zipp

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zipp

 1. Sama tarina kuin ylläolevalla. 70kpl kutsuja ekokartongilla ja kuoret päälle = 50e. Ei paljon kiinnosta alkaa liiman kanssa läträämään
 2. Hyviä uutisia Laaksolahdessa juhliville: tuolit ja pöydät on uusittu! Pöydät ovat valkoisia, siistejä 140x80cm kokoisia kokouspöytiä, lisäksi näkyi olevan pari hieman isompaa pöytää, jotka sopivat varmasti erinomaisesti buffaksi. Tuolit olivat tyylikkäitä vanerituoleja, joita oli noin 80, lisäksi oli semi-siistejä siniverhoiltuja tuoleja. Huima parannus siis vanhojen, kolhuisten kalujen tilalle Tiloista vastaava isännöitsijä myös informeerasi minua sähköpostitse, että tämän vuoden korotettujen hintojen myötä loppusiivous sisältyisi jatkossa vuokraan. Tänään tosin talolla ei tiedetty tästä vielä mitään, mutta luvattiin ottaa selvää. Siivous olisi hieno juttu, koska ihmisillä on varmasti hyvin erilainen käsitys siivouksen tasosta. Ja helpottaahan se myös järjestelyjoukkojen työtä.
 3. Päädyimme vaihtamaan pitopalvelun, sillä söimme Ateriaxin kattauksen ystäviemme juhlissa taannoin. Tällä kertaa karitsa oli niin raakaa, että hyvä että siihen veitsi pystyi. Tulikin tunne, että liha on tullut pakkasen kautta, koska muuten raaka liha olisi kaiketi mureaa. Alkupalapöytään oli myös muutettu artisokat oliiveiksi kysymättä hääparilta. Tuo pääruokapettymys kasvoi niin suureksi yhdessä tasting-kokemuksen kanssa, ettemme nähneet muuta vaihtoehtoa kuin vaihtaa pitopalvelua. Harmi juttu.
 4. Eilen myöskin tastingtilaisuudessa ja hieman hmmhmmhmm-olo jäi. Kylmät ruoat oikein maittavia varsinkin ykkösmenussa, kakkosessa chiliravut ja mozzarella melko mautonta. Pääruoka onkin sitten iiiiso kysymysmerkki. Nieriä oli melko seitimäinen, kana ei muuten vaan iskenyt ja ennakkosuosikki karitsa oli valitettavan kuivaa ja paistettu aivan yli. Tässäpä sitä sitten pohtimista: yritetäänkö neuvotella korvaavaa pääruokaa, vai vaihdetaanko vielä firmaa. Ans kahtoa.
 5. Tässä minun ihanuuteni. Laahus on reiluhko ja siinä on myös helmikirjailua. Tykkään, tykkään! Ja ei, minähän en ollut edes ostamassa omaa pukua... http://blog.lily-liste.com/wp-content/uploads/2013/08/Robe-de-mariée-Point-Mariage-2013-Collection-Traditionnelle-Modèle-Malabo.jpg
 6. Nuo taivaalle lähetettävät lyhdyt eivät vain kuulemma ole Suomessa ok, koska metsäpalovaara. Ei varmaan auta, vaikka lähettäisi järvelle, koska sehän voi ajautua vaikka minne asti. Harmillista.
 7. Jipii, ensimmäinen viestini tälle foorumille! Tässä tuleva kombo, alla kihla, yllä vihki. Kihla on Dubaista teetettynä, vihki Kohinooria.