Cessy

Rouva
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

About Cessy

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 04/04/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1147689439
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Ei voi kestää :D

 2. Ja sit päiväkirjaa pystyyn vaan, täällä yksi lukija ilmoittautuu ;)

 3. Itseasiassa taitaa ollakkin, että joissakin kohtuu isoissa kaupoissa on myyty pakastealtaassa vihtoja. Ja niitä keinovihtojakin on näkynyt ympäri vuoden, ainakin silloin tällöin. Nyt vasta hokasin kun puhuitte noista. Lähinnä ei ole kysymys bileistäkään, vaan tämä liittyy messuosastoon ja sen koristeluun. Kivaa olisi tosiaan jos olisi kesä, saisi hieman isompiakin koivuja haettua. Tällä hetkellä näyttää siltä, että saadaan vihreää mattoa "ruohoksi" Kiva myös olisi tietää millainen paikka on kyseessä. Punainen tupa ja perumaa myös kiinnostaisi.
 4. Sen verran korjaan vielä, että kun tekstissäni mainitsin tämän Suomi-teeman tulevan tapahtumaan en tarkoittanut tapahtumalla häitä. Eli kaipaan vinkkejä yleisesti liittyen Suomi teemaan, joka ei liity millään tavalla häihin Toki en ole myöskään huhtikuussa järjestämässä itsenäisyyspäivän vastaanottoa vaan haluaisin tuoda esille ("sisustaa") Suomeen liittyviä asioita. Mustikanvarpuja ajattelin itsekin aiemmin,mutta tosiaan huhtikuussa eivät ole vihreinä vielä. Ruokaa ei myöskään ole tarjolla. Muuten kyllä ajattelin salmiakkia, sisuja ja xylitoli purkkaa. Itse mitä olen koivunoksia tuonut sisälle niin kun lehdet ovat hiirenkorvilla, ruskettuvat lehdet nopeaan. Koitan parasta aikaa keksiä mistä voisin tehdä vihdan huhtikuussa (ihan leikkisästi, en oikeaan käyttöön). Luultavasti havuista sitten vaan.
 5. Minä nostelen tätä ketjua Rouvana täällä pyörin hakemassa ideoita Suomi teemalla varustettuun tapahtumaan. Sain aikoinani morsiamenakin hyviä ideoita siniseen maailmaani, mutta nyt tosiaan tämä Suomi teema, eli sinivalkoista. Suomenlippuja pitäisi alkaa kohta askartelemaan. Lisäksi mieleen tulee koivunoksat (valitettavasti vaan huhtikuussa ei kauheasti ole vielä lehtiä puissa). Lisäksi mieleen on tullut kasvattaa pari perunaa jos niistä saisi aikaiseksi jotakin. Lisäksi mieleen tulee sisu, salmiakki, ruisleipä. Mutta mitä muuta voisi käyttää koristelussa? Onkohan teillä arvon naikkarimorsiamet ideoita? Kuvia saa myös laittaa, jos niitä löytyy. Edes jotain Suomeen liittyvää. Grilli makkaroineen kävi kyllä kanssa mielessä.
 6. Kallan hinta vaihtelee hurjasti melkeimpä ihan jopa päivittäin. Riippuu ovatko kallat kotimaisia/ulkomaisia, koosta... Minun isohkot kallat olisivat tulleet halvimmillaan maksamaan 7 euroa ja kalleimmillaan 14 euroa. Sitä kun ei etukäteen osannut sanoa, niin tottakai maksoin niistä tuon loppupään hinnan. Mutta kimppu oli mielestäni todella upea, vaikka kyllä hinta kirpaisi.
 7. Minä en niin erityisemmin tätä fraasia miettinyt. Minulla ei ollut mitään lainattua, eikä mitään vanhaa. Jaa, kihlasormus kyllä lasketaan jo "vanhaksi" : No mutta kuitenkin. Uutta olikin kaikki, alusasusteista pukuun ja asusteisiin. Sinistä löytyi puvusta, tiarasta,kaulakorusta ja sukkanauhasta. Eli ehkä nämä "ylimääräiset" uudet ja siniset korvaavat puuttuvan vanhan ja lainatun. ;D Myöskään mitään varastettua ei löytynyt....
 8. Meille on sulhon kanssa molemmille ollut jo pitkään selvää, että leikkejä ei tule! Kuitenkin ollaan myös mietitty sitä, että voiko näin olla, suurimmaksi osaksi murehdittu miten aika kuluu. Mutta onneksi huomasimme, että ruokailuun yms menee aikaa enemmän ku ehkä osattiin itse kuvitella. Ja Onhan siinä välissä nämä perusohjelmanumerot, kakunleikkaus, häävalssi, isän puhe, kimpun ja sukkanauhan heitto.. Lisäksi meillä orkesteri soittaa koko illan, eli tanssihäät siis. Koitamme myös kiertää joka pöydässä vähän kyselemässä kuulumisia ja sen semmoista, Avustajat tietävät meidän kannan morsiamen/sulhasen ryöstöön, ja uskon todella että tätä noudattavat. Ainakin syytä olisi ;D
