Jump to content
Naimisiin.info

Myrica

Morsian
  • Viestit

    83
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Myrica kaikki viestit

  1. Myrica

    Hyvin pienet häät

    Onnea tuoreelle avioparille. Miten häät meni?
  2. Häämekko oli ensimmäinen ostos, toisena sormus ja kolmantena huntu.
  3. Myrica

    Hyvin pienet häät

    Ihana idea nuo laulujen sanat. Niitä voi hetkeksi jäädä lueskelemaan juhlinnan lomassa. Oletko suunnitellut/tehnyt itse juhlatilan somisteet? Mä olen saanut muutamasta paikasta alustavat tarjoukset. Seuraava vaihe on se, että lähden katsomaan paikan päälle, miltä tilat näyttävät. Kahdesta paikasta en ole saanut tarjousta vielä. Olisi kiva kiertää kaikki juhlapaikat läpi pian, jotta tiedän löytyykö meille juhlatilaa pieniin häihin.
  4. Myrica

    Hyvin pienet häät

    Mä alan tällä hetkellä kallistumaan pienten häiden puolelle. Jos vaan löydän kauniin kabinetin tms. niin asia on päätetty. Me emme joka tapauksessa tule kutsumaan koko suku, eikä edes puolta sukua meidän häihin, joten olisi helppoa rajata vieraat, kun vain kaikkein läheisimmät pyydetään paikalle. Tämä vähentäisi keskustelua siitä, kuka kutsuttiin ja ketä ei kutsuttu. Hääpaikan loppusiivous on jo nyt ahdistanut mua. Olisi niin helppoa, vaan juhlia ja poistua paikalta. :-) Niin ja ennen häitä ei tarvitsisi käydä somistamassa juhlapaikkaa. Voisin myös hössöttää ja askarrella pari hääsomistetta juhlatilaan ja näin saada sinne persoonallista ilmettä ilman että menetän hermot liian suuriin suunnitelmiin. Hmm.. Näitä plussia on koko ajan lisää. Meillekin tulee kirkkovihkiminen. Sulhanen ei muuta taitaisi huolia. Häiden "pienuus" ei vaikuta mun pukeutumiseen. Minulle tulee hääpuku huntuineen kaikkineen. Sain tänään ensimmäisen tarjouksenkin eräästä ravintolasta. Heillä olisi myös hääsviitti. Nyt tutkailemaan tarjousta tarkemmin.
  5. Me vietetään hääyö hotellissa, tod.näk. sviitissä. Häät vietetään eri paikkakunnalla, joten kotiin olisi turhan pitkä matka.
  6. Meille tulee Hakanpään trumpettisävelmä. Sulhanen ehdotti tätä, eikä mulla ollut mitään tätä vastaan, päinvastoin tuo on ihana ja iloinen.
  7. Me myös pohdimme sukunimeä. Haluaisimme koko perheellä olisi sama sukunimi. Minulle tuottaa hieman hankaluutta luopua omasta nimestä. Sulhanen taas on useamman vuoden miettinyt oman sukunimensä vaihtamista, koska ei pidä hänellä olevasta sukunimestä. Meidän molempien sukunimet ovat melko harvinaisiakin. Nyt sitten pohditaan, kumman nimi me otetaan, vai päädytäänkö johonkin kolmanteen vaihtoehtoon. Se on päätetty, että yhdysnimeä ei tule. Onneksi tässä on hyvin aikaa pohtia tätä nimiasiaa. Välillä mietin täysin uutta sukunimeä, mutta ideaa ei siihen ainakaan vielä ole. Saa nähdä, mihin vaihtoehtoon me päädymme.
  8. Myrica

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Kuinkahan kauan kestää noin 30-40hlön ruokailu buffeepöydästä ja kakkukahvit?
  9. Kolmissa häissä olen ollut. Aikaakin viimeisistä häistä on useampi vuosi.
  10. Myrica

