piipa84

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About piipa84

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Jännitin alttarille astumista niin paljon, että hymy taisi unohtua..ainakin kuvista päätellen:) Alttarilta pois lähtiessä oli jo hymy leveä, kun jännitys laukesi.
 2. Häitä edeltävälle päivälle jätettiin vain juhlapaikan koristelu. Aloitettiin heti aamusta, joten oltiin todella hyvissä ajoin valmiita. Käytiin syömässä kullan kanssa ulkona ja otettiin loppuilta rauhallisesti. Iltasella tehtiin vielä kauneushoitoja kotona. Ohjeet saatiin kosmetologilta, jossa käytiin hääalusviikolla:) Oli tosi ihanaa, kun ei ollut mitään kiirettä..
 3. Meille tulee näillä näkymin patonkia, erilaisia juustoja, karjalanpiirakoita ja munavoita. Jos pitopalvelun ruoista jää jotain jäljelle, niin tarjotaan myös niitä.
 4. Minusta tulee rouva Nikkonen. Otan mieheni nimen ja se on ollut alusta asti ihan selvä juttu itselleni, koska oma nimeni on niin yleinen (Savolainen). Mieheni ei edes harkitse minun nimeä,hih:) Nimen vaihto herättää kyllä erilaisia tunteita. On kiva vaihtaa miehen nimi, mutta kun olen aina ollut... Ehkä tästä pienestä kriisistä pääsee yli.
 5. Sovitusversiot ovat olleet niin paljon käytössä, etteivät ole kiinnittyneet enää. Oikein käytettynä liivit tulee pestä joka käytön jälkeen ja sovitusversioita tuskin pestään koskaan. Uskon, että uudet pysyvät sinullakin päällä
 6. Kokemuksia korson kampaamoista ja kauneushoitola katin kauneuskulmasta. Katin kauneuskulmaan varasin häämeikin. Ystävällinen ihiminen vastasi puhelimessa. Hinta on 75 ja sisältää koemeikin.
 7. Budjetti on meillä vielä auki. Sulhon vanhemmat auttavat. Hänen äitinsä maksoi hääpukuni ja isä avustaa n. 1000-1500 e. Loput maksetaan itse.
 8. Aivan loistava idea..taidan kyllä toteuttaa tämän wc-korin:)
 9. Meillä tulee häävalssin sijasta häähidas ja biisinä FINLANDERS OIKEESTI...se on vaan niin hyvä<3 Joka päivä kaikenaikaa mietin onko tämä totta ollenkaan että kanssas tätä taikaa rakkauden me koetaan että kantaa oikeasti tämä tunne aina päivään huomiseen ja taas hetken ihanasti tunnen sydämeni lentoon lähteneen Tahdon oikeesti olla sinun enkä vain leikisti rakastaa kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa tahdon syliisi painaa pääni tahdon lämpöösi nukahtaa olla kanssasi oikeesti onnellinen sua oikeesti rakastaa Uskonut en silloin ennen että todellisen onnen löytäisin kun mä aina tullen mennen sitä juuri pakenin mutta nyt on kaikki toisin luotas lähteä mä koskaan tahdo en olet nainen suurenmoisin mulle lahjoitit sä aidon rakkauden (2x) Tahdon oikeesti olla sinun enkä leikisti rakastaa kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa tahdon syliisi painaa pääni tahdon lämpöösi nukahtaa olla kanssasi oikeesti onnellinen sua oikeesti rakastaa Olla kanssasi oikeesti onellinen sua oikeesti rakastaa...