morsian-08

Morsian
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About morsian-08

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Aluks meillä olikin tarkoitus laittaa nimet eikä numeroita, mutta jotenkin ei saatu mitään ideaa mitä nimiä ne olisi joten jätettiin pois.. Vielä ei ole sitä "oikeata" vaihtoehtoa tullu eteen kummallekaan joten vielä sitä "kolahtavaa" ideaa metsästetään.. muuten kyllä hyvä idea ja lisä kuvat on kans todella kivoja! Laittakaa ihmeessä lisää, jospa se meidän suosikki löytyis niistä...
 2. Aivan mahtavia ideoita kaikki! Sulkki tyrmäsi kivi-idean lopulta koska vievät liikaa tilaa pöydistä, mikä on aivan totta.. Lisääkin kuvia ja ideoita heitellä tänne! itse ihastuin noista kuvista siihen kuvaan jossa oli pöytänumero kolme ja molemmilla puolilla kuva, mutta se ei onnistu meillä kun molemmista ei ole joka ikävuoden kuvaa. Samoin tuo yhteinen poseeraus kuva heti sen alla on mahtava idea, tosin meillä ei varmaan ole aikaa alkaa ottamaan niitä.. Mut samalla kyl oli tuossa Antoniinalla ihania ideoita kanssa..nyt vain esittämään sulkille nuo kaikki ja katsotaan jos päästäisiin jonkin näköiseen ratkaisuun..
 3. Kiitos Xaura! Tuo on kyllä todella hyvä idea...tuosta sainkin itse inspiraation ja keksin että voitas laittaa suurinpiirtein nyrkin kokoisiin kiviin numerot ja ne pöytiin...tosin sulkki ei viel sanonu juuta eikä jaata asiaan, mut on se tyhjää parempi..
 4. Yritin etsiä tuolla haulla mut mikään ei tärpänny..eli miten ihmeessä ootte ratkaissu tuon pöytänumeroinnin? Miten ootte laittanu ne pöytiin esille? Jos jollain on niistä kuvia niin mielellään niitä vois tänne laittaa...vinkkejä nimittäin kaivataan! Itse en tiedä nimittäin miten tuon ratkaisis..
 5. Meilläkin on tapahtunut vastaavia...ensin oli että koskas me mennään naimisiin kun kihloihin jo mentiin...no nyt kun kerrottiin että naimisiin mennään, joiltakin on tullu että mikä kiire meillä on...ja sitten tämä kommentti että oonkos raskaana kun noin kiire on...(ollaan suunniteltu yli vuos näitä) Niin ja sitten omalta puolelta on tullut tääkin että no millos sitten lapsenlapsi tulee?!? Ihan kuin ei sitä sais muuten mennä rakastamansa ihmisen kanssa naimisiin!!! Rakkaudesta mie meen oman sulkin kanssa en minkään lapsien/lapsen...(jos niitä edes saadaan..) mut se on sitten tulevaisuudessa, jossain kaukana siellä.. Tahdotaan vain nauttia toisistamme ensimmäiset avioliittovuodet...ja sitä paitsi luulis että ihmiset ei enään kyselis tuollaisii kun kumminki tää naimisiin meno ei oo enään mikään pakottava tarve jos lapsi oliskin tulossa... Sen ymmärrän että kyselyitä alkaa tuossa parin kolmen vuoden päästä tulemaan kun lasta ei ole mailla eikä halmeilla...
 6. Meillä on kihlauksen ja häiden välissä tulee olemaan 2 vuotta ja 7kuukautta..eli juuri sopiva aika meille.. Vaikkakin tiedettiin melkein samantien että naimisiin sitä 3-4vuoden sisällä mennään niin sulkki yllätti kysymällä et mennäänkö ens vuonna. ;D
 7. Pieni neuvon poikanen......Muistakaa kun hommaatte pukuanne ja jos teillä ei oo vielä kenkiä että jätätte sitten siihen sen kenkävaran...jotta ei ole sitten kun kengät laittaa jalkaan liian lyhyt yms. : Oma ompelija sanoi että tahtoo seuraavaan kertaan miun kengät jotta katsotaan ettei jää liian lyhyeksi. ;D
 8. SusaQ, siis erittäin ihanat ja kauniit mut nuo ei oikeen vastaa sitä mitä etitään...ratkaisuna tuo voi olla suunnitelma b mut sitä aata tässä vielä mietitään...kun tahdottaisiin jollain toisella ratkasulla nuo ohjelma lappuset...onko kellään ollu muulla tavoin ohjelmat esillä?? vaikka esim. jokaiselle omansa??miten on toiminu?? vai onko sitten että pari tuommoista joka pöytään ja katselkoon sitten koko pöytä seurue samasta...? onko toiminu??? hankalaa miettiä flunssassa tämmöisiä...ehkä menen nyt parantelemaan itseäni ja palaan asiaan kunhan olen tervehtynyt...hyviä viikonloppuja kaikille!
