Jump to content
Naimisiin.info

hekku

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hekku kaikki viestit

  1. hekku

    Jyväskylä

    kyllä mä ainakin sain varattua sieltä netistä normi maistraattiajan.valitsee vaan sieltä et sisäsuomen maistraatti ja jkl yksikkö.
  2. Juu meillä oli pitopalvelun salaatit. Allekirjoitettiin lappu että omalla vastuulla syötiin. Muut pitopalvelut eivät ois varmaan tähän suostuneetkaan.
  3. Meillä li karkkibuffet ja sen lisäksi morsiusneito myös jakoi hääkarkit. Oli ihan hyvä yhdistelmä. Lasiastioiden sijaan meilla oli tommosia peltirasioita. Karkkia oli aivan liikaa, ostin n. 7kg ja vieraita oli n. 50.
  4. Meiilä oli iltapalalla ylijääneitä salaatteja, kaupan patonkia ja levitteitä. Oltiin ajateltu että iltapala olisi klo 23, mutta porukka rupesi jo klo 21 jälkeen kyselemään iltapalaa (osin myös siksi että kun tiesivät sitä olevan niin halusivat syödä ennen lähtöä ja eivät niin myöhään halunneet odotttaa). Kävi niin että iltapalalla ne salaatit loppuivatkin kesken ja jäljelle jäi vain patongit. En ollut itse paikalla kun salaatit loppuivat niin en tiedä kuinka suuria annoksia ihmiset sitä ottivat, ja kuinka moni sitä edes sai.Mutta eipä siitä kukaan jälkeenpäin valitellut. Koko aika oli myös karkkibuffet auki.
  5. Meillä oli 50hengen häät. Loppujen lopuksi budjetti oli kaiken kaikkiaan noin 7000e. Mitään tavoitetta meillä ei ollut. Pitopalvelu 1900 Juhlapaikan vuokra 600 Valokuvaaja 500 Juomat saksasta 650 Mekko (sis ompelu ja pesu) 700 Kengät,alusvaatteet,vannehame 160 Meikki + kampaus sis leikkaus ja värjäykset 320 Sulhasen puvun vuokra 140 Karkit 70 Kaikki koristeet ja askartelutarv. 500 Vieheet 10 Sormuset 280 Häämatka lento+hotelli 1000 Hääyö 240
  6. Meillä oli J. Saari ja oltiin tosi tyytyväisiä. Oli kuvaamassa aamupäivän potreteista iltaysiin asti.
  7. Meillä oli pitopalveluna Papas catering. Ruoka oli tosi hyvää, hääkakku oli todella hyvä, ja oltiin tosi tyytyväisiä palveluun, papasin tyypit oli tosi rentoja! ovat avaamassa oman ravintolan seppälänkankalle..
  8. hekku

    Jyväskylän morsiot II

    Hääjuhla oli ihana ja oli todella hauskaa :-) nyt kelpaa olla rouva!
  9. hekku

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sovittiin että ei lahjoja,ja tiesin että ei miehellä rahaa olisikaan. Häiden jälkeisenä päivänä ajeltiin lentokentälle ja mies sanoi että hansikaslokerossa on muuten sun huomenlahja. Siellä oli kirjekuori. Meinasin vetää herneet nenään kun mitään lahjoja ei pitänyt olla. No mies olikin käyttänyt työpaikaltaan saadut "kolehtirahat" huomenlahjaan ja kuoressa oli lahjakortti erotiikkaliikkeeseen :-) eli tavallaan lahja molemmille. :-)
  10. meillä siis oli pappina Niina Kari, keski-ikäinen oikein ihana ja pirteä ja symppis pappi. Tykättiin kovasti. Tapaamisessa kyseli ehkä vähän vaikeita kysymyksiä. Kanttorina meillä piti olla Petri Tiusanen. Vastasi nopeasti ekaan sähköpostiin, jonka jälkeen yhteydenpito ei enää niin sujunutkaan, vastasi kyllä viesteihin mutta ei millään lailla kommentoinut meidän musiikkitoiveita vaan viesteissään lähinnä esitteli omia biisiehdotuksia, meni kauan ennen kuin sain vastauksen kysymykseeni saako ystävä laulaa kirkossa, vaikka jokaisessa sähköpostissa asiaa kysyin. Puhelimella ei saanut yhteyttä. No, hääviikolla maanantaina tuli ilmoitus että kanttori on vaihtunut ja saimme sitten haluamamme marssit ja musiikkiesityksen Ja kaikki sujui hyvin. Kanttori oli Sirpa Piilonen. Loppu hyvin kaikki hyvin,vaikka meinasi itku päästä kanttorin takia.
  11. hekku

    Jyväskylän morsiot II

    Kiitos :-) me käytiinkin jo 2.1. Maistraatissa joten virallisesti olen jo rouva :-) lauantaina ois kirkossa siunaus ja hääjuhla :-) enää jännittää sujuuko kaikki hyvin :-)
  12. Liekkilä on noin 1000 euroa, 100tai 200 päälle. Kysyin hintoja viime keväänä tälle talvelle. Hinta sisältää vain tilan ja pöydät,tuolit,ja joku piano siellä on.
  13. Oletko kysynyt Fransmannista? Franseska on nimeltään se tilausravintolapuoli. Se on aika iso, mutta se on kahdessa tasossa, jos vaikka esim teidän porukka mahtuu ruokailemaan ylätasanteelle, sinne ei näy normi ravintolan puolelta. Meillä on ollut kokousten jälkeen buffetruokailu siellä.. Jalossakin on paikka yksityistilaisuuksille. Vesilinnahan on myös yksi vaihtoehto. Huomasin tän kirjoitettuani että et halunnut ketjuravintoloita :-D
  14. hekku

    Jyväskylän morsiot II

    Täälläpä onkin ollut hiljaista..täällä häät alle kuukauden päästä, 10.1.15..jaiks!
  15. hekku

    Vain yksi sormus

    Mulle ei tule uutta sormusta. Kihlasormukseni on uniikki, ja kultaseppä laittaa siihen 2 timanttia lisää, eli siitä tulee kuin uusi :-) en kaipaa toista sormusta ja pääsee paljon halvemmalla :-)
  16. hekku

    Somistukset halvalla?

