Isojussi

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Isojussi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.juhanifredrikson.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tarttila
 1. Toki kannattaa aina ensin kysyä Naikkareiden omilta palvelujentarjoajilta.
 2. Keittiö on, muistaakseni "kotikeittiövarusteltu" ja keittiön takana "peräkammari" vaikka boolitarvikkeiden ym. järkkäilyä varten. Mun mielestä löytyy. Jos alat miettiä tota Tapiolaa, kannattaa tsekata, myös Sääksmäen Kelhi ja Ritvalan nuorisoseuran talo
 3. Meidän kylän possujuhliin tuli kokonainen lämminsavustettu sika Kari Katajalta Pälkäneeltä. Juhlat olivat perjantaina ja sika meni uuniin jo keskiviikkona. Tuotiin paikalle valmiina juuri uunista otettuna pkettiautolla. Hintaa en tiedä. Lisukkeena oli kermaperunoita, tuoresalaattia, hieman cole-slaw:n tyyppistä salaattia ja patonkia. Ei ollut ihraista, mutta sen verran maahan valuu, jotta ei saa mennä parketille. Hyvää ja täyttävää. n.250 syöjää söi relussa tunnissa. Sen verran tuedän, että kun lipun hinta oli 15 egee, niin oli siinä katettakin jonkin verran, muttei tolkuttomasti.
 4. Muistakaa tsekata Suomen pienin automuseo!
 5. Käräjätalo on - niinkuin koko Jutikkalan kartanokin - ymmärtääkseni museoviraston suojeluksessa ja ainakin kun viimeksi Jutikkalassa kävin siinä kunnossa, että sinne ei päästetä ketään sisälle... Yleensä koko kartanoa esitellään erittäin rajatusti (varmaan akateemikko Eino Jutikkalan kiireitten voimavarojen mukaan) pienille ryhmille. Se Sakanen näkyy meidän ikkunasta ja on toiminnassa oleva maatila Paikka on edesmenneen kuulantyöntäjälegenda Seppo Simolan (ensimmäinen pohjoismainen yli 20m) kotitila. Sijaitsee muuten hauskassa paikassa: Kirjailija Mauri Sariolan ja Kuvanveistäjä Aukusti Veuron kotipaikkojen välissä... Sata maks. Ehdottomasti. Ei juoksevaa vettä, puuceet hankala pysäköinti, mutta erittäin idyllinen ja edullinen, moottoritien liittymästä nro 30 alle kilometri ja löytyy helposti. - voin vaikka tulla oppaaks, kun asun kilometrin päässä, mutta soita ensin, niin hommataan avain. Mahtuu about sata kaksyt...ehkä vähän enempi. Hiljan tehty remonttia vedet tulee ja menee, iso piha, vesivessat, Moottoritieltä viitisen kilsaa Myös idyllinen. Sata maks. Muutama vuosi sitten täysin peruskorjattu. Näistä kolmesta huonoin akustiikka, mutta paras kunto. Aika syrjässä (anteeksi Rantoolaiset ) Näitten kanssa vertailisin vielä Kelhin (150, rempattu) ja Ritvalan Nuorisoseuran talon (120 maks, ihanalla paikalla). Iittalassa on myös kiva seurojentalo, nimeltä Kutila. Mukavuudet 150 henkee menee Aivan vanhan kolmostien varressa (no 150m), Toijalan risteyksen kohdalla on myös Saarioispuolen metsästysseusan upouusi Juhansali. Vähän yli sata päätä menis. Vieressä on myös vuokrattavissa vaikka hääyötä varten Ihana metsästysmaja rantasaunoineen - HUOM: en kuulu ko. seuraan 8) Päivölän kansanopiston vanha päärakennus on todella idyllinen, kaikilla mukavuuksilla, juuri pintaremontoitu ja Viereisessä uudessa päärakennuksessa voi ruokailla - hyvät sapuskat! (ei tuu tästäkään provikkaa) Jos yleensä tarviitte tietoo Valkeakosken ja ympäristön juhlapaikkojen, pitopalvelujen ym. suhteen, niin annan mielelläni puolueetomia neuvoja. kaikkien kanssa on jo kauan puuhattu ja pärjätty.
