Jump to content
Naimisiin.info

ritsku

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ritsku kaikki viestit

  1. "Koekampausta tehtäessä kyselin myös sellaisen verkon tai rautalankaviritelmän perään" En itsekään koskaan ole kuullut moisesta T: Morsiamia itsekin tekevä kampaaja Edit. Ja pakkohan niihin kiharoihin on laittaa lakkaa jne. että pysyy koska tosiaan Suomen ilmaston kosteus tekee tehtävänsä!
  2. Meillä ei ole vielä lapsia mutta kovasti niistä haaveillaan.. häitten jälkeen ehkä sitten.. Kivoilta näyttää teidän askartelut! Milloin teillä on häät?
  3. Moikka! Heheh, onhan se uniikkia kun kukaan muu ei ole vielä "ilmoittaunut" :lol: Minä olen toistaiseksi ratkaissut asian näin: Rullalla on ihan normi kopiopaperia, jossa lukee lasten suusta- sanontoja Lasten suusta sanontoja löytyykin nyt sitten 63 kappaletta koneelta
  4. Meillä häät ens tammikuussa ja puvun ostin viime perjantaina yksityiseltä käytettynä... Olen kyllä käynyt sovittamassa hääpukuja jo useamman vuoden... Monen mutkan kautta löysin unelmapuvun!
  5. Tammikuussa on häät joten annamme vieraille sellofaaniin käärityt ruskeat tuikut. Keksisikö joku kivaa pientä runonpätkää saatteeksi... Suurkiitos!
  6. ritsku

    DJ kokemuksia

    Onko kellään kokemusta Viihdevisioista? Tämä toimii kuopiossa.. välittää dj:eitä..
  7. ritsku

    tikkeri

    Minulla on kanssa samoja ongelmia, onko sen tikkerin paikka tuolla: motto/ilmoitus vai missä?
  8. ritsku

    Jyväskylän morsiot II

    Kiitti vinkeistä! löysinkin eilen itse sen joka oli kirkon lähellä.. ja aivan m.a.h.t.a.v.i.a pukuja
  9. ritsku

    Jyväskylän morsiot II

    Heippa! Täällä yksi Jkylään toissapäivänä muuttanut. Häät on kylläkin Kuopiossa... Onko täällä minkä verran pukuvuokraamoja, kiva olis käydä kattelemassa vähän erilaisia malleja... Danke
  10. ritsku

    Kuopio

    Heipsan! Onko kellään kokemusta Puijon majasta Kuopiossa? Ainakin alustavien kyselyjen mukaan aika hintavaa ruokailu. Mielipiteitä otetaan vastaan hinta/laatu-suhteesta.. ;) Olis kyllä ihana tammihäille...
  11. ritsku

    Taustamusiikkia häihin

    Tuo on kyllä aika vaikee asia kun ihmisiä istuu eri paikoissa, ja kajarit on melkein aina jonkun korvassa tai liian hiljasella :-?
×
×
  • Create New...