    Black bling whiten blogissa oli hyvä idea tuolien koristeluun jos ei ole varaa tuolihuppuihin. Ostaa kirpparilta pitsiverhoja/kankaita ja leikkaa niistä pitkiä suikaleita ja sitoo rusetiksi tuolin selkmykseen. Nimim. Hain juuri kirpparilta kassillisen verhoja 7,5 eurolla.
  17. Me ollaan pohdittu kovasti mikä päivä kaiverretaan sormuksiin.. juhla/siunaamispäivä kuitenkin päätettiin yhdessä ja sitä harkittiin pitkään, mikä päivä olisi sopiva. Maistraattipäivä tuli varattua vain sen perusteella että milloin oli sopivia aikoja. Tod näk laitetaan se siunaamispäivä sitten, kun se on yhdessä päätetty ja silloin on kaikki rakkaat paikalla todistamassa. Maistraattiin menemme kahdestaan edellisen viikon perjantaina.
  18. Vein mekkoni Jyvskylä juhla-asuun ja hintaa muokkaukselle tuli yht. 190e. Helmaa lyhennettiin, rinnan kohdalta kavennettiin ja mekkoon ommeltiin kaksi pitsikirjailukangaspalaa(toinen oli oma ostama ja toisen ostin sieltä liikkeestä), ja hinta sisältää myös vannehameen vuokrauksen. Eli aikas samoissa hinnoissa nämä taitaa pyöriä? Ostin samasta liikkeestä puvun keväällä. Jätin myös maistraattimekkoni sinne kavennettavaksi, koska sekin, yllätys, oli liian iso rinnan kohdalta.
  19. hekku

    Tammikuu 2015

    Jaiks, mulla oli viikonloppuna polttarit! Nyt on niin haikee fiilis, kun ne on ohi. Päivä meni todella nopeasti!
  20. hekku

    Somistukset halvalla?

    Oletteko tehneet itse viirejä? Mitä lankaa/narua siihen kannattaisi käyttää?
  21. hekku

    Mitä teille tulee hääkarkeiksi?

    Meille tulee karkkibuffet. Ajattelin kuitenkin yhdistää sen jotenkin kakkukahveille samaan pöytään tms. Ajattelin myös että jos laittaisi popcornia siihen. Meillä on sellaisia tapetista tehtyjä tötteröitä ja haluan ne käyttöön Haluan myös "hääkarkit" eli tyllistä tehtyyn pussukkaan jotain karkkia, kiinni pitsinauhalla ja löysin askartelukaupasta pieniä paperiruusuja jonka voisin vielä kieputtaa siihen naruun kiinni. Pussukat vois sitten olla siinä paikkakortin vieresä.Värssyjä en rupea tekemään, tein nitä kerran kaasona ollessani hääkarkkeihin ja se oli niin tuskaista hommaa silloin!
  22. hekku

    Pöytäliinat

    Kyllä mäkin olen ny kallistumassa knoppaan.. Mustaa pitsikaitaliinaa tulee sitten sen päälle, lautaset yms tarvikkeet niin eipä siinä paljoa jää tilaa katsella näkyykö läpi vai ei...
  23. hekku

    Ruusuja suodatinpusseista

    Mä en ollu ollenkaan tyytyväinen mun suodatinpussiruusutekeleisiin, ja sitten keksin kokeilla tehdä ruusun kakkupaperista, kun niitä nyt on tullut ostettua, käytettiin niitä kutsuihin. Leikkasin suurinpiirteen samanlaisia paloja kun suodatinpusseistakin. Ja tuli kyllä tosi nättejä! Tekeminen oli vaan vielä hitaampaa, ja kun kakkupaperi repeää helpommin kun siinä onmuutenkin reikiä. Tossa linkki kun en nyt löytänyt ohjetta miten kuva lisättiin. http://aijaa.com/a/LYNz5Z
  24. hekku

    Pöytäliinat

    Mä en osaa oikein noita pöytäliinoja päättää. Saisin ilmaiseksi pöytäliinat yhdeltä kylätalolta, mutta ne pitäisi itse pestä ja mankeloida, joten pitäisi nähdä vaivaa. Knoppa-lakanoita saa täältä kirpparilta suht edullisesti, mutta meidän juhlapaikassa on melkein mustat pöydät ja knoppalakanat on ilmeisesti aika ohuita. Sitten rupesin miettimään ihan kertakyttölakanoita,esim Dunin Dunicel pöytäliinarullaa. Myös muita erimerkkisiä kerttispöytäliinarullia kattelin.. onko kellään kokemusta kerttisliinoista? Ne tulis kaikista halvimmaks ja ei tarttis nähä vaivaa.. Meillä tulee sit pöytäliinan päälle mustaa pitsikaitaliinaa.
  25. hekku

    Tammikuu 2015

    Sellainen kysymys että aiotteko muut talvimorsiamet laittaa mekon alle stay-upit vai sukkahousut? Mietin että eihän sitä nyt ulkona kuitenkaan koko aika olla, ja mekko varmaan muutenkin reidet pitäisi lämpimänä..hmm..
×
×
  • Create New...