Myrica

Morsian
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

About Myrica

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Onnea tuoreelle avioparille. Miten häät meni?
 2. Häämekko oli ensimmäinen ostos, toisena sormus ja kolmantena huntu.
 3. Ihana idea nuo laulujen sanat. Niitä voi hetkeksi jäädä lueskelemaan juhlinnan lomassa. Oletko suunnitellut/tehnyt itse juhlatilan somisteet? Mä olen saanut muutamasta paikasta alustavat tarjoukset. Seuraava vaihe on se, että lähden katsomaan paikan päälle, miltä tilat näyttävät. Kahdesta paikasta en ole saanut tarjousta vielä. Olisi kiva kiertää kaikki juhlapaikat läpi pian, jotta tiedän löytyykö meille juhlatilaa pieniin häihin.
 4. Mä alan tällä hetkellä kallistumaan pienten häiden puolelle. Jos vaan löydän kauniin kabinetin tms. niin asia on päätetty. Me emme joka tapauksessa tule kutsumaan koko suku, eikä edes puolta sukua meidän häihin, joten olisi helppoa rajata vieraat, kun vain kaikkein läheisimmät pyydetään paikalle. Tämä vähentäisi keskustelua siitä, kuka kutsuttiin ja ketä ei kutsuttu. Hääpaikan loppusiivous on jo nyt ahdistanut mua. Olisi niin helppoa, vaan juhlia ja poistua paikalta. :-) Niin ja ennen häitä ei tarvitsisi käydä somistamassa juhlapaikkaa. Voisin myös hössöttää ja askarrella pari hääsomistetta juhlatilaan ja näin saada sinne persoonallista ilmettä ilman että menetän hermot liian suuriin suunnitelmiin. Hmm.. Näitä plussia on koko ajan lisää. Meillekin tulee kirkkovihkiminen. Sulhanen ei muuta taitaisi huolia. Häiden "pienuus" ei vaikuta mun pukeutumiseen. Minulle tulee hääpuku huntuineen kaikkineen. Sain tänään ensimmäisen tarjouksenkin eräästä ravintolasta. Heillä olisi myös hääsviitti. Nyt tutkailemaan tarjousta tarkemmin.
 5. Me vietetään hääyö hotellissa, tod.näk. sviitissä. Häät vietetään eri paikkakunnalla, joten kotiin olisi turhan pitkä matka.
 6. Meille tulee Hakanpään trumpettisävelmä. Sulhanen ehdotti tätä, eikä mulla ollut mitään tätä vastaan, päinvastoin tuo on ihana ja iloinen.
 7. Me myös pohdimme sukunimeä. Haluaisimme koko perheellä olisi sama sukunimi. Minulle tuottaa hieman hankaluutta luopua omasta nimestä. Sulhanen taas on useamman vuoden miettinyt oman sukunimensä vaihtamista, koska ei pidä hänellä olevasta sukunimestä. Meidän molempien sukunimet ovat melko harvinaisiakin. Nyt sitten pohditaan, kumman nimi me otetaan, vai päädytäänkö johonkin kolmanteen vaihtoehtoon. Se on päätetty, että yhdysnimeä ei tule. Onneksi tässä on hyvin aikaa pohtia tätä nimiasiaa. Välillä mietin täysin uutta sukunimeä, mutta ideaa ei siihen ainakaan vielä ole. Saa nähdä, mihin vaihtoehtoon me päädymme.
 8. Kuinkahan kauan kestää noin 30-40hlön ruokailu buffeepöydästä ja kakkukahvit?
 9. Kolmissa häissä olen ollut. Aikaakin viimeisistä häistä on useampi vuosi.
 10. Olisiko kenelläkään tietoa kauniista pienestä tilasta, jossa voisi hääjuhlan viettää pienen seurueen (10-20hlö) kanssa. Tila voisi olla myös ravintolan kabinetti tms. Mä en osaa päättää, millaiset häät haluan, joten selvittelen erilaisia vaihtoehtoja häiden pitopaikaksi. Kotiakin mietin juhlapaikaksi, mutta tila todettiin liian pieneksi. Puutarhahäätkin houkuttaisi, mutta kaunis sää on liian epävarma. Voi, kun löytyisi kiva juhlapaikka, joka auttaisi päättämään, millaiset häät haluan.
 11. Me kävellään yhdessä alttarile. Jos isäni olisi elossa, hän varmasti saattaisi minut. Kaikkea ei voi saada. Tätä asiaa taisin surra ihan ensimmäisenä, kun kuulin isän sairastuneen. En halua ketään muuta saattamaan ja tuntuisi oudolta kävellä yksin alttarille.
 12. Valkokultaa ehdottomasti. Keltakultaisista koruista en pidä ollenkaan.
 13. Arvaa aloinko katselemaan, millaisia kabinetteja olisi tarjolla häihimme. Intiimit pienet häät on kyllä ihanan romanttiset ja ylelliset. limusiini on varmasti hieno kokemus juuri siksi, että kaikki mahtuvat kyytiin. Täytyy pyytää muutama tarjous ja käydä katsomassa tarjolla olevat kabinetit. Toivottavasti teidän häät pysyvät salassa loppuun asti.
 14. Ihanat häät! Minä yritän selvittää haluanko perinteisen hääjuhlan, johon ei kutsuttaisi kylläkään koko sukua vaan max. 40 kutsuvierasta. Toinen vaihtoehto olisi juuri kuvaileman kaltaiset pienet häät vain rakkaiden ystävien läsnäollessa.