kitura

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About kitura

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 09/19/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Uudella sukunimellä tuli ensimmäiseksi Kauppalehti, MUTTA sukunimi oli kirjoitettu väärin..
 2. Kyllä siihen rahaa meni jonkin verran, tarkkaa kirjaa en pitänyt kun kukkia tuli ostettua niin monesta paikasta. Kimpun pohjalle tuli hintaa noin 10 euroa (2 kappaletta pohjia, toinen oli harjoituspohja), kukkiin meni ainakin 40-45€. Timanttineulat maksoivat noin 5-10€ mutta ylimääräisiä neuloja jäi ainakin kolmekymmentä. Eli siinä 60-70€ kieppeillä. Metallilanka kustani lisäksi pari euroa.
 3. Ostin omat silkkikukkani Tampereelta Nekalan löytöliiteristä, Ebaysta sekä muutaman Tiger-liikkeestä. Etolasta löysin sopivat kukat sulhasen vieheeseen. Etolassa oli todella upeita, joskin hintavia silkkikukkia. Tässä kuvaa kimpustani, ainakin kaukaa katsottuna meni ihan täydestä. Kukkia olisi voinut olla enemmänkin, mutta koska ehdin kimpun hätäisesti kasaamaan edellisenä iltana, en ehtinyt ostaa kukkia enempää.. Kimppu myös hieman kärsi matkalaukussa. Kimpussa käyttämäni rautalanka ja "timanttineulat" olisivat olleet ongelma lentokentän turvatarkastuksessa niin oli pakko sulloa ruumaan menevään laukkuun.
 4. Täältä löytyy ainakin kuvaajia: http://www.wpja.com/wedding-photojournalism/thailand-wedding-photographers.html
 5. Suomalainen pari saa toisensa Bangkokissa helmikuussa. Päivittelyä aiheesta hääblogissa (linkki alla).
 6. Kävin yhteensä kolmessa eri liikkeessä. Sovitin varmaankin yhteensä noin 10 pukua. Viimeisestä liikkeestä se sitten löytyi heti toisella sovittamalla. Myyjä oli sähköpostiviestittelyn perusteella valinnut kaksi pukua valmiiksi joista toinen oli täydellinen.
 7. Meikki ja kampaus sisältäen koemeikin sekä -kampauksen ja lisäksi äitini meikki tulee kaupanpäälle. Yhteensä 350€ Bangkokissa. Halvemmallakin olisi taatusti saanut, mutta valitsin ammattilaisen joka tulee hotellille suoraan.
 8. Molemmat 24v. Tunnettu tuolloin tasan kaksi vuotta, josta seurustelua takana lähes sama aika.
 9. Häiden aikaan olen 24 ja mies melkein 25. Mies käy töissä ja itse opiskelen. Asumme vuokralla ja ajattelimme alkaa ensi vuonna säästämään omaa asuntoa varten. Hääpäivänä tulee tasan kaksi vuotta tapaamisestamme, tuolloin myös oltu noin 1,5 vuotta kihloissa. Lasta jo yritetty ja yritys jatkuu sitten häiden jälkeen
 10. Meidän häät järjestetään Bangkokissa ensi helmikuussa. Aloin järjestelemään häitä aika viime tipassa, vasta vajaa puoli vuotta ennen vihkimistä. Alunperin häiden oli tarkoitus olla vasta vuonna 2015, mutta aikaistimme vihkimistä vuodella. Järjestelyt ovat vielä aivan vaiheessa, paluulennot ovat ostamatta, osa hotelleista varaamatta ja vihkipaikka on vielä auki. Meikki ja kampaus on sentään jo varattuna! Puvun joudun postittamaan etukäteen hotellille tai kampaajalleni. Eilen selvisi, ettei se mahdukaan lentokoneen matkustamoon enkä ota riskiä, että ruumassa oleva laukku hukkuu jollekin toiselle lentokentälle. Emme siis varanneet mitään valmista pakettia vaan kaikki on omalla kontolla.
 11. Valitsimme hääpäiväksi tapaamisemme vuosipäivän. Ensin mietimme sulhasen syntymäpäivää (menimme kihloihin samana päivänä kun minulla oli synttärit), mutta päädyimme kuitenkin tuohon vuosipäivään. Parempi näin niin saadaan juhlistettua synttäreitä sitten erikseen eikä tarvitse hääpäivään sotkea.
 12. Omani on Maggie Sotteron Jenna. Helma on niin muhkea, etten saa mahdutettua sitä lentokoneeseen vaan joudun postittamaan sen ennakkoon hääpaikalle.