    Tornio

    Olisiko kenelläkään tietoa kauniista pienestä tilasta, jossa voisi hääjuhlan viettää pienen seurueen (10-20hlö) kanssa. Tila voisi olla myös ravintolan kabinetti tms. Mä en osaa päättää, millaiset häät haluan, joten selvittelen erilaisia vaihtoehtoja häiden pitopaikaksi. Kotiakin mietin juhlapaikaksi, mutta tila todettiin liian pieneksi. Puutarhahäätkin houkuttaisi, mutta kaunis sää on liian epävarma. Voi, kun löytyisi kiva juhlapaikka, joka auttaisi päättämään, millaiset häät haluan.
  11. Me kävellään yhdessä alttarile. Jos isäni olisi elossa, hän varmasti saattaisi minut. Kaikkea ei voi saada. Tätä asiaa taisin surra ihan ensimmäisenä, kun kuulin isän sairastuneen. En halua ketään muuta saattamaan ja tuntuisi oudolta kävellä yksin alttarille.
  12. Valkokultaa ehdottomasti. Keltakultaisista koruista en pidä ollenkaan.
  13. Myrica

    Hyvin pienet häät

    Arvaa aloinko katselemaan, millaisia kabinetteja olisi tarjolla häihimme. Intiimit pienet häät on kyllä ihanan romanttiset ja ylelliset. limusiini on varmasti hieno kokemus juuri siksi, että kaikki mahtuvat kyytiin. Täytyy pyytää muutama tarjous ja käydä katsomassa tarjolla olevat kabinetit. Toivottavasti teidän häät pysyvät salassa loppuun asti.
  14. Myrica

    Hyvin pienet häät

    Ihanat häät! Minä yritän selvittää haluanko perinteisen hääjuhlan, johon ei kutsuttaisi kylläkään koko sukua vaan max. 40 kutsuvierasta. Toinen vaihtoehto olisi juuri kuvaileman kaltaiset pienet häät vain rakkaiden ystävien läsnäollessa.
  15. Kokemuksia ja suosituksia Kemi/Tornion alueen pitopalveluista. Löysin ainakin seuraavat firmat; Taso catering - Kemi, Tornio ja lähikunnat. Nettisivuilta löytyi myös menuvaihtoehtoja hintoineen. Taiga catering - Pitopalvelua ja juhlatiloja Torniossa ja Ylläksellä. Nettisivuilla menuvaihtoehtoja hintoineen ja juhlatilojen esitelyitä. Kupliva - Juhla- ja ohjelmapalveuita, pitopalvelua. Päivitän tätä listaa tässä lähipäivien aikana.
  16. Mä ostin hääpukuni lokakuussa 2012. Häät ovat kesällä 2014.
  17. Myrica

    Millaiset häät 30+?

    Me ollaan yli kolmikymppisiä, eikä ikä vaikuta mitenkään häihimme. Mä haluan olla morsian, joka pukeutuu valkoiseen hääpukuun ja hunnunkin laitan päähäni. Lapsikin meillä jo on. Ystäväpiirissämme häitä onkin juhlittu enemmän yli kolmikymppisinä, kuin alle.
  18. Me itse maksetaan. Budjetti yritetään pitää järkevänä. Nyt näyttäisi budjetti olevan 3600€, mutta toivon, että jäisi sen alle. Häämatka ei ole tässä budjetissa, koska se tehdään myöhemmin.
  19. Budjetin laatiminen on alussa, mutta 3500 euroa näyttäisi olevan loppusumma. Mielummin saa vielä tästä pudota, eikä ainakaan yli 4000 euron olisi suotavaa mennä.
  20. Kaikki jotka kutsuvieraslistalle pääsevät ovat tuttuja meille molemmille. Emme halua häihimme, kuin kaikkein läheisimmät ihmiset. Kaikki serkut, tätit ja sedät eivät kutsua saa.
  21. Myrica

    Tornio

    Kiitos vinkistä. Mä luulen, että Tornion VPK:n talo (entinen leffateatteri) on meille liian iso. Kuvia siitä katsoin ja sen näytti todella hienolta. Meille tulee max. 40 vierasta, enkä halua liian isoa tilaa. Olisi kiva kuulla kokemuksia Åströmin kartanosta. Myös pieni kyläkoulu voisi hyvin olla meidän juhlapaikka.
  22. Mä pelkään myös, että rahatilanne muuttuu yllättäen ja hääbudjetti häviää jonnekin ihan muuhun. En myöskää osaa päättää, millaiset häät haluan. Haluanko pienet häät ja hääjuhlan max. 40 vierasta, vai vielä pienemmät intiimit häät, joissa olisi paikalla 5-10hlöä .
  23. Minäkin mielelläni kuulisin kokemuksia hyvistä paikoista Kemi-Tornion alueelta. Hakusessa olisi myös luottokampaaja, jonka luota en lähtisi pettyneenä hiustenleikkuun jälkeen.
×
×
  • Create New...