Marily

Jäsen
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marily

  1. Meilläkin oli salatehtävät ohjelmana häissämme. Alkuun tiedotettiin asiasta ja luettiin kaikki samaan aikaan omat tehtävät. Tehtävät olimme piilottaneet paikkakorttien taakse. Osa tehtävistä kohdennettiin tietyille vieraille, esim. taukojumpan vetäminen luisteluvalmentajalle. Suurin osa kuitenkin arvottiin niin ei sitten sulhasen kanssa tiedetty kuka minkäkin tehtävän saa. Parhaita hetkiä salatehtävien parissa oli mm. - se kun kaikki vieraat hurrasivat ja tekivät aaltoja pöytäkunnittain yhden vieraan aloitteesta, - kaikki lapset ja äidit vetivät Sutsisatsin ennen häätanssia, - yksi vieraista seisoi tuolilla koko häätanssin ajan, - miesvieras kierteli kyselemässä mikä on paras materiaali rintaliiveissä, ja oli vielä lapulleen kirjoittanut gallupin tuloksenkin. - salatehtävän tuloksena meidän perheen asioista päättää morsiamen perhetuttu, joka ehti polkaista ensin kakunleikkauksessa Me pyydettiin, että salatehtävälappuun laitetaa nimi kun sen on suorittanut ja lappu palautetaan niille osoitettuun paikkaan. Suurin osa tehtävistä oli tehty, ja vieraat olivat tyytyväisiä ohjelmaan! Lapsille oli tehty omat tehtävät iän ja luonteen mukaan. Sain halauksia ja ihanan onnittelulaulun! Toinen vähän erilainen ohjelma meillä liittyi valokuvaukseen. Meillä oli ammattikuvaaja paikalla ja juhlien aikana toteutettiin "koulukuvaus". Teimme valmiiksi kaksi taulua; toisessa oli päivämäärä ja toisessa meidän nimikirjaimet ja sydän keskellä. Tauluissa oli valkoiset puukehykset, ja tekstit olivat valkoista kartonkia. Kehyksiä siis pidettiin kuvassa samalla tavalla kuin koulukuvissakin. Vieraita kehotettiin käymään kuvassa ruokailun jälkeen ja kaikki kävivätkin. Kuvia otettiin perheittäin ja pariskunnittain, otettiin myös "luokkakuvia", jossa oli meidän molempien lähiperhe. Kaverikuvia taisi tulla myös jonkinlainen määrä. Tästä ohjelmasta myös pidettiin. Kolmantena ohjelmana meillä oli avioliittoneuvot. Meillä oli valmis tekstipohja ja lauseiden aukkoihin vieraat sai täyttää sanoja. Neuvoista ja koulukuvista teemme sitten itse vieraskirjan/hääalbumin, eli muuta vieraskirjaa meillä ei ollut. Näiden lisäksi oli tietysti perinteiset puheet ja tanssit ja heitot. Sukkanauhan heitossa oli pientä erikoisuutta siinä, että sulhasen ensimmäisellä puvun alle sukeltamiskerralla puvun alta löytyi vauvanukke, valtavat naisten alushousut ja kaulin. Tämä nauratti myös Näissä sitä oli jo ohjelmaa kerrakseen, eikä enempää tarvittukaan!
  2. Meillä oli kaksi morsiustyttöä. Heillä molemmilla oli kimput ja heittokimppu minulla oli erikseen. Ostin Citymarketista nipun valkoisia ruusuja, taisi maksaa n. 5 euroa ja tein niistä tytöille kolmen ruusun pienet kimput, jotka sidoin nauhalla. Heittokimppu oli samanlainen muutamasta ruususta koostuva nauhalla sidottu. Tytöt olivat kyllä sööttejä kun näin vielä illalla, että molemmilla oli oma kimppunsa mukana kotiin lähtiessä
  3. Me ollaan varattu Laaksolahden monitoimitalo ensi toukokuulle. Käytiin viime viikolla vähän mittailemassa ja muutenkin katsomassa paikkoja uudestaan ja iloinen yllätys tuli vastaan! Kaikki kalusteet on uusittu kesän aikana! Monitoimitalolta löytyy Martelan pöydät ja tuolit yht. 80 hengelle. Vanhojakin kalusteita on säästetty eli lisäpöytiä löytyy runsaasti! Laskettiin vanhoja pöytiä n. 10 kpl asti, sen jälkeen ei enää viitsitty. Valot tosiaan on säädettävät, testailtiin niitäkin. Bändiltä toivomme omiakin valoja mutta varmasti pärjää myös pelkästään monitoimitalon valoilla. Kerhohuoneessa on myös säädettävät valot eli esim. lasten leikkipaikalle tai baarille löytyy sopiva valaistus. Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä valintaan! Ja se on edullinenkin vielä
  4. Me päätimme säästää kukissa, iltapalassa ja ohjelmassa. Aion tilata hääkimpun ja sulhasen vieheen mutta muuten kukat laitan itse. Olin nuorena kukkakaupassa töissä ja tein useita asetelmia, joten uskoisin pystyväni näihinkin. Iltapala aiotaan tehdä itse. Ohjelmaksi ei mitään maksullista bändiä lukuunottamatta. Asioita,joissa ei säästellä on ruoka, bändi ja valokuvaaja.
  5. Niinkuin kaikki kunnon suunnittelijat, niin minä ostin ensimmäisenä kansion, joka on omistettu hääsuunnittelulle! Kansion etukannen tietysti koristelin hääteemalla. Sisälle laitoin välilehtiä, muovitaskuja sekä muistiinpanopaperia eri aiheita varten. Viimeisenä on muovitasku kuitteja varten. Täytettä kansioon on tullut kyllä hyvin, toisena asiana "hankin" juhlapaikan ja sitten pitopalvelun ja kirkon.