Jump to content
Naimisiin.info

Anneli06

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Anneli06's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä olen ajatellut tehä vieraille semmoset löylytuoksupussit kuivatuista koivunlehdistä ja ehkä ruusun terälehtiä sinne myös. Häät on lokakuussa niin sitten jokainen löylytellessään saa muistella kesää (ja tietty meijän häitä ) (Pussi siis laitetaan löylyveteen ja heittäessä ainakin teoriassa pitäis tulla tuoksahdus koivua... ) Myös maustettu suola tai sokeri pienessä pussukassa vois olla kiva lahja. Täytyy vaan ensin tehdä koekappale, et mistä materiaalista pussukka pitää tehdä jotta pysyy kasassa
  2. Sydämen muotoisen saippuan teko aikaa vievää hommaa? :-? Saatiin kaverini kanssa tehtyä monta sydämenmuotoista saippuaa ko sula saippuamassa kaadettiin leivinpellille (leivinpaperin päälle) ja kun se oli hieman jähmettynyt otettiin piparimuotilla monta sydäntä samasta massasta. : Ylijäänyt massa sulatettiin vaan sit uudestaan ja saatiin näin ollen tehtyä lähes kaikki lahjat yhellä kertaa : Ei tarvittu muotteja ja aikaa meni suunnitteen tunti ko massa jähmettyi ohuehkona levynä tosi nopeesti...
  3. onko kellään kokemuksia kauklahden vanhasta VPK-talosta? siis hinta, kuin monta vierasta mahtuu ym? (oon ite ollut siellä häissä vieraana, en muuta Kiitos etukäteen!
  4. Ai niin, sen yhden asian unohdin vielä mainita, paikka menee kiinni klo 01... ja Ainakin sukulaiseni joutui sitten itse mennä siivoilemaan, jos jotain miinusta pitää etsiä ko. talosta. (voihan toki olla että säästösyistä halusivat itse siivota paikan, he olivat vuokranneet tilat koko viikonlopuksi.) : ja joku joka tietää lisää ko. paikasta, kilttiä jos kerrotte kokemuksistanne! ;D (itse menossa vihille kesällä 2006, ja hyvä alotella tässä vaihessa katsastamaan paikkoja että vähän tietää sitten ko tulee ajankohtaisemmaksi. )
  5. heips Kisu-a ym! Sukulaispoika juhli häitään Kauklahden vanhalla VPK-talolla, Sijaitsee ihan Kauklahden "keskustassa". Osoitetta en kyl valitettavasti muista, saati tiedä paikan vuokraa tms. Mutta paikka oli kaunis, keltainen puutalo jossa ympärillä metsää, vieraita mahtuu varmaan n. 100. Kannattaa käydä ainakin kattomassa! ja sieltä sa varmaan lisää tietoa.
×
×
  • Create New...