Jump to content
Naimisiin.info

cipa2014

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

cipa2014's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olemme menossa ensi viikolla katsomaan tätä paikkaa ja melko varmasti ensi elokuussa juhlimme häitämme täällä. Olemme siis menettäneet jo kaksi juhlapaikkaa ja oli pieni paniikki kolmannen löytämisessä, mutta onneksi täältä löytyi peruutusaika elokuun lopusta. Oletteko miettineet omien juhlienne värejä ja sen miten ne saa sopimaan paikassa nykyään olevien punaisten tuolien kanssa? Meillä on värit valittu eikä ne sovi punaisen kanssa, joten olen harkinnut tuolien huputtamista.
  2. Mekin taisimme löytää paikan ja vielä ihan kodin läheltä. Taas jaksaa uskoa, että ehkä tästä vielä jotain tulee..
  3. Me etsitään pääkaupunkiseudulta paikka, johon mahtuu 80 vierasta, ei mielellään a-oikeuksia ja vihkimisen pitäisi onnistua paikan päällä säällä kuin säällä. Perjantaina käytiin katsomassa Honkamajaa Nuuksion lähellä, siellä ei vaan vihkiminen oikein onnistu ainakaan ulkona. Tänään google ahkerassa käytössä ja kavereilta / tutuilta on kyselty ideoita. Kaikki paikat, joista olen saanut vastauksen ilmoittaa myyvänsä jo kesää 2015...
  4. Hei, Sama tilanne täällä, uusi paikka hakusessa ja epätoivoiselta alkaa tuntua, melkein tekee mieli iskeä jo hanskat tiskiin - tämä kun oli jo toinen juhlapaikka, joka menee ns. alta. En kuitenkaan haluaisi juhlia ihan missä tahansa, vaihtoehtoina on siis uusi paikka tai siirtää vuodella eteenpäin, mikä ei kuulosta kovinkaan hyvältä vaihtoehdolta. Huoh, ehkäpä tämäkin jollain tästä vielä selkeää ja ensi elokuussa pääsemme juhlimaan..
×
×
  • Create New...