ajno

Rouva
 • Viestit

  492
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ajno kaikki viestit

 1. Oikeastaan siitä lähtien, kun kihlauduttiin, on tullut vauvauteluita. Ja vielä kun kihlauksen ja avioitumisen välissä oli vain n. puoli vuotta, niin sekös vasta herätteli kysymyksiä, että miksi niin nopeasti Kohta ollaan oltu naimisissa vuosi ja kyllä niitä kyselyitä on pitkin vuotta tullut. Useilta tahoilta moneenkin otteeseen. Syynä saattaa olla, että mies täyttää tänä vuonna jo 40 vuotta..(?) Vastataan vaan yleensä, että "tykätään olla tällä hetkellä liikaa ihan vain kahdestaan".
 2. Me lähdetään viettämään meidän ensimmäistä hääpäivää kahdeksi viikoksi Thaimaahan ja otetaan häälahjaksi saadut rahat käyttörahaksi mukaan
 3. Me mentiin vähän niinkun salaa kavereilta naimisiin huhtikuussa 14 ja pidettiin hääjuhla elokuussa eli siis kaverit ei olisi osanneet järjestää polttareita vielä keväällä. He kuitenkin järjesti minulle polttarit ennen hääjuhlaa, josta olin todella iloinen Olin vihjaillut, että minua kammottaisi ajatus siitä, että minut revittäis kotoota polttareihin, jos olen suunnitellut vaikka pitäväni koti-illan ja röhnöttäväni vaan sohvalla telkkaria katsellen. Siispä yksi kavereistani oli sopinut minun kanssa leffaan ja syömään menon ja muut kaverit tuli sitten leffateatterin aulassa yllättämään minut. Tämä oli todella hyvä tapa, sillä olin jo sillä kaupungilla olo -fiiliksellä, mutta silti tuli ihan yllärinä noi polttarit
 4. tryffelipossu, meillä ainakin TESsissä on, että vihkipäivä on palkallinen vapaa. Itse pääsin tästä myös "hyötymään", koska meidät vihittiin tiistaina, joka omalla alalla on normaali työpäivä Ei varmaan siis kaikissa TESseissä ole, mutta kannattaa varmistaa.
 5. En edes muista, mitä mies mulle sanoi Mieskään ei muista. Mutta kyllä se varmaan kehaisi Tai ainakin sen muistan että katsoi päästä varpaisiin hymyillen ihailevasti. Hääjuhlissa sain osakseni paljon kehuja niin mekosta, kampauksesta kuin kokonaisuudestakin Minulla oli Romantican Bali Short -mekko eli ei mikään perinteinen "olkaimeton, A-linjanen" ja monet siitä kehuikin. Äitini vei mekkoni pesulaan ja siellä oli kuulemma tuodessa ja hakiessa vuolaasti kehuttu, kuinka se on niin erilainen ja niin kaunis ja se oli oikein asetettu ensimmäiseksi siinä rekissä Hiuksia kehuttiin, kun kampaajani oli loihtinut mulle tosi hienon kampauksen ja koska hiukseni on lyhyet, niin monet luuli mulla olevan lisäkkeet. Sitäkin sitten ihmeteltiin, kun kerroin että ihan omaa hiusta on kokonaan. Yhden ihan hyvän ystäväni kommentista kyllä vähän loukkaannuin. Hän on melko itserakas tyyppi, vaikka omaakin todella huonon itsetunnon. Mut nähdessään ekaa kertaa se oli sytyttämässä röökiä justiin ja sen lomassa katto päästä varpaisiin halveksuvasti ja tokas "ihan kiva" ja käänsi selkänsä ja rupes polttamaan.
 6. Meillä vihkiminen oli huhtikuussa ja lähdettiin heti saman tein häämatkalle ja hääjuhla pidettiin vasta elokuussa. Lähdetään viettämään ensimmäistä hääpäivää häämatkakohteeseemme ja käytetään lahjarahat siihen
 7. Meillä oli sikäli helppo, että maistraattivihkiminen oli eri päivänä kuin hääjuhla. Pukeuduimme maistraattiin ihan hääpukuihin, kävin kampaajalla aamulla ja oltiin ns.täydessä tällingissä ja vihkimisen jälkeen käytiin otattamassa studiokuvat Meille oli tärkeää olla naimisissa hääkuvissa, koska minäkin varmasti olisin kuulunut niihin, jotka olisi loppuelämän kuvia katsellessa ajatellut "nää on otettu vähän ennen vihkimistä" Hääjuhlapäivänä sitten otettiin miljöökuvat ennen hääjuhlan alkua
 8. Meillä kutsuttiin 43 ihmistä ja kaikki saapui No itseasiassa mummuni miesystävä oli niin huonossa kunnossa, että päätti päivää ennemmin perua, mutta kutsuttiin sitten hänen tilalleen kaverini poikaystävä.
 9. Nonniin, nyt on hääjuhlakin sitten takana ja vaikka vaihdettiinkin rennommat vaatteet illasta päälle, niin muutaman kerran piti käydä rakko tyhjentämässä. Meillä oli siis mökkihäät ja siellä oli vain ulkohuussi. Minä ronskina morsiamena en käynyt siellä kertaakaan, vaan painelin nurkan taakse, nostelin helmat korviin ja kyykkypissalle Helppo kun mikä!
