Maatu

Naikkari
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Maatu

 • Rank
  Juniori
 • Birthday October 6

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. En itseasiassa ostanutkaan ensimmäistä mekkoa vaikka meinasin. Laitoin oman mekkoni, jota olen pitänyt vain kerran, ja se oli kuin nyrkki silmään. Kaiken kruunasi hiuksissa höyhenmainen hiuskoriste (panta) ja olin kuin suoraan Sinkkuelämästä Carrie.. tai noh, en lähellekään, mutta asennehan se ratkaisee
 2. Tässä teettämäni sormukset ja miehen vihkisormus. Aivan ihanat yhdessä
 3. Päivä oli ihana, vaikka uhmaikäinen esikoinen hieman aiheuttikin häslää touhuillaan.. huoh.. Viesti kuului näin: Päätimme yhdessä päättää 10 vuotta kestäneen seurustelun, kun sanoimme tänään Helsingin käräjäoikeudessa toisillemme TAHDON!! Jo alkoi tulla viestejä ja puheluita. Monet eivät olleet lukeneet viestiä kunnolla ja luulivat meidän eronneen mutta ilahtuivat sitten kun asian oikea laita selvisi.
 4. Tämä kuulostaa hyvältä!! H-hetki lähestyy.. nyt alkaa vähän jännittää.
 5. Hys hys.. Saamme toisemme salaa neljän todistajan läsnäollessa perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa, jonka jälkeen ajattelimme lähettää tekstiviestin sukulaisille, että nyt ollaan naimisissa Minkälaisella viestillä asian ilmoittaisi? Kokemuksia? Minkähänlainen puhelinrumba ilmoituksen jälkeen alkaa?
 6. ^Juu, ei tuon 1 version kanssa legginsejä. Mitenkähän 1 versio istuisi päälle, kun olen kuitenkin aika rintava..
 7. ^No sitten en kyllä osaa sanoa asiaan juuta enkä jaata.
 8. Olemme menossa maistraatissa naimisiin ja haluaisin pukea sinne jonkun kivan mekon vaikka ihan kahdestaan ollaankin vihille menossa. Löysin bubbleroomista muutamia mekkovaihtoehtoja ja kaipaan niistä mielipiteitä.. Häät ovat salaisuus ja vain muutama etäkaveri tietää asiasta. Vanhoja mekkoja on kaappi pullollaan, mutta enhän minä nyt voi vanhassa mekossa naimisiin mennä. Joku roti näissäkin jutuissa pitää olla, vaikka ei kirkkovihkimistä tulekaan 1. 2. 3. 4. 5. 6. Jotkut "mekoista" on aikas lyhyitä, joten sopisiko niiden seuraksi legginsit, vai onko ne liian "arkiset" rentoihin häihin. Hääpuvun olisin halunnut, mutta mutta.. ei sen hankinnassa taas olisi ollut mitään järkeä.
 9. Milloin Maddie olet käynyt liikkeessä kyselemässä hintoja? Kun ymmärsin, että kivien hinnat on ollut nyt alhaalla muutaman kuukauden ajan..
 10. Minähän en ole mikään timanttien asiantuntija ja en kirjoittanut koodeja ylös, mutta muistelen että kivet on 0,49ct W/vs ja 0,10ct W/si. Mutta en voi 100% varmaksi sanoa, että puhtausluokat meni juuri noin. Seppä kertoi, että nyt on hyvät kivimarkkinat, kun katsoo dollarin kursseja. Maddie: Sepällä oli tiskissä yksittäinen 0,50ct sormus jonka hinta oli reilusti 2000 euroa, kun sormuksen hän oli hankkinut Saksasta. Eli sormusten hinnat riippuvat niin monesta asiasta.. mitkä ovat omaa käsityötä ja mitkä ostosormuksia.
 11. Kävimme tilaamassa tänään Korukaivoksesta kihla- ja vihkisormukset minulle. Valkokultaiseen kihlasormukseen tulee 5 * 0,10ct timantit ja valkokultaiseen vihkisormukseen tulee 0,49ct timantti. Kultaseppä tekee sormukset tilaustyönä ja hintaa yhdistelmälle tuli 2080 euroa. Sormukset ovat kuin nämä Sandbergin yhdistelmän sormukset, eri kokoisilla timanteilla vaan. Olen todella onnellinen tulevista sormuksistani!
 12. Myös minä olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia.. Ylen Satuhäissä oli juuri muutama jakso sitten pariskunta, jotka vietti häitään laivalla ja heillä näytti olevan kivaa
 13. Haluaisimme häihimme stand up koomikon viihdyttämään juhlavieraita ja nyt olisin kiinnostunut kuulemaan minkä hintaisia stand up koomikkojen vitsit ovat ja mistä kannattaisi alkaa etsimään. Jutut voisi olla tyyliin Uuno Turhapuron juttujen luokkaa ;D Suosituksia otetaan siis kiitollisena vastaan.
 14. Nefelia: Tarjous oli noin 80 vieraalle. Juuri laskin tämän hetkisen vierasmäärän joka on 73 henkeä + bändi + koomikko eli yhteensä 77 henkeä. Tarjous on kyllä tosi edullinen ja voit uskoa että varasin heidät välittömästi ;D