tuleva_talvi_morsian

Aktiivijäsen
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About tuleva_talvi_morsian

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

534 profile views
 1. Onko tuoreita kokemuksia?
 2. Mahtuuko tuonne Koivumäen Herkkutupaan kuinka paljon ihmisiä? Aika huonot nettisivut, enkä ainakaan nopeasti vilkaistuna huomannut, että olisi mainittu.
 3. Oke, kiitos! Vitsit, mä niin olisin halunnut riisiä
 4. Hei! Ei nyt ihan aiheeseen liity, mutta onko kenelläkään tietoa saako jossain Jyväskylän kirkossa heittää riisiä?
 5. ^ Mä muistan nähneeni jossain blogissa, että kehykset oli maalattu kultaisiksi ja ihan nätit oli.
 6. Olisko parempi, jos tulis kultaisella pohjalla, mutta valkoinen laatikko ja siihen kultainen kutsu-teksi ja sitten ehkä sininen nauha? Vielä jos valkoinen olis vähän kerman väriin kallistuva, vois sopia kullan kanssa paremmin kuin täysin valkoinen. Miten olit nauhan ajatellut laittaa?
 7. Giuliva, aivan ihanat kortit teillä! Ja minun mielestä tuo hiekkaankirjoitus on ehkä kivempi kuin se viiri, vaikka nätti sekin!
 8. Minulla tulee olemaan kaksi kaasoa ja miehellä kaksi best mania. Lisäksi mietimme, että jos pyytäisimme serkkuani seremoniamestariksi.
 9. Minä meinaan tehdä kortit molemmille kaasoille ja niihin kirjoittaa jonkun "kaaso"-runon. Kortit aion tehdä häiden teemaan sopiviksi. Kortteihin meinasin vielä yhdistää jotenkin tehtävälistan, mitä odotan kaasoilta, jotta tietävät mihin ovat suostumassa. Jos he suostuvat tehtävään, meinaan tehdä heille vielä selviytymispaketit.
 10. Mun tekis mieli pyytää jo, mutta häihin on vielä aikaa ja ollaan sovittu miehen kanssa että ihan vielä häistä muille puhuta, joten vielä joudun suuni pitämään supussa.
 11. Vielä en ole pyytänyt, mutta aion pyytää serkkuani sekä hyvää ystävääni. Sisaruksia minulla ei ole.
 12. Missä kuussa häänne ovat? Helmikuussa 2016 Miksi valitsitte talvihäät? Yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Blogimaailma muutti mieleni Talvihäistä saa niin tunnelmalliset ja kauniit. Ja kuten joku muukin oli jo kommentoinut, talvella on halvempaa Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Ei olla vielä kerrottu muille kuin minun äidille eikä hän sitä ainakaan ihmetellyt. Ja miksi sitä pitäisi puolustella? Meidän hääthän ne on. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Toivon mukaan on paljon lunta! Ja olisi kiva jos olisi sopivasti pakkasta, sellainen -10-15 olis kiva. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Paljon kynttilöitä sisälle, ulos olis kyllä ihana saada jäälyhtyjä! Koristuksessa väreinä käytetään valkoista, vaaleansinistä, hopeaa ja vähän bling blingiä. Lumihiutaleet tulevat myös näkymään koristelussa. Tarkoitus olis siis saada juhlatilaan kylmä, mutta kuitenkin lämmin tunnelma Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Kynttilät ja tunnelma! Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Ollaan haaveiltu miehen kanssa Bora Borasta, mutta saa nyt nähdä. Toisaalta olis kiva lähteä heti häiden jälkeen vaikka Lappiin ja viettää muutama yö Levin iglussa.
 13. Mulla aivan sama, että aluksi haaveilin kesähäistä enkä kyllä todellakaan kuvitellut joskus haluavani talvihäät! Mutta niin se blogimaailma muutti myös minun mielen Ja mies innostui myös ideasta.
 14. Mä oon niin ihastunut tähän ideaan! Ja mulla on valmiina jo ideakin minkälaiset kortit meille tulee jos tulee. Meillä häät tosin on helmikuussa, että välttämättä ei save the date-kortteja tarttis... mutta nää on niin kivat! Ja toisaalta moni sukulainen ja ystävä on vuorotyössä, joten olis varmaan siinä mielessä hyvä idea (yritänkö keksiä tekosyitä ) ja moni asuu myös toisella paikkakunnalla ja myös ulkomailta ollaan kutsumassa sukulaisia. Varmaan meidänkin suvussa moni ihmettelis näitä enkä itse ole koskaan myöskään saanut ko. korttia ja onhan se yks kulu lisää... mutta silti niin kiva idea!
 15. Ihania ideoita täällä! Itse olen ihastunut vieraskirjapuuhun ja sen haluaisin yhdistää photo boothin kanssa. Meillä tulee luultavasti pöytiin koristeksi "kristallipuita", joten vieraskirjapuusta voisi tehdä yhteensopivan niiden kanssa. Puun lappusista ajattelin tehdä lumihiutaleen muotoisia, jos vaan löydän sopivan stanssin. Tarkoitus olisi liittää sekä kuvat että puun tekstit sitten myöhemmin jonkinlaiseen kirjaan. Mutta mitäs jos en saa selvää jonkun vieraan käsialasta?