 10. Meillä hääjuhla alkoi näin; Minä ja mies oltiin parin kilometrin päässä juhlapaikasta "piilossa" ja veljeni ottivat vieraat vastaan ja ohjasivat pihaan odottamaan meidän tuloa. Me päräytettiin meidän hääautolla kaksistaan miehen kanssa pihaan, asetuttiin vieraita vastakkaiselle puolelle pihaan ja vieraat taputtivat. Siitä vieraat sitten tulivat vuorollaan onnittelemaan meitä ja ottivat kuoharilasin siirtyen sisään etsimään omat paikkansa. Äitini oli meidän takana ottamassa lahjat meiltä ja vei ne lahjapöydälle sisälle. Minä pidin tervetulopuheen mies vierelläni, kerrottiin käytännön asioista ja kohotettiin malja. Siitä sitten melkein heti alkoi ruokailu.
 11. Tunnetaan Me lähdettiin siitä liikkeelle, että kutsutaan vain sellaisia, jotka molemmat tuntee ja joiden kanssa ollaan yhteyksissä/jotka on tärkeitä meille.
 12. Meillä ei tule omaa pöytää, vaan meidän pöytään tulee: -minun äiti -minun kaksi isoveljeä -minun isä ja hänen vaimonsa ja tyttärensä -miehen äiti ja serkku Näin se oli kaikista paras varmastikin, vaikka tuo morsiusparin paikkojen lanseeraus joka pöytään olisi ollut myös hyvä ida, samoten jos olis laittanut meidän pöytään pari tyhjää paikkaa.. Meillä ei ole bestmaneja eikä kaasoja eli tuollainen sukupöytä on ihan hyvä
 13. Meille tulee 42 vierasta. Minun sukulaisia 17kpl Miehen sukulaisia 2kpl Minun kavereita 13kpl Miehen kavereita 10kpl Tosin nykyisin meidän kaverit on yhteisiä kavereita, mutta tein tämän jaottelun niin, että kumman kavereita kaverit(+heidän puolisot) ovat alunperin olleet Ja meillähän oli periaatteena heti alusta asti se, että juhliin kutsutaan vain niitä lähimpiä, jotka molemmat tuntee.
 14. Meillä vihkiminen oli eri päivänä kuin juhlat tulee olemaan, joten ei oltu rättiväsyneitä meidän hääyönä ja kyllä me silloin rakasteltiin Häämatkalle lähdettiin heti seuraavana päivänä ja siellä ei ollut niin kamalan kiihkeää, kun oltiin kiertelystä, auringonotosta, shoppailusta ja kaikesta muusta niin rättiväsyneitä Kerran taidettiin häämatkan aikana rakastella..
 15. Minä kävin poliisilaitoksella ilman ajanvarausta eli vuoronumerojärjestelmää käyttäen. Otin vuoronumeron niin passijonoon kuin ajokorttijonoonkin ja siinä, kumpaan ensin pääsin, pystyin hoitamaan molemmat hakemukset samalla kertaa. Eli uskoisin, että Adele14 voi tehdä molemmat hakemukset samalla ajalla.
 16. Me ollaan nyt päädytty siihen, että päräytetään sulhon kanssa kahdestaan hääpaikalle meidän museoautolla vieraiden ollessa pihalla odottelemassa. Siinä sitten onnittelut jne.. Nyt vaan toivotaan hyvää säätä
 17. nilmelwen, meillä lähti kutsu yhdelle ystävälle ja ihan pelkästään hänelle vain, vaikka oli kutsujen lähettämisen aikaan kihloissa. Nyttemmin ovat eronneet ja ystävälläni on jo uusi, jota ei sitäkään olla kutsumassa. Tunnettiin kyllä tämän ex-kihlatun kanssa ja tultiin toimeen, mutta yhtään en tästä pitänyt, joten se jäi kutsumatta moniin kemuihin. Tämän uuden poikaystävän tunnen myöskin, mutta jätetään se kutsumatta ihan siitä syystä, että on niin tuore juttu ja nimenomaan ystävä oli kihloissa toiselle miehelle kutsun saannin aikaan. Vaikka ystävä on koittanut kutsua tälle vähän kalastellakin.
 18. Me ei missään vaiheessa(ei kutsussa, eikä hääinfossa) olla ilmoitettu lapsivapaista häistä eli laitettiin kuoriin pelkästään vanhempien nimet ja jätettiin lapsien nimet laittamatta. Nämä, keiden lapsia ei olla kutsuttu, tietävät kyllä, että minun 1,5-vuotias pikkusiskoni on häihin tulossa, eivätkä he ihmetelleet sitä mitenkään. Ainakaan päin naamaa. Ainakin itse sanoivat olevan kiva, että pääsee juhlimaan ilman, että tarvitsee paimentaa ketään.
 19. Meillä oli studiokuvaus ja piti saada kuvat jo parin kolmen viikon päästä kuvauksesta, mutta venähti kuukauteen, kun meidän kuvatilaus oli mennyt johonkin väärään pinoon. Saatiin sitten vielä jo ennestään luvatusta -10% vähän lisää pyöristystä
 20. Meillä se vihkipäivä vähän niinkuin oli hyshys, mutta en kyllä loppujen lopuksi osannut olla hiljaa asiasta Monet kuitenkin tiesi meidän menevän naimisiin lähiaikoina.
 21. Minulla ei ollut polttareita, joten en ole sen kummemmin edes miettinyt, mitä en olisi halunnut. Kuitenkin pakko tulla kertomaan, että keväällä näin jonkun polttariporukan ostoskeskuksen edessä, jossa ne huuteli; "rahaa köyhälle morsiamelle!" ja muutamilla oli kyltitkin samalla tekstillä. Huhhuh, mitä toimintaa.. Ko. morsiankaan ei näyttänyt hirveän innoissaan olevan moisista huudahduksista, oli jopa vähän nolon oloinen. Tästä mietin, että tuollaista en olisi ainakaan halunnut omiin polttareihin.