoliksi, mun sormus oli kolme kertaa kalliimpi kuin miehen, joten tämä ratkaisu oli ihan luonnollinen.
  7. Moi vaan. Oon joskus muutaman viestin tänne tiputtanut, kun häähaaveet ovat oikein olleet mielessä pinnalla, ja tätä keskustelua on kyllä usein tullut selattua. Kauheasti en ole halunnut miehelle vihjailla haaveista, oon halunnut että mies itse "herää" ja innostuu asiasta. Oonkin paljon salaa Pinterestistä hääjuttuja selaillut ja hääblogeja lueskellut. Lisäksi oon tuskaillut, (tää on ihan tyhmää...) etten pääse alle kolmekymppisenä naimisiin. No, oltiin lomareissulla pari kuukautta sitten, ja siellä söpöiltiin toistemme kainaloissa ja puhuttiin haaveista. Sitten en malttanut olla hiljaa, ja sanoin että haluaisin joskus mennä naimisiin. Mies vastasi siihen miettimättä myöntävästi, tyylin "hyvä idea". Asiasta ei sillä kertaa enempi juteltu. Toissa viikonloppuna sitten mies ehdotti kihlautumista, ja tarkensi vielä että naimisiin menoa. Yllätyin täysin ja hyppäsin miehen kaulaan. Olo on yllättävän rauhallinen ja tietysti onnellinen. Eli taisi olla ihan hyvä ottaa suoraan asia puheeksi. Ei ainakaan itselle tästä jäänyt kuitenkaan sellaista makua, että olisin "mankunut" itselleni sormuksen sormeen. (Enkä tällä halua leimata ketään mankujaksi joka rohkeammin asiassa etenee.) Taitaa olla aika ruveta selailemaan muitakin ketjuja täällä. Tsemppiä kosinnan odottelijoille!
  8. Onnea BluebellKlaudialle! Olipa ihanat puitteet kosinnalle!
  9. Voi ihanuus. Just tämmöinen olisi itsellekin mieleen. Onnea paljon!
  10. Meillä ei ole tosiaan avioliitosta kuin kerran keskusteltu ohi mennen, saunanlauteilla. Miehen mielipide oli "ei se mikään mahdoton ajatus ole" kun kysyin, mitä mieltä olisi asiasta. Eli ei oikein lupaavalta sinänsä kuulosta. :D No, ostettiin tuossa omakotitalo hetki sitten, ja yksi lapsi meillä jo on, joten ihan sitouduttu jo ollaan yhteiseen elämään. Nyt jouluna pientä vihjailua ja kyselyä on tullut sukulaisilta, mm. äitini oli joulukorttiin kirjoittanut meille yhteisen (miehen) sukunimen. Luulenpa että avoliitto-statuksella elellään vielä monet tulevat vuodet. Nimim. kateellinen teille, joilla mies edes vihjailee kosinnasta.
  11. Daenerys: ihanasti teillä panostettu kosintaan, kuulostaa tosi ainutlaatuiselta. Ei pitäisi lukea tällaisia, alkaa itsekin odottaa kuuta taivaalta. :D Nimim. vasenta nimetöntä syyhyää ja mitään ei tapahdu varmaan pariin vuoteen.
  12. Mäkin oon ajatellu alkavani työstää johonkin vihkoon jo suunnitelmia puvuista, somistuksesta jne. Onpahan sitten edes jotain jo mietittynä valmiiksi. Annan jo itseni haaveilla enemmän, sillä saunanlauteilla mies paljasti, ettei ole yhtään mitään avioliittoa vastaan. :-)
  13. Kerran olen ollut kihloissa, kihlaus purkautui puolentoistavuoden kuluttua. Ja hyvä niin. Toista (viimeistä )kertaa odotellessa.
  14. Hei vaan kaikille. Oon stalkkaillu tätä ketjua ajoittain. Oon mielessäni haaveillu jo pidemmän aikaa häistä ja avioliitosta, mutta en oo miehelle vielä edes kertonu että tällaista ajattelen. En halua yhtään painostaa vaan toivon että toinen olisi täysin oma-aloitteinen asian suhteen, ja luonteeltaan mies on ihan häämyönteinen, tykkää ainakin katsoa Satuhäitä. Kolmisen vuotta ollaan kohta seurusteltu. No, meillä on lapsi, joten ollaan joka tapauksessa sitouduttu yhteiseen elämään. Haaveilu on silti niin kivaa. Salaa toivon, että syksyn lomareissulla saisin sormuksen. Saa nähdä.