 6. Mallasmäki ei ymmärtääkseni ole tällä hetkellä käytössä, mutta melkein vastapäätä kääntyy tiehaara kohti muutaman kilometrin päässä olevaa Hämeen helmeä. Noi Saarioispuolen kuvat voivat olla vähän hämääviä. Jutikkala ja Sakanen eivät missään nimessä ole vuokraatavia tiloja, vaan sivuilla on esitelty alueen kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia. Saarioispuolelaisia vuokrattavia tiloja ovat: - Saarioispuolen metsästysseura Juhansali - Tarttilan työväentalo - Päivölän Kansanopisto Sääksmäen Kirkonpuolelta löytyy: - Kelhi - Ritvalan nuorisoseuran talo - Voipaala Metsäkansan puolelta löytyy: - Metsäkansan Tapiola - Rantoon Tenhola Valkeakoskelta: - Hakapirtti - Melankärki - Myllysaaren museo - Valmarinniemi - Rauttunmaja - Ystävyyden talo Sekä Koskista Pälkäneelle/Tyrväntöön päin mennessä Uskilan Monitoimihalli ja Tanssilava. Työväen musiikkitapahtuma on parhaillaan kunnostamassa Kirjaslammen lavaa aivan koskin keskustassa. Apian seikkailupuistossa olevan tanssilavan tilannetta en tiedä. Alueen maatilamatkalut: - Ilola Metsäkansassa - Ellilä Lähes Saarioispuolella, mutta Toijalan puolella rajaa. Seurakunnalta voi yrittää vuokrata Pappilanniemen leirikeskusta (nimestä huolimatta erittäin nykyaikainen) sekä Valkeakosken kaupungilta Kariniemen leirikeskusta - mikäli rippi- ym. leireiltä tilaa jää Ravintolat, joissa on häitä järjestetty: - Waltikka - Sääksmäen Silta - Viidennumero Voi kun en nyt olisis unohtanut mitään / ketään.... heittäkää kysymyksellä, niin osaan kertoa enemmän....
 7. Queen Software Ltd on antanut lehdistötiedotteen, jonka mukaan liikkeelä on havaittu nimenomaan Aviomies 1.0:n suojausaukkoja hyväksikäyttävä troijalainen nimeltään "Secretary": paras keino suojata kalliisti hankittu ohjelmisto on hankkia Aviomies 1.0 ohjelmiston uusin service pack, joka päivittää ohjelmiston versioksi 1.1 ja sisältää käyttöjärjestelmään Hotsweattynights ja Beerinthefridge - palomuuriohjelmat vastaavien tunkeutumisyritysten varalta.
 8. Ei kestä. Kannattaa, tarjouttaa usevampaakin karaokeyrittäjää. Keltasilta sivuilta löytyy niitä runsaasti.
 9. Karaoke firmat eivät ymmärtääkseni nykyisin enää vuokraile laitteita ilman karaokevetäjää, sillä varsinkin kalliit levyt tahtovat mennä huonoon kuntoon vieraissa hyppysissä. En itse puuhaa karaoken kanssa, mutta oon juuri vastaavan asian tiimoilta jutellut alan ammattilaisten/yrittäjien kanssa. Voi olla sit mettässäkin, mutta varmaan hinta on siinä 400 - 500 egee ehtoo...???
 10. Pitopalveluhan toki saa enempi puuhasteluaikaa, kun on valssit sun muut ruua ja kaveen välissä, mutta yllättävän monessa paikassa ei oo edes tilaa tanssia, ennen ruokapäydän poisroudausta, joten kaffi enstex ja valssit sitten. Ruuan ja kahvin välissä on hyvä olla sekä löysää aikaa, että muuta ohjelmaa.
 11. Sääksmäen Kelhi. Pakko, kun on siellä häissä 15 vuotta sitten tavattu.
 12. Meitillä oli aikanaan mennessä Ruusunen ja tullessa Pomp & Circumstance. Häävalssina Fascination
 13. Olen kyllä sitä mieltä, että kuvaus vasta vihkimisen jälkeen on melkoinen virhe: - Miksi mennä kuvaan meikit valuneena ja hiki otsalla, kun voisi mennä sinne parhaimillaa ja juuri laittautuneena? - Hääpaikalla on aivan turhaa hukka-aikaa odotella hääparia kuvauksesta.