Tanned

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Tanned

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Voi järkytys näitä "töitä"! Eikös pääasia ole kaasollekin nauttia hääjuhlasta? Vajaa kuukausi on nyt kulunut omista häistä ja kaikki mitä kaasolle nakitin on tässä: -joutui kuuntelemaan hääjuttujani 1/2 vuotta (=rankin osuus) -tuli tuekseni kampaajalle tunniksi -auttoi hääpuvun pukemisessa -piti hääkimppuani alttarilla ja oikaisi laahuksen -hääjuhlassa organisoi häälahjapöydän haluamallaan tavalla (sama tapa jota käytti ed. häissäkin vastaavassa tehtävässä) -kävi kanssani wc:ssä 3 kertaa. Henkisenä tukena olo oli tietty yks, mutta ei sitä siinä juhlassa juuri miettinyt kun morsian viipotti juttelemassa ja tanssimassa mahdollisimman monen vieraan kanssa. Ei mitään ohjelma/askartelu/polttaristressejä. Meillä oli kaason kanssa kaksistaan viimeinen "neitilauantai" häitä edeltävänä viikonloppuna. Silloin kävimme kaupoilla ja hän tarjosi ravintolassa päivällisen minulle. Olen oikein tyytyväinen. Olisi hän toki voinut osallistua enemmänkin, mm. tulla sovittelemaan hääpukuja kanssani mutta hän ei kiireiltään päässyt.
 2. Pupu27, voi kamalaa ;D Todellisuudessa omalle äidille oli käydä köpelösti ja kävikin leipomuksiaan tehdessä: ainakin neljä kuivakakkua + kuorrutusta meni pilalle! Hän on yleensä super-leipoja
 3. Lähdimme pari tuntia häiden jälkeen häämatkalle. Seuraava vuorokausi meni väsyneenä matkustaessa. Onneksi ei ollut darraa tai muutakaan ongelmaa. Tiara jätti kuhmut päähän, joita särki. Häämatkakohteeseen saavuttua söimme uima-allasbaarissa ranskalaisia ja burger-sandwich-osastoa oluen kera. Menimme aikaisin nukkumaan.
 4. Nukuttiin sulhasen kanssa kotona. Tosin en saanut nukuttua kovin montaa tuntia per yö.
 5. Kun tämän ketjun kerran aloitin, tulen tänne kommentoimaan näin häiden jälkeen! Kun jännittää oikein kovasti ennen häitä (kuukauden verran), niin hääpäivän lähestyessä (päivä-pari ennen) ei jaksa enää jännittää. Meillä häitä edeltävänä iltana käytiin saunassa ja rentouduttiin. Hääpäivänä jännitys oli tipotiessään! 8-)
 6. Kiitos kannustuksesta! Mulla on vain nyt just niin monta rautaa tulessa, lähinnä on ollut tenttistressiä ja lukemista monta tuntia päivässä - ei vapaa-aikaa. Häästressaannukset johtuu just siitä ettei ole ehtinyt miettimään hääjuttuja. Aika kuitenkin kuluu kuitenkin koko ajan ja tuntuu että häät on jo ovella! Ei tässä enää kovin montaa mahdollisuutta ole siihen papin tapaamiseenkaan, että saadaan kaikkien aikataulut kohtaamaan! Kääk-iik... Mut kyl se tästä... *PAHUS SOIKOON SAIRASTUIN VIELÄ FLUNSSAANKIN STRESSEISSÄNI* :-[
 7. Nyt reilu kuukausi ennen häitä olen alkanut nähdä painajaisunia häistä. Alkaa stressaamaan sellaiset asiat mitä on jättänyt viime tippaan ja sitten unessa anopit valmistaa keskenään ruokaa olemattomista ruokatarvikkeista häiden ollessa käynnissä. (pitopalvelu onneksi oikeasti tulossa) Mm. sulhasen puku, papin kanssa juttelu, koristeet ja pöytäjärjestely on vielä auki/tekemättä. Ja kuukausi aikaa. Lisäksi ennen häitä on tiedossa ties mitä velvoitteita, sulhanenkin meni voittamaan matkan kaukomaille ja on lähdössä reissuun vielä ennen häitä! Miten sattuikaan. : Onko siis muilla painajaisia??
 8. Mulle tulee 100e kimppu. En voinut valita itse kukkakauppaa vaan anoppi valitsi. Tulee n.20kpl ruusuja ym. Pisaramallinen.
 9. Mäkin olen ihmetellyt Sincerityn suosiota. Kaikille tuo tai muutama muu malli ei vain yksinkertaisesti sovi! Silti haluavat päälleen laittaa. Varmaan luulevat näyttävänsä samalta kuin tuo malli!
 10. Me ollaan menossa Teneriffalle. Valittiin hotelli tarkasti, koska sillä on eniten merkitystä sen lisäksi että pitää olla aurinkoista ja lämminta keskellä talvea! Minusta maantieteellisellä sijainnilla ei ole niin paljon merkitystä häämatkalla. Erikoisemmatkin matkat ehditään vielä tekemään 8)
 11. Tulomarssista ei vielä ole varmuutta mutta todennäköisesti joko -Kuulan Häämarssi tai -Elgarin Pomp and Circumstance. Muuten Kuula, mutta mulle tulee joka kerta tippa silmään kun sen kuulen. Luulenpa että vollaisin valtoimenaan jos tämä valittaisiin... Kirkon välimusana Ave Maria (laulu + urut). Lähtömarssina Widorin Toccata. Häävalssina Häävalssi.
 12. Mulle tulee 5x0.07 eli yht. 0.35caraatia. Myös kihlassa on yksi 0.02ca.
 13. Tässä onkin minua koskeva dilemma. Itkin jo sitäkin kun lähdin kesätyöpaikastani ja kiitin työkavereita. :-[
 14. Meillä on joulukuussa häät. Mm. tämmöistä napinaa kuului aluksi: -miksi talvella. Pitää ostaa uudet juhlavaatteet teidän häitä varten. -voi olla etten pääse koska silloin voi olla pikkujoulut. -en voi auttaa kun on pikkujoulut. -miksei kesähäät. Ootko raskaana? Syy miksi halusimme häät joulukuulle: -ei tarvi järjestää häitä kuin 1/2 vuotta ja saa haluamansa kirkon, juhlapaikan, kampaajan ja valokuvaajan. -häämatkalle on kiva lähteä heti häiden perään -- tietysti etelän aurinkoon keskellä synkintä aikaa. -kesälläkään ei voi luottaa auringonpaisteeseen joten yhtä hyvin voi olettaa että talvella on lunta maassa ja kaunista. -häät pidetään joka tapauksessa sisällä. -hääparin, omaisten ja vieraiden kesälomien sovittelu katkaisee verisuonen päästä jos häät olisivat kesällä. -hääpuvun ym. voi hankkia syksyn alennusmyynnistä. JA yksi miinuskohta: -miksi häämessut järjestetään aina alkukeväästä? Ne jäi nyt meiltä kokematta. Sieltä olisi varmaankin saanut hyviä vinkkejä.
 15. Meillä näkee: ennen kirkkoa on kuvaus. Sovittelureissuille en edes ajatellut ottaa sulhasta mukaan: anoppi oli paljon parempi seuralainen sinne! Enkä edes tajua miksi nykymorsiamet ottaa sulhaset mukaan puvunetsintäreissuille?? Taidan itse olla niin vanhanaikainen :