Jump to content
Naimisiin.info

Katrius

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Katrius kaikki viestit

  1. Täällä tuulettelee unelmiensa sormuksen tänään valitsemassa käynyt morsian! Saan tuon aikaisemmin haaveilemani ja sormeen kokeiltuna se oli vielä tuhat kertaan ihanampi kuin kuvassa! Ei voi kuin hyristä tyytyväisyyttään ;D Ja hintakin oli loppujen lopuksi ihan siedettävä, riittävästi mutta hyvällä alennuksella. Nyt kun vielä saisi sen sormeensa...
  2. Kalastaja-Eemelin valssi? Erikoinen valinta häävalssiksi, mutta ihan tuttu kuitenkin. Mä seuduilla näillä oon tunnettu kalamies... Koukkuhun madon mä pujotan ja -pthyi- Ahti suo antejaan!...
  3. Katrius

    Meriteema (yhdistetty)

    Kultasuklaalla on ihania silakkasuklaita, ne sopisivat hääkarkeiksi! Ovat n. 10 cm pitkiä, päällystetty silakka-look -foliolla ja styroksilaatikossa esillelaitettuna ovat aivan kuin oikeita! ;D
  4. Oumaigaad, mistä mä vehnänjyviä saan hommattua? En tunne ketään vehnänviljelijää! Anoppi muuten heitti toisen idean, mistä niitä jyviä vois vieraille tarjota kouraistavaksi: sellainen kylvövakka, niitä löytyis kaksin kappalein. Hmm... siinä olis vähän enemmän mahdollisuuksia koristella kun kapassa, ts. saa hepommin kiinnitettyä.
  5. Allergisia löytyy muitakin kuin meikäläisen velipoika, joten paalit tosiaan jää kokonaan pois tai ainakin ulkopuolelle juhlatilasta. Toivottavasti kukaan ei ole niin herkkä, että saa oireita pelkästä paalien ohi kulkemisesta, silloin koko ajatus täytyy tosiaan hylätä. Mutta onneksi maalaismaisia koristeluideoita varmasti riittää, muistin juuri, että meiltä kotoa löytyy mm. vanha kiulu, maitorattaat, maitotonkkia, puinen ämpäri ym. aiheeseen sopivaa. Ja sulhon mummoloista lisää samanlaista tavaraa. Jes! Komiat koristukset tulee! Noista em. ja kukkasista saa vaikka ihan asetelmia nurkkiin ja lavan kulmiin/lavalle. Maitokärryt... vau! Niihinhän voisi laittaa vaikka ne sahti- ja boolitonkat, mitkä on jo tiedossa. Materiaalista ei ole pulaa, itse olen maalta kotoisin, meidän kaikki mummulat on maalla ja sukulaisiltakin varmaan tuonsorttista tavaraa löytyy. Ensi kesänä kasvatellaan sitten auringonkukkaa, koristekurpitsoita ja tavallisia, viljoja jne. Jotkut kaalit vois olla hienoja ruokapöydässä, ja muut vihannekset. Joku runsaudensarven tyyppinen asetelma esimerkiksi... Hui, kyllähän näitä ideoita pulppuaa meikäläiselstä ihan vaivattomasti... Nyt kaikki samaa teemaa toteuttavat, yhdistytään, niin saadaan vielä enemmän ideoita ja ajatuksia yhdistetyksi!
  6. Joo, noista heinäseipäistä pöydässä. Meillä on sellainen ajatuksena, että tehdään pöytiin n. 30 cm korkeat riukuaitakoristeet, siis koivuhalkoon pujotellaan pätkä riukuaitaa ja siihen väleihin voi sitten tökkiä kukkia tai viljantähkiä tai mitä ikinä keksii. Tää idea on peräisin mun kutsu- ja koristelumestarilta. Ainut huono puoli noissa paaleissa on se, että esim. mun veli on heinälle allerginen (maalaistalon poika, juu ) ja ilmoitti heti että kannattaa ottaa tosiaan huomioon se, eli paalit jää ulkopuolelle. Yksi idea kutsumestarilta oli myös sellainen, että ostetaan "olkihattuja" ja niihin sommitellaan kukkia ym. Sekin olis aika hieno. Teilläkin on siis maalaishäät tulossa, koska mahtaa olla juhlan aika ja missäpäin? Olis nimittäin kiva vaihdella ideoita! Mun suunnitelmista voi lukea myös mun hääpäiväkirjasta otsikolla K&T 9.8.2003. Että tervetuloa poikkeamaan!
  7. Oikein kunnon navetanvinttihäihin ideoita? Kaikenlaisia vinkkejä aiheeseen liittyen. Koristelu, ohjelma jne. ??? Jos joku on ollut samanteemaisissa häissä, kokemuksia ja onnistuneita/epäonnistuneita ideoita kaivataan.
  8. Tässä siis kankipaja, tuosta tervetuloa-portin alta mennään sisään, koski on kuvassa vasemmalla ja aittarivit kuvaajan selän takana sekä oikealla.
