Shorty

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Shorty

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/13/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä menee just toisinpäin, mitä alottajalla. Mies on tiukasti pitopalvelun kannalla, kun taas mie haluisin tehä ihe Meile on tällä hetkellä laskettu n.70 henkee kutsuttavaks, mut uskosin, et ainaki 10 jättää tulematta. Alustavien suunnitelmien mukaan saahaan lähes kaikki tehtyy etukäteen tarjoilu- ja "lämmitysvalmiiks". Tarkotuksena on tehä salaatti- ja karkkibuffetit, ne jo helpottaa hommaa aika paljon. Lämmintä tulee olemaan vaan pääruoat.
 2. Kirjekuoria varten laatikon. Eikä minuu oo ees vielä kosittu.. Edit. Typot pois.
 3. Meileki tulee korit! Ja kortsuja kans, koska vieraista löytyy huumorintajusta porukkaa ja tiietään niiden toimivan loistavina keskustelun avaajina! "Huomasitteko/kuulitteko jo, et miesten vessassa on kortsuja?" Täältä sai poimittuu tosi hyviä ideoita meilekii. Olis tullu muuten aika ankeet korit.. Ja sit iha muistutuksena kaikile, jotka aikoo niitä vaippoja varata. Niitä löytyy useita eri kokoja ja toisille vauvoille ei käy olleskaa muut vaipat kuin yhet tietyt vaan. Todennäkösesti jää vaipat koskematta. Kannattaa kysyy etukäteen vanhemmilta, jos niitä vaippoja välttämättä haluu varata, et mitä kokoa ja merkkiä käytetään. Kuten tältäki palstalta on tullu ilmi, useesti jotkut voi olla ihmisistä nii herkkänahkasia, et ottavat asiakseen suuttua jos ei ookaa sopivia vaippoja heile (varsinki jos muile on!!).
 4. Hei, oisko kellään kertoo tarkemmin Willa Nutusta? Savonlinna ku on vaihtoehtona hääpaikaks, ja ensimmäisenä tuli tää paikka mieleen, ku on aikanaan siellä leirillä tullu oltuu Onko minkä hintasta vuokrata pe-su? Vieraiden yöpyminen? (Meile tulee ympäri Suomee vieraita) Voi varmaan viedä omat ruuat ja juomat?
 5. Mie mielisin violettia häämekkoa ihelleni. Oon netistä löytäny pari tosi ihanaa vaihtoehtoa (vaikkei oo vielä ajankohtasta.. ), mut ongelma on mekkojen mallit. Kahtelen siis kolmee eri mallista mekkoo, enkä todellakaa tiiä mikä niistä ois parhain miule. Onko iha typerää tai kehtaisinko ees mennä liikkeeseen sovittaa eri mallisia mekkoja ja sopivan mallin löydyttyä, tilata mekon netistä? Mitä mieltä ootte?
 6. Ah. Hyvä kun muistutitte. Aion iheki käyttää tätä salatehtävä-ideaa, sopii loistavasti meijän teemaan ja huumorintatajusille vieraille! Toki muutama tiukkiski joukosta löytyy, mut pitää miettii laittaako heile etukäteen päätetyt tehtävät vai perustusko vapaaehtosuuteen.. Muistan 90-luvun alkupuolella ollessani 5- tai 6-vuotias, serkkuni häissä oli piilotettu hääkarkkeihin 12-kuukautta leikin tehtäviä ja muutamia salatehtäviä. Vuotta nuoremmalle veljelleni sattui joku salatehtävä ja minä rohkeana siskona suoritin veljen puolesta tehtävän ja menin kesken ruokailun halaamaan morsianta
 7. Maltan tuskin oottaa meijän vihkimistä.. En ihe kuulu kirkkoon, eikä siis tuu kirkkohäitä. Mieskää ei nyt niin harras uskovaine ole, vaikka kirkkoon kuuluukii. Luulen siks, et tätä ei tartte hälle ratakiskosta vääntää miksei kirkkohäät onnistu. Mutta suvut sitten taas on toine juttu.. Esim. oma isoäitini suuttu kun ei kastettu esikoista kirkkoon vaan pidettiin pelkkä nimijuhla. Miehen vanhemmat ja suku on aika perinteistä väkeä ja anoppi on toisinaan törkeän suorasanainen ajatuksiensa kanssa. Pelkään pahoin, et saatan suuttua muutamaan otteeseen ja joudun hammasta purren selittämää miksei niitä kirkkohäitä tai edes papin siunausta kirkossa tule. :/
 8. Minuu kans kiinnostaa tää, miten on muilla järjestelty tää siivouspuoli. Meile suurin osa vieraista kun tulee toisilta paikkakunnilta, ja meillä kun on jo lapsi ennestään, nii olis kiva saada nauttia aamusta miehen kanssa ilman lasta, sekä kamalaa kiirettä kipittää siivoamaan.
 9. Meilä ei oo häät vielä kovin ajankohtaset, mut oon jo päättäny pyytää kaasoks hyvää ystävääni. Parhaan ystävän oisin halunnu pyytää kaason paikale, mut hää asuu toisella paikkakunnalla, niin ei oikein onnistuis käytännön asioiden hoitamine tai jelppailu. Mut häntä aion kuitenki pyytää morsiusneidoks
 10. Meile tulee kaason ja bestmanin lisäks todennäkösesti 2 morsiusneitoa ja 2 sulhaspoikaa. Ollaa aateltu, et annetaa jokaisele personoidut lahjakassit. Kaasolle ja bestmanille tulee jotai "spesiaalia" niihin, koska heilä on eniten hommaaki Kassin sisältö näiltä näkymin tulee pitämää sisällää alkoholia, koruja, lahjakorttia, koristeita (esim. valokuvakehys), jotain inside-läppä tilpehööriä yms.