Pallokorva

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pallokorva

 1. Meillä oli yhteiset. Miehen polttarit alkoi jo perjantaina ja likat tuli mut hakemaan lauantaiaamuna. Meillä on tosi iso kaveriporukka ja osa pojista oli mun kavereita ennenkun tapasin mun miehen. Me oltiin tyttöjen kanssa lauantaipäivä ja ajeltiin sit mökeille. Pojilla oli viereinen mökki. Oli siinä illalla muutakin ohjelmaa, kun törpöttelyä, mutta ehdottoman hauskaa kyllä oli! Parhaita iltoja ikinä! Tää sopi meille oikein hyvin ja nimenomaan toivottiin kaasoilta ja bestmanilta tätä.
 2. - Valitsisin päivämäärän toisin, ettei työt alkaisi niin pian häiden jälkeen - Valitsisin toisen paikan. Sellaisen paikan, jossa saisi enemmän rahoilleen vastinetta ilman stressiä - Ehkä se unelmien mekko kuitenkin jäi rekkiin. Tämäkin oli kaunis, mut reaktio ei ollu niin "WAU", kun yhdessä toisessa. Makso vaan niin pirusti, etten raaskinu. - Viinitonkkien avaus ei ollut suunniteltu ollenkaan. Vieläkin harmittaa, kun meni niin paljon viiniä hukkaan. Kaikista tonkista oli otettu vähän. - Boolinkin ois voinu jättää tekemättä, kun sitä nyt ei niin hirveesti menny
 3. Sain Haltin rinkan Itse ostin miehelle kunnollisen keittiöveitsen.
 4. Mulla oli sähkönsiniset avokkaat. Löysin Citymarketin alehyllystä Ja on ollut käyttöä häiden jälkeenkin. Vieraat kehui yllättävän paljon hääpäivänä
 5. Ei olla avattu vieläkään. Varmaan kahden viikon päästä availlaan, kunhan saadaan ne kotiin asti. Häiden etäjärjestely tuottaa tällaisia lopputuloksia Yhden paketin avasin kyllä seuraavana päivänä, kun halusin pussilakanat käyttöön.
 6. Häämeikki oli ilman koemeikkiä 20e ja kampaus koeversioineen 70e. Joensuu ja Parasta Sinulle.
 7. Mulla ei ollut huntua/tiaraa. Meillä ei myöskään ollut morsiusneitoja/poikia. Kakun päällä ei ollut koristetta, koska mun mielestä ne näyttää typeriltä ja on rahanhaaskausta. Ei tehty hääkarkkeja ollenkaan vaan pistettiin sit buffa pystyyn (en tiedä, onko sekään niin omaperäistä enää ) Hääleikit oli lähes nollissa. Yks leikki oli eikä midän ees tarvinnu osallistua siihen Morsiamenryöstöäkään ei ollu, eikä tarvittukaan. Morsian ei stressannut koko hääpäivän aikana Kuitenkin oli aika perinteiset häät, mutta silti omannäköiset. Jonkun verran piti pistää äideille joissain asioissa hanttiin, että saatiin niin omannäköiset.
 8. Meillä oli kutsut, paikkakortit, menu/ohjelmahärpäkkeet, pöytänumerot ja tienkyltit. Hääauton delegoin ulkopuolelle.
 9. Ravintola Passionesta tuli ruuat meille. Ruokapakettiin kuului myös etukäteismaistelu, jossa vielä pystyi vaikuttamaan menuun, jos halusi muokata vielä enemmän mieleisen. Hääpäivänä ruoka oli aivan älyttömän hyvää! Kaikki ovat kehuneet ruokaa todella paljon. Ei kuulemma missään häissä ole ollut niin hyvää ruokaa. Pitopalvelu hoiti hommansa erittäin hyvin. Kulissien takana oli ilmeisesti kaikenlaista draamaa, mutta ne pysyivät kulissien takana. Astioita Passionesta ei saanut vuokrattua, sillä ravintolassa on tarvetta. Meidän astiat tuli martoilta. Hääkakku oli Houkutuksesta. Taattua laatua!
 10. Kuva-Velhot/Markus Sotikov. Suosittelen lämpimästi. Muotokuvat ennen vihkimistä+dokumentaarinen kuvaus hääjuhlista n. 5h 450e. Kuvat tuli tosi nopeeta postissa kotiin (oiskohan ollu häiden jälkeinen keskiviikko) ja niitä oli PALJON! Kuvat on mun silmään tosi hyviä ja huomaa, että ammattilainen on asialla. Kuvaajan asenne ja ote siihen hommaan myös kiitettävän arvoinen. Osasi olla todella huomaamattomasti esim. kirkossa ja juhlapaikaltakin sai hirveesti kuvia sellaisista tilanteista, mitä itse en edes tajunnut, vaikka vieressä seisoin.
