Jump to content
Naimisiin.info

Kutrisue

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Kutrisue's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. No meillä oli ihan perinteinen vadelmakermakakku kostutettuna amaretolla ja se oli myöskin todella hyvää. Olisimme turhaan maksaneet jostain tosi hienosta kakusta, kun makuhan se on tärkeintä.
  2. Olette varmasti valinneet hyvän pitopalvelun! Jos tarvitsemme pitopalvelua joskus uudestaan, valitsen ehdottomasti tämän. Niin hyvää oli ruoka.
  3. Pitää muuten vielä mainita, että he tekevät myös keikkaa Helsinkiin.
  4. Mä en voi mitään muuta kuin kehua Hiidenveden pitomestareita. Ruoka oli aivan taivaallista ja aikataulukin petti, kun ihmiset eivät halunneet lopettaa syömistä. ;D Jos joskus vain tarvitsemme uudestaan pitopalvelua, niin otamme ehdottomasti tämän uudestaan.
  5. Mun sormukseni on ostettu Malmilta. En löytänyt mieleistäni valmista, joten he tekivät mulle sellaisen kun halusin. Vasta kun olin nähnyt sormuksen valmiina, tein päätöksen sormuksen ostamisesta. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ilomielin menen sinne uudelleen. Sormus hintoja en ole vertaillut, mutta ainakin vuosia sitten tämä oli edullisempi paikka kuin moni muu.
  6. Meille on tulossa Hiidenveden pitomestarit. Pidimme eilen palaverin ja oli erittäin asiantuntevaa palvelua. Teimme muutoksia ruokalistaan ja huomasi, että heillä on paljon kokemusta. Myöskin etuna on se, että he ovat ennekin pitäneet juhlia juhlapaikassamme, joten tietävät paikat ja samoin kuinka kaikki kannattaa tehdä.
  7. Hieman askartelumaalia peliin... Eräs tuttumme on kalju ja hieman ennen häitä hän hioi kakunkoristeen mieheltä hiukset pois. Tämän jälkeen koriste näytti aivan hääparilta. ;D
  8. Kun olin kaasona bestman oli keksinyt "koston" polttareista poisjääneille kolmelle kundille. Nämä kolme kundia seisoi rivissä ja jokainen roikotti posliini lautasta kädessään reunasta kiinni pitäen. Bestman seisoi heitä vasten ja roikotti lautasta samalla tavalla. Bestman teki vapaalla kädellä liikkeitä ja kundien piti matkia. Bestman enimmäkseen hieroi sormeaan eka lautaseen ja sen jälkeen naamaan. Jutun juju oli siinä, että bestmanilla oli tietenkin puhdas lautanen, minkä kundit näkivät ja kundejen lautasessa oli nokea.
  9. Kutrisue

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kun olin itse kaasona sain kiitokseksi avusta valokuvan kehyksissä hääparista + meistä kaasoista ja bestmanista. Heillä oli pieni budjetti ja en todellakaan odottanut mitään lahjaa. Olin erittäin otettu jo pelkästä valokuvasta, sillä ajatushan siinä oli tärkeintä. Lahjan sain sitten myöhemmin kun kuvat oli teetetty.
×
×
  • Create New...