Laila80

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Laila80

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nyt on sitten häämatka tehty Santorinille Kamariin Tosi ihana reissu oli ja kaikista ennakko "peloista" huolimatta Kamari oli tosi kiva paikka! Suosittelen kyllä kaikille sitä skootterin vuokrausta, koskapa sen kyydissä pääsee näkemään saarta ihan toiselta kantilta kuin esim. bussissa istuessa! Vuokra on noin 20 € / päivä ja bensa on suht halpaa. Me pärräiltiin kahden päivän aikana lähemmäs 200 km..aika saavutus ton kokosella saarella, hih! Ne puheet, että tuolla ei vois vuokrata skootteria kun on niin mutkaset tiet on ihan puppua. Eihän siellä tartte ajella niinku ne paikalliset ajaa (lue päättömät kanat!), voihan sitä ajella hiljokseenkin. Ja kypärät tietysti pysyy päässä koko ajan. Siellä on kummallista kyllä turisteillaki tapana ajella ilman kypärää. Suhteellisen halpa henkivakuutus kuitenki on tollanen. Mut suosittelen kyllä Santorinia kaikille..tosi ihana ja romanttinen paikka
 2. Hei Selja, älä vaisuunnu Mekin ollaan menossa vajaan parin viikon päästä Kamarissa olevaan hotelliin. Niinku monet tuossa aikasemmin sanokin, niin ihan kiva paikka sekin on. Ja kaiken lisäksi Santorini nyt on niin pieni saari, että kyllähän siellä pääsee helpostikki liikkumaan paikasta toiseen. Häntä pystyyn vaan! Koskas olette menossa ja mihin hotelliin?
 3. Missä hotellissa olitte Baby? Me ollaan varattu huone Aegean Plazasta. Minkä hintaista oli auton vuokraus?
 4. Meillä tehtiin kukkien suhteen kustannusarviota niin, että kimppu, heittokimppu, sulhasen viehe ja kirkon 3 kimppua olisivat yhteensä n. 270 euroa. Tuntuu ihan kamalan suurelta summalta, kun siihen ei ole kuitenkaan laskettu pöytäkukkia. Mutta sen siitä saa, kun suosikkikukkana on kalla. Kimppu mulla maksaa 150 euroa. Äiti suunnitteli kasvattavansa itse ne pöytäkukat, että jos silleen sais vähän kustannuksiaki alas...
 5. Otin yhteyttä kukkakauppaan ja kyselin hieman kallakimpuista. He kertoivat, että kimpun hintaan vaikuttaa myös se, onko kimppu sidottu kahvaan vai tehdäänko se kukkien omilla varsilla. Tyhmä kysymys: onko niin, että laskeutuvat kimput sidotaan yleensä kahvaan?
 6. Voi ei! Millä keinolla voisin saada sen "kuunneltavassa" muodossa, kun en omaa nuotinlukutaitoa?! Sanat oli niin ihanat, että sävel on pakko kuulla.
 7. Tuossa Enkelin Rukouksessa on aivan ihanat sanat! Kukahan sitä olisi levyttänyt, kun haluaisin ehdottomasti kuulla sen!!! Tippa tuli linssiin sanoja lukiessa
 8. Meille tulee siihen vasemmalle sivulle tää runo: Onnen kahle kultainen, lämmin loiste rakkauden, ihanin tunne ihmisen, sydän on löytänyt sydämen. Itse kutsutekstiä ollaan yritetty miettiä, mutta jotenkin on hirveen vaikeeta löytää sellasta sopivaa... Varmaankin päädytään siihen "olette tervetulleita todistamaan kun rakkautemme sinetöidään avioliitoksi..."
 9. Meillä on lähtö 1.8. Viikon verran olisi tarkoitus siellä oleilla Valitsimme Kamarin siitä syystä, että muissa Santorinin kohteissa suurin osa hotelleista oli huoneistohotelleita. Aikaisemmilla matkoilla ollaan majoituttu sellasiin ja nyt haluttiin kokeilla "normihotskua". Onhan se buffetaamiainen kuitenki kiva syöpötellä valmiiksi katettuna Onnellista uutta vuotta kaikille!
 10. Nyt on sitten varattu häämatka Santorinille Kamariin Hotellina Aegean Plaza.
 11. Mekin ollaan päädytty Santoriniin. Onko kenelläkään kokemusta Aegia Plaza tai Hermes-hotelleista Kamarissa? Esitteessä sanottiin, että Kamarissa saattaa lentokentän melu haitata. Onko näin?
 12. Meillä vielä kohde mietinnässä.. Thaimaata ollaan mietitty, mutta ilmeisesti siellä on elokuun alussa sadekausi meneillään. Onko kenelläkään kokemuksia ko.ajankohdasta Thaimaassa?
 13. Olen suunnitellut olkaimetonta pukua enkä ole edes tullut ajatelleeksi, etteivät olkapäät saisi näkyä. Täytyypä miettiä olisiko jokin shaali tai vastaava vaihtoehtona sopiva.
 14. No todella menee... Meidän yhteiseloa on jatkunut jo kymmenisen vuotta ja yhä edelleen samalle aaltopituudelle pääseminen anopin kanssa tuntuu mahdottomalta! Ihan niinku Tassullaki, niin meilläki se halailee ja taputtelee poikaansa jatkuvasti ja sitte kattoo mua just sillä ilmeellä, että tää on kuules mun poikani...Hankkis jotain muuta hoivattavaa ku aikuisen poikansa! Nuo lauseet: "viet multa pojan", on ihan tuttuja meilläki. Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa! Mies vaan sanoo, että sitä pitää yrittää ymmärtää. Ymmärränhän minä sen, mutta jotenki vaan raivostuttaa!! Kauhulla odotan miten häät ens kesänä menee...
 15. Tuntuu, että suurimmalla osalla on iltahäät. Me ollaan varattu vihkiminen klo 12. Onkohan täällä muita samanmoisia?