Jump to content
Naimisiin.info

Barbapapa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Barbapapa kaikki viestit

  1. Hyvia teksteja, kiitos naista! Lisaideat on tervetulleita...
  2. Barbapapa

    Malesia

    Mina myos suosittelen Langkawia lampimasti. Me olimme ensin 3 paivaa Singaporessa ja sitten 10 paivaa Langkawilla. Singaporessa asuimme Ritz Carltonissa paikallisen tutun suosituksen mukaan ja Langkawilla Dataissa. Aivan uskomaton palvelu molemmissa, suosittelen lampimasti!
  3. Tenalji on loistava valinta haatilaksi! Meilla oli haat siella vuosi sitten toukokuussa. Vieraita oli n.90, eika tila tuntunut liian isolta. Poydat olivat takapuolikkaassa ja etupuolikas oli avoimena koko illan. Lavan vieressa oli baari. Tila toimi todella hyvin ja oli tunnelmallisuudessaan vertaansa vailla. Matkat teimme Cardinal Marine Chartersin botskeilla - voin suositella. http://www.cardinalmarine.fi/ Meille mennen tullen taksivene ja vieraille vesibussi. Aikaisin juhlasta lahteneet kayttivat omatoimisesti HKL:n lauttaa. Koska juhlapaikasta pitaa lahtea "ennen vikaa HKL:N lauttaa", olimme jarjestaneet jatkot Kaivolle. Vesibussi nouti vieraat Suomenlinnasta ja vei Ursulan rantaan, josta on vain lyhyt kavelymatka Kaivolle. Olimme jarjestaneet sielta vieraille tilan, suoran sisaanpaasyn eri ovesta ja juomia. Nain vieraiden bilehenki jatkui tappiin asti. Ne jotka eivat halunneet jatkaa Kaivolle, vesibussi kuljetti Kauppatorin rantaan. Todella sujuva menettely. Lahjat jatimme yoksi ulkovarastoon ja haimme sunnuntaina. Pitopalvelun pojat tyhjensivat Tenaljista irtaimistomme varastohuoneeseen ja paluumatkalla toivat avaimen hotellin respaan (olimme Kampissa),joten vanhempien/kaason+bestmanin ei tarvinnut huolehtia niista vaan voivat hekin juhlia rauhassa. Pitopalveluna meilla oli Chefs Gourmet, jota voin myos lampimasti suositella http://www.chefsgourmet.com/. Paikka on heille tuttu ja palvelu ja ruuat korkeatasoisia. Joku mainitsi vessat - vaikka vessat ovat ulkorakennuksessa, ne ovat todella siistit, eika vieraistakaan kukaan kokenut sita ongelmaksi. Morsio voi hyvin kayda myos alakerran pikkuhuoneen vessassa. Se on iso ja taatusti siisti, eika tarvitse jonotella vieraiden kanssa.
  4. Mina kysyin papilta, joka sanoi ettei ole mitaan sellaisia saantoja, etta olkapaat pitaisi peittaa. Niinpa aion huoletta astella vihille olkaimettomassa puvussani.
  5. W&T Comedyn koomikot maksaa €900:sta ylospain eli aika hinnoissaan on. Kiehtoo kylla kovasti ajatuksena!
  6. Ruotsalaishaissa on usein yhteislaulua, joten eikohan meillekin jotakin tule, lauluvihko varmuuden vuoksi. Jos ei laulata, niin pakko ei oo, eli jos vieraat ei lampene, niin skipataan se puoli. Itsehan laulaisin mielellani, vaikken kauniisti osaakaan.
  7. Periaatteessa aivan sama, nyt kuitenkin tulee tuttu miespappi
  8. Barbapapa

    Mikä virsi kirkkoon?

    Meille tulee suvivirsi, osa sakeistoista suomeksi ja osa ruotsiksi. Se on sellainen hyvan fiiliksen virsi eika liian harras.
  9. Black tie = smokki ja naisella "cocktailpuku" eli ei pitka iltapuku vaan pikemminkin tyyliin pikkumusta White tie = frakki (myos tumma puku kay) ja naisella pitka iltapuku Tumma puku = Britanniassa Lounge Suit, Amerikassa jotakin muuta. Pukeutumisvaihtoehdoista naisille anteliain , koska sallii niin pitkat kuin lyhyet mekot ja jakkupuvut. Kutsuteksteista loytyy vaihtoehtoja yllinkyllin, ks. esim. www.confetti.co.uk. LauraLaura: Jos haluaa pitaa vahemman formaalina, voi sanoa esimerkiksi nain: X and Y request the pleasure of your company in their wedding... X and Y would like you to join them to celebrate their marriage... ...in ChurchA in CityB at Z o'clock.. ...and afterwards in VenueC, Town D ...The reception afterwards will be held in VenueC, TownD Mahdollisuuksia on monia!
  10. Jos haluatte toivoa elamyksia tai piilevasti rahaa ja tunnette jonkun tietokonenortin, voitte tehda myos nain: Tehkaa oma haawebbisivu tai vaikka pelkka lahjalistasivu ja listatkaa sinne erilaisia elamyksia vaikkapa haamatkaan liittyen. Esim. elefanttiratsastus, viidakkosafari, hieronta tms. Vieraat voivat sitten ostaa naita 'palveluita' tavaran sijaan. Vaikka lopulta kayttaisittekin saamanne rahat johonkin muuhun, tuntuu vieraista mukavammalta antaa jotakin muuta kuin kylmaa rahaa.
  11. Meille tulee vieraita niin monesta maasta, etta ajattelimme pitaa haiden paakielena englannin. Haluaisin kuitenkin sanoa tahdon omilla kielilla. Muuten kaikki kutsuista lahtien on englanniksi, koska sita ymmartavat paria vanhaa daamia lukuunottamatta kaikki.
  12. Tumma puku on Englannissa joko Dark Suit tai Lounge Suit. Ymmarrettavampi varmasti tuo ensimmainen vaihtoehto.
  13. Saahan sita Suomessakin hankkia sen dimangisormuksen kihlaksi ja vaikka yksinkertaisemman vihkisormuksen, kuten monessa muussa maassa on tapana. Jos sita aikoo loppuelamansa katsella, niin paree olla mieleinen. Miksi pitaisi tehda samoin kuin aina ennenkin on tehty ja samoin kuin 'kaikki' muut?
  14. Ei tahmaa, kun siina on sellaiset "putket", mista se neste tulee. Eli eri puolilta lahdettta voi lasiin ottaa samanaikaisesti useampi. Tosi hyva juttu minusta, enka itse ainakaan huomannut hiilihappo-ongelmaa. Haipyvathan hapot myos laakeassa boolimaljassa aika nopeasti.
  15. Barbapapa

    Helsinki

    Suomenlinassa vihkiminen ja juhlat
  16. Mun mielesta leikit on lahinna piinallisia ja aiomme kylla skipata ne. Ulkomaalaisia vieraitakin leikit pikemmin kummastuttaa kuin ihastuttaa, enka halua kiusata ketaan pelkan suomalaisperinteen nimissa... Jaapahan enemman aikaa tanssille ja kunnon biletykselle!
×
×
  • Create New...