merip

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

merip's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juhlat ohi ja nyt kun ruoka on maistettukin niin täytyy kehua tuota Pitopaakareiden toimintaa! Aivan loistava palvelu ja ruoka oli älyttömän hyvää! Tekivät vielä ruuasta ylijääneistä salaateista tarjoiltavat versiot iltapalan seuraksi ja kaikki ylijäänyt ruoka oli pakattu sellaisiin astioihin, jotka saatiin ottaa suoraan juhlapaikan jääkaapista mukaan. Ja se sacherkakku!! Huippua!!! Suosittelen lämpimästi!
  2. Meille tulee Pitopaakarit Ansa ja Lempi. Menusta tuli aika laaja, mutta hinta pysyi silti kohtuullisena. Plussaa paikassa oli se, että he hoitavat servetit, pöytäliinat KAIKKIIN pöytiin ja lasit alkumaljoista kahvin aveceihin asti. Pitopöydän koristelun hoitavat myös sillä ehdolla että vievät koristeet mennessään (mikä sopii meille, koska juhlapaikka koristellaan kynttilöillä ja äkkiäkös niitä sitten iltapalapöytäänkin virittää. Oltiin mieheni kanssa sitä mieltä että mitä enemmän saadaan ulkoistettua hommia, niin sitä parempi! Mitäs muuta? Pitopöytään ei saa tuoda omia ruokia, mutta kakkupöytään saa sitten tuoda myös keksejä yms. itse jos haluaa ja iltapalan laittavat siihen kuntoon ettei tarvitse muuta kuin nostaa esille, tämä siis tilatulle iltapalalle ja ruokailusta yli jääneelle ruualle. Niin ja kaksikko on aivan mahtava, eihän sitä kukaan hapannaamoja omiin häihinsä tarjoilemaan halua!
  3. Kääk kuvaa hyvin sitä miltä tuntuu tajuta että tässähän sitä omia häitä suunitellaan Meillä on tosiaan tammikuussa tuo Ulvilan nuorisoseurantalo tulossa juhlapaikaksi. Tuolit siellä ei ole kovinkaan kauniit, joten hommasin tätä kautta tuolihuput, niillä saa aika hienosti muutettua koko paikan ilmettä. Talo itsessään on ulkoa aika karu, mutta sisältä tosi kiva. Meillä kun on talvihäät niin ei siellä ulkona kukaan varmaankaan tule paljon heilumaan. Meillä paikkaa valitessa oli kriteereinä se, että mahtuu n. 50 ihmistä tilavasti kun talvella varmaankin pysytään sisätiloissa ja että paikka olisi siinä n. 500€:n vuokraluokassa. Tuo nuorisoseurantalo kun on remontin myötä sisältä tullut todella kivaksi joten toivottavasti hommat toimii kunnolla!
  4. merip

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Kirjoitinkin jo johonkin toiseen ketjuun, kunnes huomasin että tämä onkin aktiivisempi.. Eli meille talvihäihin tulee pilttipurkkeihin kaakaoaineet ja jotain karkkeja, kuten piparminttu- tai vaahtokarkkeja. Häissä on kaakaobaari, joten nuo voi vaikka heti valmistaa tai viedä kotiin.. Niihin ajattelin jotain pientä tekstiä "Talven iltoihin lämpöä meiltä" Tai jotain mitä tässä nyt vielä keksinkään.
  5. Meillä on tulossa talvihäät ja ajattelin sitten tehdä pilttipurkkeihin kaakaot kaikille "Talven iltoihin lämpöä meiltä kahdelta" tai jotain sellaista. Kaakaojauhetta, piparminttukarkkeja, vaahtokarkkeja ja mitäs näitä nyt sitten on..
  6. Tuli tuossa etuovesta asuntoja selatessa vastaan että Villa Grankullan molemmat kiinteistöt ovat myynnissä, mitenköhän vaikuttaa juhlatilana käyttämiseen ja varauksiin?
  7. Joo, se takka oli mulle kanssa sellainen houkutin. Oli se kyllä aika matala, ainakin tuohon Ulvilaan verrattuna Mutta paikat nähtyä tuo Ulvilan nuorisoseurantalo on kyllä ehdoton ykkösvaihtoehto. Talvella kun omasta mielestäni on kivampi että on reilut sisätilat vaikka väkeä tulisi vähän vähemmän. En ole varma oliko täällä mainittu vielä Villa Grankullaa? Sitäkin tiedustelin, mutta olisi ollut meille liian pieni. Paikka näytti kuvissa aivan mielettömältä ja hinta sisältäisi myös kukat pöytiin, liinat yms. Jos tyylikästä tilaa kaipaa pienelle porukalle, niin tuo voisi olla yksi kyselemisen arvoinen.
  8. Onhan siellä nuorisoseurantalolla sellaiset tangot keskellä kattoa! Niitä käyttämällä saa aika hienosti keskelle tilaa jonkun hienon kattoelementin. Mulla on ajatuksena laittaa sinne niiden väliin siimoja ja roikkumaan riisipaperivalaisimia osa valoilla, osa ilman ja ehkä sekaan myös silkkipaperi pompomeja
  9. Oih, enpä tullut tuota Villa Ruskaa ajatelleeksi! Noh, me kävimme katsomassa Hyvelän urheilumajaa sekä Ulvilan nuorisoseurantaloa. Meillä on tulossa talvihäät, joten päädyimme nuorisoseurantaloon sen isomman tilan takia (talvella kun moni tuskin hengailee pihalla), sekä ylipäätänsä ilme oli tyylikkäämpi kuin urheilumajalla. Ulvilassa se rajoitus että vasta tehdyn remontin takia seinille ei saa kiinnittää mitään. Tämä ei meitä ainakaan haittaa. Ja nettisivun kuvat eivät tee oikeutta paikalle! Molemmat talvikohteina varmasti hienot kun koristeluilla saa ihmeitä aikaan. Hintaa molemmille koko viikonlopuksi tulee 400€, joka mielestäni on sopiva hinta, kun oli paikka mikä tahansa, niin koristeluihin uppoaa ainakin sama summa.
  10. Nostellaan taas hippasen keskustelua tällä palstalla. Olen jo sopinut keskustelevani Pitopaakareiden kanssa tarjoiluista, mutta vielä houkuttaisi jokin toinen vaihtoehto tiedustella. Mistä tämän kesän parit ovat pitopalvelunsa hankkineet?