  9. Kahden yövuoron jälkeen ei uni tule silmään... : onpahan aikaa vastailla! Meidän hääjuhlaa vietetään Leineperin ruukilla, Satakunnassa, Kullaalla. Meidät vihitään Keski-Porin kirkossa, ja sieltä tulee matkaa juhlapaikkaan parikymmentä km, josta kuitenkin suurin osa valtatietä sekä loppu idyllistä kylätietä. Paikka on KALLIS, 850 euroa, mutta sen saa käyttöön jo torstaina ja maanantai-iltaan mennessä pitää olla tyhjä. Hintaan sisältyy tietysti pöydät, tuolit ja siivous. Tila on ns. navetan ylinen, viralliselta nimeltään Kankipaja , ollaanhan vanhalla ruukkialueella. Miljöö on todella viehättävä ja ainutlaatuinen, vieressä kohisee koski, on koivuja ja vanhoja rakennuksia, mylly, aittoja jne. Eli varmaan arvaattekin että meidän hääkuvat otetaan myös siellä. Mulla ja äpällä oli kanssa ehdottomana vaatimuksena yhtenäinen tila, ollaan karjalaista sukua, joten ei haluta eristää vieraita kopperoihin, mistä kukaan ei nää mitään saati kuule. Leineperiin mahtuu vaivatta 230 henkeä, ja sitä ollaan myöskin pidetty rajana vieraslistalla. Koska tuollaisesta määrästä vieraita on kyse, ainakin täällä Porin seudulla se rajasi jo huomattavasti vaihtoehtoja. Aika lailla kauan pohdittiin tuota hintaa, mutta kun se miljöö painoi toisessa vaakakupissa, ajateltiin että säästetään sitten jostain muusta! PAikan koristeluun sopii kuin nenä päähän viljat, osmankäämit, auringonkukat, heinät jne, ja niitähän löytyy ihan omasta takaa, kuten maitotonkatkin mihin nuo rehut kootaan. Taitaa olla tulossa siis maalaishäät! Pihapiirissä on kaksi aittariviä, joita kuulemma saa vuokrata lisähintaan (!), ajateltiin, että sellaiseen olis kiva laittaa lastenhuone. Se viereinen koski arveluttaa hiukan lasten vuoksi, mutta onneksi pahimmassa vipellysiässä olevia ei tule paljoa. Käyn vielä hakemassa sen nettiosoitteen tähän, mistä voitte katsahtaa millainen paikka on kyseessä. Olen nimittäin aika lailla tohkeissani tuosta juhlapaikasta ;D
  10. Tää olikin kiva galluppi! En vielä käynyt tarkistamassa tarkkoja määriä, mutta tätä tämänhetkistä sukunimeäni kantaa semmoiset 450 ihmistä muistaakseni. Aikaisemmin en siitä pitänyt, ja vieläkin se vääntyy tosi usein väärin. Mutta kun tuli tuo naimisiinmeno ajankohtaiseksi (tai no... 9.8.2003) niin kummasti sitä kiintyy sukunimeensä. No aion kuitenkin ottaa miehen nimen, mikä on ainakin täällä Länsi-Suomessa aika yleinen, ja koko maassakin kyllä. Musta tulee siis Ketola, ja etunimeä ei varmaan kukaan arvaakaan... Puhumattakaan että kukaan nyt tunnistais mut! Kuulostaa ehkä vähän töksähtävältä, mutta tykkään siitä yhdistelmästä. Se on sellainen napakka, ja tykkään kirjoittaa sen (salaa harjoitellut monta kertaa, tietty ). Vanhassa sukunimessä on j ja mulla on ikuinen neuroosi siitä, koska haluan aina että se j:n koukero olis kaunis... arvatkaas kuka harjoitteli nimikirjoitustaan ajokorttia ja passia varten ja väkersi sen kieli keskellä suuta... MINÄ! : Nyt vielä tarkistamaan nuo määrät. Sieltä samalta sivulta muuten sain taannoin selville, että Suomessa on yksi Jaffa-etuniminen henkilö mutta sen sijaan kymmeniä Fantoja!
  11. No ketäänhän ei pakoteta rahaa antamaan, tarkoitan että fiksumpaa on laittaa hattu kiertämään kuin joku astian kanssa keräämään jokaiselta erikseen. Astiana kai on perinteisesti morsiamen kenkä? Mutta on kyllä totta, että useimmilla ei ole rahaa juhlissa mukana, minulla ei ainakaan (lompakkokin on niin paksu, ettei mahdu käsilaukkuun), tuskin muillakaan naisilla, joten saalis kertyisi pelkästään miesten lahjoituksista. Omiin häihini en ottaisi moista ohjelmanumeroa, mutta riippuu tietysti suvusta ja suvun perinteistä. Vanha ohjelmanumerohan tuo toki on!
  12. Hei, tuo takakonttibaari kuulosti tosi hienolta jutulta! Onnittelut hyvästä ideasta! Samaten metsähäät ovat varmasti ikimuistoiset sekä hääparille että vieraille. Meillä "erikoisuus" rajoittuu lähinnä minuun: isä ei saata alttarille, pukuun tulee muutakin väriä kuin valkoista, minulle ei tule huntua jne. Ei siis mitään oikeasti erikoista.
×
×
  • Create New...