 9. Noniin, olin jo pitkään ajatellut ottaa itsestäni kuvia ja meinasin jo kerran perääntyäkkin. Mutta kuvat on otettu ja niistä on nyt tilattu paperikuvat Otin itselaukaisimella yhteensä 106 kuvaa. Niistä tosin vain pieni määrä onnistui(jos onnistui nekään). tätä onnistumisprosenttia ei voi laittaa kameran syyksi vaan ihan itse oman ulkonäköni. Kuvat ovat ihan luonnollisia, ei photoshopattuja, mutta näin se mielestäni kuuluu olla. Vaimo on sen näköinen kuin on. Toivottavasti mies ymmärtää ja ilahtuu. Mutta meidän hääkuvaajamme, Hartemaan Eija ottaa myös näitä huonelahjakuvauksia Turun seudulla
 10. Oma mies ihastui titaanisormuksiin ja teetti tälläisen: Kihlaansa hän ei tahtonut enää pitää, sillä halusi tästä isohkon. Eikä oikein niin kihlasta tykännytkään, vaikka oli ne itse vuosia sitten valinnutkin. ::)Nyt hänen kihlansa sulatettuna mun vihkissä.
 11. Huh, ei tästä tule mitään. Mies haluaa, että ei laadita mitään aikatauluja mihinkään suuntaan että kaikki menee niinkuin menee. Sinänsä ihan hyvän kuuloista, mutta ei mielestäni kovin järkevää. Hän ilmeisesti sitten voi myöhästyä kirkostakin, jos kuvaus nyt sattuu kestämään pitempään. > Aika hankalaa nyt yksin sitten koittaa jotakin edes miettiä. Saisiko tuon hääjuhlan ilman aikatauluja läpi sitten? On kuitenkin bändi, kakunleikkaus ja kimpun heittoa. Kai ihmiset jotain osviittaa haluavat koska tekevät mitäkin. Esim. bändi koska soitetaan häävalssi. : Siis suurinpiirtein... : Jos ei oo mitään aikatauluja niin meneekö hässäkäksi, kun kukaan ei tiedä mitä tekisi. : huoh... :-?
 12. Koevedoksia ei ole tehty, mutta yllättäen halvimmaksi kukiksi osoittautuivat ruusut, harsokukka sekä leikkovihreä. Asetelmat tulevat hyvinkin tavallisen näkösiin valkoisiin, mataliin ja pyöreisiin "kulhoihin". Pohjalle vihreää, siten vaaleansiniseksi värjättyä harsokukkaa. Lopuksi 1-3 valkoista ruusua, riippuen kukan koosta. Ruusuja saadaan edukkaasti, koska ovat lyhytvartisia (kuten tässä aiemmin ollut puhettakin asiasta). Minä kyllä tosiaan luulin, että jollain muulla kukalla pääsisi halvemmalla, muttei näin ollutkaan. Lisäksi noutopöytään yksi isompi ja korkeampi asetelma samoilla kukilla ja vihreillä. Riippuen nyt noutopöydän koosta yms. Sitä vielä pohditaan ja katsellaan kun nähdään juhlapaikka "hääasussaan".
 13. Aika kummallista, jos tästä aiheesta vielä ei ole ketjua. Mutta minä en ainakaan löytänyt. Jos sellainen on, voisiko joku vaikka linkittää tähän. (ja olla suuttumatta mulle, kun en löytänyt ) Eli siis jos teillä on/on ollut lauluesitys kirkossa mikä laulu on laulettu. Meillä olisi nyt esittäjä tiedossa, mutta laulu pitäisi vielä löytää. Emme tahdo kovin uskonnollista, vaan joku hempeä rakkaus aiheinen laulu. Ainut laulu mikä mieleeni tulee on "Nousee päivä, Laskee päivä". Mutta tuon kuulimme juuri viime syksynä kirkkohäissä, joten haluaisimme jonkun muun. :
 14. Nostelen tätä hieman ylöspäin. Eilen vahvistetun tiedon mukaan meillä pappina toimii Merja Auer. En ole vielä ollut yhteydessä häneen, enkä siis myöskään ole häntä tavannut. Hieman jännittää ottaa pappiin yhteyttä...
 15. Tuning-autot meilläkin harrastuksena. Kovin vähän vain löytyy näitä tuunattuja autoja. Vanhoja auto aiheita löytyy kyllä useassa eri kategoriassa. Mutta leluautoja toki kait voisi käyttä vaikka pöydissä. Samalla pienet lapset voisivat niillä leikkiäkkin. Meillä oli vaihtoehtona, että olisimme teettäneet kakunkoristeen meidän autosta, mutta se sitten jäi kun emme omaa autoa otakkaan hääautoksi (:-/) Ja tottakai hääautona voisi olla joku tuuninki peli. Tai jos löytyy useampi vaihtoehto niin voisitte ajaa vaikka letkassa. Lisäksi nämä letkan autot voisivat jäädä juhlapaikalle "näyttelyparkkiin", josta vieraat voisivat ihmetellä ja katsoa autoja Saanko udella millainen tai mikä tämä sinun unelma hääautosi olisi? Kuulostaa mukavalta ajatukselta, minulta saa ainakin kannatusta Harrastus, joka mielestäni sopii myös häihin. Useat saattavat olla erimieltä, mutta pääasia, että itse pidätte.