 9. Oon vähän sitä mieltä että ei oo olemassa ns. "oikeeta ajankohtaa" hommata sitä pukua minkä haluaa. Jos se vain tulee vastaan niin se vain tulee, silloin se pitää ottaa sillä muuten sitä ei enää olekkaan ja kuten tuolla aiemmin mainittiin saattaa kestää sen tilauskin erittäin pitkään.. Ite päädyin teettämään pukuni kun on hiukan erikoisempi. Ompelijalla kävin maanantaina jotta sai minust mitat ylös ja tekee puvusta alkuvedoksen kertakäyttölakanaan jotta nähdään paljon sitä kangasta lopult menee ja miten pitkän laahuksen haluan.. Samalla sanoi että on ihan hyvä että oon ajoissa liikkeellä sillä kuulemma ens kevät on kiireistä, plus kun alussa aloin miettimään teetetystä mietin et oonko liian ajoissa, mut oon nyt ihanne painossani joten kun joulu tulee niin ei ole ainakaan "kinkku-kilot" ympärillä ja sit voi kevään hyvillä mielin laihduttaa sen muutaman kilon joka jouluna pääs tulemaan ja tällein tiedän paljonko miun täytyy painaa ens vuonna jotta mahdun pukuuni..olipas hassusti selitetty, mut näin olen sen omalla logiikallani selittänyt ittelleni. Eikä yksikään ihminen ole pitäny outona kun oon nyt jo liikentees..joten ihan huoletta menkää hommaamaan pukuja jos siltä tuntuu. ;D muoks. niin ja jos se oikea puku tulee vastaan..
 10. Voih... :-/ Saas nähdä kun kävelen kukkakauppaan että mitä sanovat... koko ajan ollu ajatuksena että orkidea se on, mut nyt kolusin tän koko topikin läpi ja näin et se on hiukan hankala saada heinäkuussa ja on viel kallista niin pitää varmaan vaihtaa kukkaa johonki toiseen... tosin en kyllä haluais... :-/ Pitää varmaan katsoa mitä floristi tuumaa ja edetä siitä.... aivan mielettömän kauniita kimppuja kaikilla!
 11. Meille tulee puisista levyistä menu "kiekot", mutta kaipailisin vielä vinkkejä ja ideoita noihin ohjelma lappusiin...? jos olette tehneet erilliselle lapulle minkälaisia olette väkertäneet?? on hiukan vielä pimennossa miten se laitettaisiin... :-/ :
 12. Juuh....eli nyt ollaan vihdoin tehty päätökset ja enää pitäs vain kysyä heitä. Meille tulee nytten 2 kaasoa ja 1 bestman (yksi tulee luultavammin vain avustamaan besmania hommissa), näin katsoimme sen parhaimmaksi (siis jos suostuvat hommiinsa). : lisää aiheesta on päikyssäni...Kiitos hurjasti kaikille...helpottaa kun tietää ettei tarvitse yksin puntaroida tätä asiaa!!
 13. Hmm...Huomasin kyllä että erikoisiakin löytyy mut onkohan meillä liian erikoinen... : Meille tulee valssiksi cd:ltä Best of the Celtic Circle:llä oleva kappale, nimeä en tosin paljasta... ;D On meille kahdelle erittäin tärkeä kappale ja cd...ja teemaan sopiva.
 14. Kiitos jo vastanneille....siinä vain on se että nämä kolme kaveria ketä olisin valmis pyytämään tähän hommaan on kaikki niin erilaisia..eli; Yksi kaveri olisi aivan mahtava varmasti ko. tehtävään, osaa ja kykenee esiintymään vieraiden ihmisten edessä ja vetämään kaiken näköisiä leikkejäkin, mutta..tämä kaveri on nyt toisella paikkakunnalla töissä ja sen jälkeen lähtee vaihtariksi ulkomaille puoleksi vuodeksi(eli ensi kevääksi) joten en saisi sitä "kaaso tukea" silloin kun tarvitsisin... Sitten toinen kaverini asuu toisella paikkakunnalla ja tulee vain silloin tällöin käymään, ja en tiedä olisiko valmis esiintymään/vetämään vieraiden ihmisten edessä mitään (vaikka työt on erittäin asiakaspalvelullista ja pitää osata puhua). No sitten tämä kolmas kaveri....aivan mahtava ihminen...mutta..siis niin ujoa ihmistä en ole kuunaan tavannut!!! Sekä en pysty kuvittelemaan itseäni hänen kanssaan ostamassa häihin liittyvää tavaraa kaupungilla (ei ole shoppailuihmisiä, niin kuin minä), ja sitten vaikka tämä ko. ihminen innostuisikin kaason virastaan niin olen huomannut että kun hälle tulee idea niin sen pitäisi mennä niin... (vähän kuin tulevan appiukkoni kanssa meinasi käydä eilen....mutta se on sitten taas ihan toinen juttu..) Eli en tiedä miten sitten selittäisi nätisti että kyseessä on meidän häät....(odottaa nimittäin itse kokoajan mieheltään kosintaa...tämän kuvan olen saanut hänen puheistaan)eli mikä ihme neuvoksi?!? :-/ Mitä enemmän ajattelen asiaa niin sitä sekaisemmaksi minun pää menee.... : Niin ja onko kellään ollut 2 bestmania?????Sulkki ei vain osaa valita kahden kaverinsa väliltä...(kolmas on saanut jo toisen pestin...)
 15. No tuosta otsikosta tulikin aikasta selväks että mitä pohdiskelen...eli miten ihmeessä valita kun kaveripiiri on aikasta niukka niistä ketä voisi pyytää näihin erittäin tärkeisiin tehtäviin...? :-/ Niin ja tietenkin missä ihmeen vaiheessa niitä sitten voisi edes kysäistä näihin tehtäviin...meillä vuosi vielä häihin aikaa joten onko sitten liian aikaista kysyä heitä?? Olen vähän kuutamolla tämän asian kanssa joten ideoita ja neuvoja otan mielellään vastaan.. sillä sulkkikin jo kyselee minult neuvoo miten hän valitsee bestmania...niin ja olisiko se hölmöä jos kaasoja olisi kaks ja bestmaneja olisi kaks, olisiko se jo liikaa...? onko kellään kokemuksia, juhlat ovat muuten aikasta pienet mutta kun kavereita ei vain pysty pistämään ns. "paremmuus järjestykseen"... :-/ (kummallakin meistä on 3vaihtoehtoa kumpaanki hommaan...)