Jump to content
Naimisiin.info

Meikä

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Meikä's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meikä

    Mikä virsi kirkkoon?

    Meillä oli ihan vieras virsi 823, Rakkauden suurta juhlaa. Valitsin tämän tekstin takia ja oli kyllä nappi valinta. Vaikka oli vieraille outo, melodia oli suht helppo, joten pääsi helposti mukaan. Todella kauniit sanat
  2. Meillä oli kanssa Tilisanssi pitopalveluna syyskuussa 2014 ja ei voi kyllä kuin kehua!! Kaikki sujui pitopalvelun kanssa loistavasti ja ruoka oli sairaan hyvää! Otimme kokonaisuudessaan Talvi 2014 menun ja siihen suklaasitruunajuustokakun hääkakuksi. Oi nam. Harvoin syö ruokaa, jossa kaikki on vain tosi hyvää. Tarjoilijat olivat erittäin asiantuntevia ja palvelivat hyvin. Olin myös ihan otettu erikoiskohtelusta, minkä saimme tarjoilijoilta hääparina. Toki olimme ns. päivänsankareita, mutta en osannut odottaa huomiointia myös pitopalvelun suunnalta. Ainoa minkä olisi voinut vielä toteuttaa oli shamppanjamiekalla skumppapullon avaus juhlien alussa. Pitopalvelun vastaava totesi jossain vaiheessa, että hänellä olisi ollut shampanjamiekka kotona, mitä olisi mielellään käyttänyt no eipä tullut mieleen kysyä. Tämä lähinnä kuvaamaan laadun tasoa.. Hieman yllätyksenä tuli myös menuun karpalohyydyke ja kinuski, joka tarjoiltiin erillisenä ruokalajina heti pääruuan perään. Tässä olisi ollut mahtava paikka jälkiruokaviinille. Onneksi ei tätä tiedetty, sillä viineihin meni muutenkin jo ihan hyvin rahaa Kahvi tarjoiltiin myöhemmin hääkakun kanssa normaalisti. Kaiken kaikkiaan he olivat erittäin ammattitaitoisia ja ruoka oli taivaallista.
  3. Heippa, Ajattelin tulla heittämään vähän kommenttia meidän juhlista, jotka oli syyskuun puolivälissä Haulitehtaalla. Paikka on kyllä syys- ja talvihäihin aivan ihana! Tiiliseinät ja vanha tehdasmainen miljöö sopi meille, kun nenäpäähän. Juhlatilan ulkovalojen näköiset "himmennysvalot" oli tosi hyvät, eikä lopulta tarvittu omia lisävaloja ollenkaan. Niillä sai hyvin säädettyä tunnelmaa. Meillä oli lopulta 96 ruokailijaa (joista reilu noin 5 vaunui/kopassa) ja mahduttiin yllättävän hyvin! Meillä tosin ei ollut omaa pöytää, ei haluttu, eikä se olisi mahtunutkaan. Buffetpöytä oli viereisessä huoneessa ja kaikki vieraat yhdessä tilassa. Tanssin ja bileiden alkaessa raivattiin osa pöydistä pois viereiseen huoneeseen ja silti vieraat mahtui hyvin. Osa oli jo siinä vaiheessa lähtenyt kotiin. Pitopalveluksi suosittelen kyllä Kangasalan Tilisanssia! He kuulemma tammi-helmikuussa melkein asuvat viikonloput Haulitehtaalla, kun ovat siellä niin usein cateringinä. He osasivat hyvin toimia tilan kanssa, eikä heitä pitänyt ohjeistaa ollenkaan vaan ennemminkin he neuvoivat meitä, mitä kannattaa tehdä. Plus oli todella maukkaat ruuat! Meillä ei ollut bändiä (olisi vienyt reilusti enemmän tilaa, ei välttämättä olisi mahtunut) vaan kaveri soitti ja lauloi korokkeella vanhaa jazzia. Tilan piano ei ollut ihan huippuvireessä, niin toimme itse mukana sähköpianon ja äänentoiston. Jos johonkin haluaa tilassa panostaa, niin se on melkein äänentoisto. Hyvällä äänentoistolla saa spotify-bileistäkin tosi toimivat. Muuten tila ei vaadi paljoa panostusta, esim. koristeltuksi riittää hienosti paljon tuikkuja ja vaikka vähän kukkia. Kyselkää jos tulee mieleen jotain käytännönjuttuja, mistä en muistanut kertoa. Ainiin pakastinta ei edelleenkään ole, mutta meillä säilyi jääpalat iltaan asti hyvänä, kun haettiin ne vasta juhlapäivänä. Vuokraajien käyttöön on hankittu puolikas jääkaappi juomille, se on tällä hetkellä juhlatilan puolella keittiön sisäänkäynnin ja takan välissä. Sinne mahtui yllättävän paljon juotavaa. Loput juomat pysyivät suht viileinä toisen sisäänkäynnin portailla. Kaiken kaikkiaan suosittelen!!
×
×
  • Create New...