Jump to content
Naimisiin.info

Viivix

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viivix's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Jos sun mamma asuu vielä Ruotsissa niin hänen tiedot kyllä löytyvät Ruotsin väestörekisteristä ja ei tarvi mitään erikoisia toimenpiteitä. Eli Ruotsin verotoimiston täti löysi sulhasen vanhempien (asuvat siis Ruotsissa) tiedot koneelta siis väestörekisteristä. Sukuselvityshän tehdään sen vuoksi, että katsotaan ettei naimisiin aikova pari ole liian läheisiä sukulaisia toisilleen. Siinä vaiheessa kun menette Ruotsin verotoimistoon tulee olla päätettynä mitä sukunimeä pari käyttää vai tuleeko kaksiosainen nimi. Verotoimiston papereissa on kohta, jossa sukunimi kysytään. Hmm... tunnelmat näin liki hääpäivää?! Mie oottelen polttareita, kaverit ei ole hiiskuneet sanallakaan milloin ne on, mutta kuulema kuitenkin on tulossa. Saispa nähdä josko jo tänä viikonloppuna???! Mutta asiat on hyvin reilassa. Häämeny selvä, keittiön emännän kanssa on tehty hääviikonlopun suunnitelma ja laadittu ostoslista tarvittavista raaka-aineista, juomat valmiina, sormukset kaiverrutuksessa, kuulutukset järjestetty, bändi buukattu + häävalssi valittu, hääkarkit valmiina...leipomista emme vielä ole aloittaneet, mutta sekin pian alkaa, varmaankin ensi viikolla. Niin ja hääkakun koriste vielä puuttuu.
  2. Felicia: Olen asunut Haaparannalla noin 5v ja sulhaseni on asunut koko elämänsä Ruotsissa. Meidät vihitään Torniossa Alatornion kirkossa. Avioliiton esteiden tutkinta tulee tehdä Ruotsin verotoimistossa, josta saatte Vigsel ja Hindersprövning intyygit. Ne on voimassa 4 kk. Minun vanhempani asuvat Suomessa, joten Ruotsin puolella ei tietenkään ole heidän tietoja, niin minun tuli pyytää Suomen seurakunnasta sukuselvitys, jossa on vanhempani nimet, ym. henkilötiedot. Sain sukuselvityksen soittamalla seurakuntaan ja selvitys tuli minulle postissa. Siinä meni noin viikko siitä kun olin toimittanut sukuselvityksen Suomen puolelta, että em. todistukset tulivat Ruotsin verotoimistosta meille postissa. Lisäksi sulhasen tulee toimittaa Suomen seurakunnalle todistus siitä, että hän kuuluu kirkkoon Ruotsin puolella.
  3. Viivix

    lastusatiiniruusukkeiden teko

    Ei mulla oikein luonnistu ruusukkeen teko! :'( Täytynee kai yrittää huomenna uudestaan..
  4. Viivix

    Boolireseptejä

    Kun googletat sanalla "boolilaskuri" tulee erilaisia linkkejä, joissa voi testailla sekoitussuhteita. Mekin suunniteltiin tehdä booli ilman liköörejä ja viinejä. Tullaan käyttämään spriteä/vishyä + limukkaa/mehua. Ajateltiin tehdä vuorotellen eri makuista (2 eri makua, mut ei oo vielä päätetty mitä). Täytyy pitää huoli siitä ettei boolista tule liian makeaa, se ei oo musta kivaa jos booli on liian sokerista..
  5. Mulla kihlassa perinteisesti miehen nimi & kihlapäivämäärä ja sulholla mun nimi & päivämäärä. Sulho ei halua itselleen toista sormusta vaan vaihtaa sormuksen hieman leveämpään. Ei olla vielä päätetty mitä sormuksiin kaiverretaan, mut pian täytyy päättää ja ens viikolla viedä sormukset kaiverruttajalle. Marvelin "rakkaudesta sinuun" + vihkipvm tuntui hyvältä idealta...
  6. Viivix

    iltapalapurtavaa???

    Meille tulee iltapalaksi lihapullia pieniä karjalanpiirakoita + munavoi pizzaa (tilataan 10 kpl eri täytteisiä perhepizzoja ja leikotaan ne pienemmiksi paloiksi ja lämmitetään) pizzerian salaattia tuoresalaattia leipää, leikkeleitä, juustoa, graavilohta
  7. Meillä on häät 7.7. ja kävin varaamassa kimpun viime viikolla ja siihen tulee mm. pioneja, eikä kauppias kyllä puhunut mitään ettei pioneja saisi heinäkuussa.. Olisin tahtonut kimppuun myös leinikkejä, mutta niitä ei uskallettu luvata enää heinäkuussa.
  8. Jepp, on tärkeää ettei hössötä liikaa muille, ettei kaiffarit tosiaan kyllästy :-/ Mutta takaisin aiheeseen.. Mä ajattelin ostaa tummanruskeat wc-korit ja laittaa niiden ympärille luonnonvalkoista lastunauhaa ja jotain pientä koristetta, niin ja sitten tulee lista mitä kori sisältää.
  9. Juu, hössöttää ;D Kyllä nää häät on pistäny hössöttään monessa asiassa ;D Mutta se on kivaa! :
  10. Meille tulee myös wc-korit. Mun mielestä hyvä ja käytännöllinen asia.
  11. Viivix

    Puuhapussi lapsille?

    Kiitos HennaN todella paljon hyvistä linkeistä! ;D Olenkin miettinyt mistä löytäisin värityskuvia, joita voisi lapsille tulostaa. Mutta nyt se ongelma on ratkaistu Meille tulee lastennurkkaus, jossa karkkia (ei tikkareita), värityskuvia, paperia ja erilaisia värityskyniä sekä mahdollisesti joitain pelejä ja sarjiksia. Täytyyhän lapsillekin jotain tekemistä häissä olla.
  12. Sposa felice: miten kävi, riittikö juomat hyvin?
  13. Viivix

    Boolireseptejä

    Munkin mielestä boolin tulee olla raikasta eikä liian makeaa, että hampaisiin jää paksu sokerikerros yök.
  14. Viivix

    pikkusuolasta

    Minipizzat on mun mielestä hyvä idea ja helppo toteuttaa. Niissä voi käyttää eri täytteitä kinkkua, jauhelihaa, pepperonia, ym. ym.
×
×
  • Create New...