 11. Häät Hopealahdessa juhlittu. En ihan heti lähtisi suosittelemaan paikkaa. Onhan se paikka tosi kaunis ja idyllinen ja saa koristeltua todella nätisti, mutta ison vaivan takana oli ainakin meillä. Onneksi meillä oli paljon talkoolaisia apuna. Emme olisi millään selvinneet pelkällä hääpari+kaasot+bestman (+vanhemmat) porukalla. Tuotiin käytännössä kaikki pöytiä ja astioita myöten ulkopuolelta. Vieraita oli n. 70, joista reilu 20 ruokaili ja kahvitteli ulkoterassilla. Sisälle saatiin survottua se 50. Onneksi oli hyvät kelit niin, että ulkona oli varmaan viihtyisämpi syödä, kuin sisällä. Illan aikana päätalon vessa ja tiskikone sanoivat itsensä irti. Onneksi pitopalvelu tiskasi astiat käsin, eikä veloittanut meiltä ihan hirveitä summia ylitöistä. Majoitustilaa on reilu 20 hlö ja rantasauna on kuulemma tosi hyvä. Torppari oli kuitenkin liian tarkka siivouksesta sunnuntaina. Piti olla verhot juuri oikeassa paikassa ja päiväpeitot just eikä melkeen oikein laitettuina. Pistän vaikka pääni pantiksi, että niin siistiä siellä ei ollut silloin, kun tulimme perjantaina paikalle. Vieraat ovat kuitenkin kehuneet häitä ja miljöötä ihan kamalasti, että kaipa se vaivannäkö oli sitten sen arvoista. En tiedä vaan, että oliko se paikka hintansa veroinen, sillä 1500e:lla saatiin pelkät kuoret. Toki demareiden jäseninä oltais saatu paikka puoleen hintaan.
 12. 26v molemmat. Yhdessä lähes 8 vuotta ennen häitä.
 13. Minä pidin omani. Kummallista, että mun suvun puolelta tuli ihmetystä tästä asiasta. Ihan silmät pyöreinä tulivat tädit kyselemään, että mitä ihmettä "kyllähän sun pitäis vaihtaa." Päätin jo ajat sitten, että en vaihda. Tämä on minun nimi ja se siitä. Ei se sama sukunimi sitä yhteneväisyyden tunnetta tee. Onneks mies ei oo ollu moksiskaan missään vaiheessa.
 14. Voi miten monta hetkeä jäi: -Kirkon ovet auki ja se ihmisten määrä. -Iskän vitsit kirkon käytävällä (,että varmasti hymyilyttäis) -Kaason ja siskon avomiehen musiikkiesitys kirkossa -Tahdon! -Automatka kirkolta kotiin. Radiosta tuli jotain Mark Knopfleria ja the Doorsia. Huvitti. -Ruoka! -Kakun leikkaus. Se kakku kaatui -Valokuvaus ja valokuvaaja -Häävalssi -siskon ja bestmanin puheet -Bileet! Muutenkin koko päivän vallinnut rento fiilis ja vieraiden kehut häistä. Osa on soittanut ihan erikseen ja kehunut, miten mukavaa oli.
 15. Olen tyytyväinen. Erittäin tyytyväinen. Bändi soitti 3x45min settiä ja veloitti 1200e. Oli jokaisen euron arvoinen kyllä. Ihana häävalssi ja tosi menevää musaa kaks viimeistä settiä. Eka oli humppasettiä, jota itse en niin osaa tanssia, joten hengasin pihalla sukulaisten joratessa. Kaikki ovat kyllä vain kehuneet. Bändinä oli Groovinmovin. Solistina ihana ja upeaääninen Taru Ratilainen.
 16. Syötiin yöpyneiden vieraiden kanssa aamupalaa ja alettiin siivoilla paikkoja. Siivoamisessa meni aika kauan, kun sitä kamaa oli niin paljon. Alkuperäisenä suunnitelmana oli mennä mökille, mutta jäätiinkin anoppilaan yöksi saunomaan ja pesemään pöytäliinoja. Maanantainakin vielä palauteltiin lainakamoja ja sit suunnistettiin mökille yhdeksi yöksi. Onneks mentiin vasta maanantaina. Oltiin kyllä niin puhkipoikki ihan kaikin tavoin. Arjen romantiikkaa vai? Käytiin me sit pienellä häämatkallakin, kunhan kotiin selvittiin eka.
 17. Vähän alkoi hapsottaa ja helmipinnejäkin löytyi tanssilattialta seuraavana aamuna, mutta ei haitannut. Yllättävän hyvin pysyi kaiken sen tanssimisen ja pomppimisen jälkeen.
 18. Yllättäen en vollottanu kirkossa. Pari kyyneltä tirahti ihanan kaasoni ja siskon avomiehen musiikkiesityksen aikana, mutta muuten olin yllättävän tyyni. Sydän pamppaili kyllä miljoonaa. Isoimmat kyyneleet tulivat bestmanin puheen jälkeen. Piti ihan mennä vessaan itkemään
 19. Meillä oli ruokailu klo 17 aikaan ja kakkukahvit seiskan jälkeen. Iltapalana meillä oli grilliherkkuja (salaatteja, makkaraa, savustettua lihaa ja sämpylöitä) joskus yhentoista aikaan. Hyvin teki kauppansa ja riitti siitä vielä aamupalallekin. Oli kyllä tarpeen, sillä vieraat jatkoivat aamuyöhön asti saunan merkeissä.
 20. Helma oli likainen. Likaantui jo kuvauksen aikana, mutta onneksi saatiin putsattua. Ei sitä sen kirkon jälkeen enää kauheesti ajatellu, ellei joku erikseen maininnu asiasta. Pesula hoitaa homman ja lähtee pois varmemmin, kun vie pian häiden jälkeen. Kuulemma oli alushamekin vähän revenny, mutta ei menoa haitannu
 21. Ei pussailtu, kun ei käsketty En itse ees hoksannu sitä. Sit kirkon portailla pussailtiin.
 22. Hyvin vähän meni onneksi mitään pieleen. Kaikki pikkuasioita, joita vieraat ei huomannu (eikä tainnu hääparikaan aina). Paitsi se, että yks vessa päätti lopettaa toimimisen ja tiskikone hajosi. Onneksi pitopalvelu ei antanut mun huolehtia siitä ja kaasot ja bestman piti kaiken piilossa. Jotain kahvinkeittojuttua vissiin kans oli, mut sitäkään vieraat ei tienny