Jump to content
Naimisiin.info

Minnie5

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Minnie5's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulle tulee juuri tuollainen yhdistelmä kun sinulla Kaley Ihana nähdä täällä kunnon kuvia yhdistelmästä! Saanko kysyä minkä hintainen vihkisormuksesi oli? Minulla kivi on 0,70ct, mutta emme "kilpailuttanut" sormuksen hintaa lainkaan. Sertifikaatin kivestä saan.
  2. Suuret kiitokset Uurille ja Päiville mielettömän hyvästä palvelusta täällä ja liikkeessä! Kaikkiin "tyhmiin" kysymyksiini jaksettiin todella asiantuntevasti ja mukavalla tavalla vastailla. Unelmien sormus tulikin tänään hankittua Lahdessa pidetystä esittelystä
  3. Meillä myös häät Estellessä tulevana kesänä. Kutsuvieraslista on nyt valmis ja kokonaishenkilömäärä on 103. Ajattelimme sijoittaa osan vieraista ylös. Onko joku muu tehnyt näin ja onko ollut toimiva ratkaisu? Biljardihuoneeseen meille on tulossa baari eli emme sitä haluaisi käyttää ruokailuun. Täytyisi mennä löhiaikoina uudelleen katsomaan paikkoja, että voisi ruveta miettimään koristeita yms. Me olemme muuten ajatelleet kanssa huoneisiin majoittuvilta, ottaa pienen maksun. Kuitenkin lakanoista peritään maksu ja toki järjestämme aamiaisen sinne.
  4. Olisiko kellään kokemuksia Lux Maldivesta?! Ollaan siihen hieman päätymässä (toisena vaihtoehtona Kuderu) ja olisi todella kiva kuulla kokemuksia
  5. Hei, Haluaisin vihkisormukseksi Aamukaste V-239w sormuksen ja olen kokeillut sitä 0,54 kivellä. Mikä tuon sormuksen hinta on tällä hetkellä ja onko sitä mahdollista saada hieman alle 0,50 kivellä koska olen ymmärtänyt että hinta nousee yli puolen karaatin kivissä? Mikä on riittävä puhtaus tämän kokoisessa kivessä?
  6. Olin ajatellut saavani puvun noin 1000€:lla, mutta nyt olen löytänyt Justin Alexanderin Signature malliston puvun minkä hinta on 2400€... Se on IHANA ja kun en ole mikään pienikokoinen niin puvun hankkiminen ei ole helpoin juttu, mutta onko tuo kuitenkin liikaa kerran pidettävästä puvusta...?
×
×
  • Create New...