ajno

Rouva
 • Content count

  492
 • Joined

 • Last visited

About ajno

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 04/14/92

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Oikeastaan siitä lähtien, kun kihlauduttiin, on tullut vauvauteluita. Ja vielä kun kihlauksen ja avioitumisen välissä oli vain n. puoli vuotta, niin sekös vasta herätteli kysymyksiä, että miksi niin nopeasti Kohta ollaan oltu naimisissa vuosi ja kyllä niitä kyselyitä on pitkin vuotta tullut. Useilta tahoilta moneenkin otteeseen. Syynä saattaa olla, että mies täyttää tänä vuonna jo 40 vuotta..(?) Vastataan vaan yleensä, että "tykätään olla tällä hetkellä liikaa ihan vain kahdestaan".
 2. Me lähdetään viettämään meidän ensimmäistä hääpäivää kahdeksi viikoksi Thaimaahan ja otetaan häälahjaksi saadut rahat käyttörahaksi mukaan
 3. Me mentiin vähän niinkun salaa kavereilta naimisiin huhtikuussa 14 ja pidettiin hääjuhla elokuussa eli siis kaverit ei olisi osanneet järjestää polttareita vielä keväällä. He kuitenkin järjesti minulle polttarit ennen hääjuhlaa, josta olin todella iloinen Olin vihjaillut, että minua kammottaisi ajatus siitä, että minut revittäis kotoota polttareihin, jos olen suunnitellut vaikka pitäväni koti-illan ja röhnöttäväni vaan sohvalla telkkaria katsellen. Siispä yksi kavereistani oli sopinut minun kanssa leffaan ja syömään menon ja muut kaverit tuli sitten leffateatterin aulassa yllättämään minut. Tämä oli todella hyvä tapa, sillä olin jo sillä kaupungilla olo -fiiliksellä, mutta silti tuli ihan yllärinä noi polttarit
 4. tryffelipossu, meillä ainakin TESsissä on, että vihkipäivä on palkallinen vapaa. Itse pääsin tästä myös "hyötymään", koska meidät vihittiin tiistaina, joka omalla alalla on normaali työpäivä Ei varmaan siis kaikissa TESseissä ole, mutta kannattaa varmistaa.
 5. En edes muista, mitä mies mulle sanoi Mieskään ei muista. Mutta kyllä se varmaan kehaisi Tai ainakin sen muistan että katsoi päästä varpaisiin hymyillen ihailevasti. Hääjuhlissa sain osakseni paljon kehuja niin mekosta, kampauksesta kuin kokonaisuudestakin Minulla oli Romantican Bali Short -mekko eli ei mikään perinteinen "olkaimeton, A-linjanen" ja monet siitä kehuikin. Äitini vei mekkoni pesulaan ja siellä oli kuulemma tuodessa ja hakiessa vuolaasti kehuttu, kuinka se on niin erilainen ja niin kaunis ja se oli oikein asetettu ensimmäiseksi siinä rekissä Hiuksia kehuttiin, kun kampaajani oli loihtinut mulle tosi hienon kampauksen ja koska hiukseni on lyhyet, niin monet luuli mulla olevan lisäkkeet. Sitäkin sitten ihmeteltiin, kun kerroin että ihan omaa hiusta on kokonaan. Yhden ihan hyvän ystäväni kommentista kyllä vähän loukkaannuin. Hän on melko itserakas tyyppi, vaikka omaakin todella huonon itsetunnon. Mut nähdessään ekaa kertaa se oli sytyttämässä röökiä justiin ja sen lomassa katto päästä varpaisiin halveksuvasti ja tokas "ihan kiva" ja käänsi selkänsä ja rupes polttamaan.
 6. Meillä vihkiminen oli huhtikuussa ja lähdettiin heti saman tein häämatkalle ja hääjuhla pidettiin vasta elokuussa. Lähdetään viettämään ensimmäistä hääpäivää häämatkakohteeseemme ja käytetään lahjarahat siihen
 7. Meillä oli sikäli helppo, että maistraattivihkiminen oli eri päivänä kuin hääjuhla. Pukeuduimme maistraattiin ihan hääpukuihin, kävin kampaajalla aamulla ja oltiin ns.täydessä tällingissä ja vihkimisen jälkeen käytiin otattamassa studiokuvat Meille oli tärkeää olla naimisissa hääkuvissa, koska minäkin varmasti olisin kuulunut niihin, jotka olisi loppuelämän kuvia katsellessa ajatellut "nää on otettu vähän ennen vihkimistä" Hääjuhlapäivänä sitten otettiin miljöökuvat ennen hääjuhlan alkua
 8. Meillä kutsuttiin 43 ihmistä ja kaikki saapui No itseasiassa mummuni miesystävä oli niin huonossa kunnossa, että päätti päivää ennemmin perua, mutta kutsuttiin sitten hänen tilalleen kaverini poikaystävä.
 9. Nonniin, nyt on hääjuhlakin sitten takana ja vaikka vaihdettiinkin rennommat vaatteet illasta päälle, niin muutaman kerran piti käydä rakko tyhjentämässä. Meillä oli siis mökkihäät ja siellä oli vain ulkohuussi. Minä ronskina morsiamena en käynyt siellä kertaakaan, vaan painelin nurkan taakse, nostelin helmat korviin ja kyykkypissalle Helppo kun mikä!
 10. Meillä hääjuhla alkoi näin; Minä ja mies oltiin parin kilometrin päässä juhlapaikasta "piilossa" ja veljeni ottivat vieraat vastaan ja ohjasivat pihaan odottamaan meidän tuloa. Me päräytettiin meidän hääautolla kaksistaan miehen kanssa pihaan, asetuttiin vieraita vastakkaiselle puolelle pihaan ja vieraat taputtivat. Siitä vieraat sitten tulivat vuorollaan onnittelemaan meitä ja ottivat kuoharilasin siirtyen sisään etsimään omat paikkansa. Äitini oli meidän takana ottamassa lahjat meiltä ja vei ne lahjapöydälle sisälle. Minä pidin tervetulopuheen mies vierelläni, kerrottiin käytännön asioista ja kohotettiin malja. Siitä sitten melkein heti alkoi ruokailu.
 11. From the album Aprillia

 12. Tunnetaan Me lähdettiin siitä liikkeelle, että kutsutaan vain sellaisia, jotka molemmat tuntee ja joiden kanssa ollaan yhteyksissä/jotka on tärkeitä meille.