Tanned

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Tanned

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Voi järkytys näitä "töitä"! Eikös pääasia ole kaasollekin nauttia hääjuhlasta? Vajaa kuukausi on nyt kulunut omista häistä ja kaikki mitä kaasolle nakitin on tässä: -joutui kuuntelemaan hääjuttujani 1/2 vuotta (=rankin osuus) -tuli tuekseni kampaajalle tunniksi -auttoi hääpuvun pukemisessa -piti hääkimppuani alttarilla ja oikaisi laahuksen -hääjuhlassa organisoi häälahjapöydän haluamallaan tavalla (sama tapa jota käytti ed. häissäkin vastaavassa tehtävässä) -kävi kanssani wc:ssä 3 kertaa. Henkisenä tukena olo oli tietty yks, mutta ei sitä siinä juhlassa juuri miettinyt kun morsian viipotti juttelemassa ja tanssimassa mahdollisimman monen vieraan kanssa. Ei mitään ohjelma/askartelu/polttaristressejä. Meillä oli kaason kanssa kaksistaan viimeinen "neitilauantai" häitä edeltävänä viikonloppuna. Silloin kävimme kaupoilla ja hän tarjosi ravintolassa päivällisen minulle. Olen oikein tyytyväinen. Olisi hän toki voinut osallistua enemmänkin, mm. tulla sovittelemaan hääpukuja kanssani mutta hän ei kiireiltään päässyt.
 2. Pupu27, voi kamalaa ;D Todellisuudessa omalle äidille oli käydä köpelösti ja kävikin leipomuksiaan tehdessä: ainakin neljä kuivakakkua + kuorrutusta meni pilalle! Hän on yleensä super-leipoja
 3. Niin, mikään ei mennyt pieleen. Hääväki sekä hääpari viihtyivät häissä loistavasti. Paljon on tullut kehuja puolin ja toisin. Pitopalvelu hoiti hommat hyvin ja ruokia jäi paljon yli anopille ja apelle kotiin vietäväksikin. (tyyliin kassillinen ruokaa per häävieras) Häävalssi oli melkoista hääpuvun kanssa kompurointia mutta se ei haitannut
 4. Lähdimme pari tuntia häiden jälkeen häämatkalle. Seuraava vuorokausi meni väsyneenä matkustaessa. Onneksi ei ollut darraa tai muutakaan ongelmaa. Tiara jätti kuhmut päähän, joita särki. Häämatkakohteeseen saavuttua söimme uima-allasbaarissa ranskalaisia ja burger-sandwich-osastoa oluen kera. Menimme aikaisin nukkumaan.
 5. Nukuttiin sulhasen kanssa kotona. Tosin en saanut nukuttua kovin montaa tuntia per yö.
 6. Kun tämän ketjun kerran aloitin, tulen tänne kommentoimaan näin häiden jälkeen! Kun jännittää oikein kovasti ennen häitä (kuukauden verran), niin hääpäivän lähestyessä (päivä-pari ennen) ei jaksa enää jännittää. Meillä häitä edeltävänä iltana käytiin saunassa ja rentouduttiin. Hääpäivänä jännitys oli tipotiessään! 8-)
 7. Kiitos kannustuksesta! Mulla on vain nyt just niin monta rautaa tulessa, lähinnä on ollut tenttistressiä ja lukemista monta tuntia päivässä - ei vapaa-aikaa. Häästressaannukset johtuu just siitä ettei ole ehtinyt miettimään hääjuttuja. Aika kuitenkin kuluu kuitenkin koko ajan ja tuntuu että häät on jo ovella! Ei tässä enää kovin montaa mahdollisuutta ole siihen papin tapaamiseenkaan, että saadaan kaikkien aikataulut kohtaamaan! Kääk-iik... Mut kyl se tästä... *PAHUS SOIKOON SAIRASTUIN VIELÄ FLUNSSAANKIN STRESSEISSÄNI* :-[
 8. Nyt reilu kuukausi ennen häitä olen alkanut nähdä painajaisunia häistä. Alkaa stressaamaan sellaiset asiat mitä on jättänyt viime tippaan ja sitten unessa anopit valmistaa keskenään ruokaa olemattomista ruokatarvikkeista häiden ollessa käynnissä. (pitopalvelu onneksi oikeasti tulossa) Mm. sulhasen puku, papin kanssa juttelu, koristeet ja pöytäjärjestely on vielä auki/tekemättä. Ja kuukausi aikaa. Lisäksi ennen häitä on tiedossa ties mitä velvoitteita, sulhanenkin meni voittamaan matkan kaukomaille ja on lähdössä reissuun vielä ennen häitä! Miten sattuikaan. : Onko siis muilla painajaisia??
 9. Mulle tulee 100e kimppu. En voinut valita itse kukkakauppaa vaan anoppi valitsi. Tulee n.20kpl ruusuja ym. Pisaramallinen.
 10. Mäkin olen ihmetellyt Sincerityn suosiota. Kaikille tuo tai muutama muu malli ei vain yksinkertaisesti sovi! Silti haluavat päälleen laittaa. Varmaan luulevat näyttävänsä samalta kuin tuo malli!
 11. Me ollaan menossa Teneriffalle. Valittiin hotelli tarkasti, koska sillä on eniten merkitystä sen lisäksi että pitää olla aurinkoista ja lämminta keskellä talvea! Minusta maantieteellisellä sijainnilla ei ole niin paljon merkitystä häämatkalla. Erikoisemmatkin matkat ehditään vielä tekemään 8)
 12. Just tämän takia ajattelin vain pysytellä samassa painossa häihin saakka! Olen nyt laihduttanut vajaa 10kg häitä varten ja se saa siis riittää, häihin on aikaa 1,5kk. Itse asiassa olen ollut samassa painossa jo yli kuukauden. Häiden jälkeen on sitten aikaa laihduttaa toinen 10kg kesää varten
 13. Tulomarssista ei vielä ole varmuutta mutta todennäköisesti joko -Kuulan Häämarssi tai -Elgarin Pomp and Circumstance. Muuten Kuula, mutta mulle tulee joka kerta tippa silmään kun sen kuulen. Luulenpa että vollaisin valtoimenaan jos tämä valittaisiin... Kirkon välimusana Ave Maria (laulu + urut). Lähtömarssina Widorin Toccata. Häävalssina Häävalssi.
 14. Mulle tulee 5x0.07 eli yht. 0.35caraatia. Myös kihlassa on yksi 0.02ca.