Jump to content
Naimisiin.info

annaar

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

annaar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. annaar

    Häät 2016

    Meillä häät helmikuussa 2016. Vielä ei olla tarkkaa päivää päätetty, katsotaan vähän myös sen mukaan miten sopii juhlapaikalle. Me ollaan menossa maistraatissa naimisiin kuukauden päästä ja aiotaan siis silloin 2016 pitää kirkossa siunaus ja kunnon hääjuhla. Aika paljon oon jo suunnitellut/haaveillut kaikkea ja kartoittanut eri vaihtoehtoja. Juhlapaikka on jo päätettynä (ei vielä kuitenkaan olla varattu). Mitään konkreettista en oo vielä tehnyt asian eteen vaan aion aloittaa keväällä sitten kunnon suunnittelun. Saa nähdä miten suunnittelujen käy kun meille on joulukuussa syntymässä esikoinen
  2. annaar

    Kroatia!

    Me ollaan myös menossa Kroatiaan touko-kesäkuun vaihteessa. Ei tosin häämatkalle vaan ihan muuten vaan. Oon ainakin ymmärtänyt että se olisi ihan hyvä ajankohta. On jo lämmintä mutta kunnon turistikausi ei vielä ole alkanut. Me mennään Makarskan Rivieralle Tucepiin. Lennot saatiin halvalla Norwegianilta jolla on suorat lennot Splitiin ja hotelli varattiin momondon kautta. Ollaan 7 päivää myös ja ajateltiin lähialueiden lisäksi käydä ainakin päivän reissulla Dubrovnikissa. Minne päin Kroatiaa ajattelitte mennä Päppä?
  3. Meillä ei oo vielä edes "virallinen" suunnittelu alkanut, mutta ainakin minun ja olen aika varma, että myös meidän nounou-listalla ovat: -perinteinen kermakakku - kukat koristeena pöydissä (talvihäät, joten koristeluun käytetään lähinnä kynttilöitä) - sininen väri missään muodossa - minkäänlaiset leikit, jossa me itse tai vieraat joutuu noloon tilanteeseen - tyllin tms käärityt hääkarkit (jotain muuta saatetaan kyllä vieraille tarjota) -häävalssi, luultavasti joku yhteinen tanssi tulee, mutta ei mikään perinteinen valssi, mies Metallica-fanina on muutamaan otteeseen maininnut Nothing else mattersin - vieraiden turha odotuttaminen kuivin suin
  4. Nostoa! Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Agroksenmäestä?
  5. Meillä on suunnitelmat vasta niin alussa ettei olla varattu vielä paikkaa, mutta ollaan jo lähes varmasti päätetty mikä halutaan. Paikan valintaan vaikutti: -juhlapaikan tunnelma - on tarpeeksi iso (vieraita kutsutaan noin 120) - saa tuoda omat juomat ja ruoat - saa juhlia pitkään -pidetään talvihäät, joten kaikkien pitää mahtua sisätiloihin hyvin ja tilojen pitää olla viihtyisät Hinta on aika suolanen, mutta alusta asti halusin paikan jonka tunnelma on meidän näköinen, enkä halua juhlia seurantalolla/nuorisotalolla ym. jotka tietty ovat halvempia. Kaikkien muiden kriteerien kanssa ei paljoa jäänyt vaihtoehtoja.
  6. annaar

    Julkinen kosinta

    Entisessä suhteessani olin tehnyt aika selväksi etten halua mitään isoja julkisia eleitä mutta eksäni päätti kuitenkin kosia julkisella paikalla muiden ihmisten ympäröimänä. Se oli mielestäni kamalaa ja noloin tilanne missä oon ikinä ollut. En tykkää olla huomion keskipisteenä ja koin koko tilanteen todella ahdistavaksi kun kaikki ventovieraat tuli ihastelemaan. Mietin vaan että eikö mun mies tunne mua yhtään kun suunnitteli sellasen. Mentiin kuitenkin kihloihin mutta se ei sitten naimisiin asti kestänyt. Nykyisessä ja toivottavasti lopullisessa suhteessa todettiin elämäni miehen kanssa että halutaan olla aina yhdessä ja mentiin kihloihin ihan kahden kesken omassa rauhassa. Sormukset haettiin ja muille kerrottiin vasta paljon myöhemmin.
  7. Itse aloitin alustavat suunnittelut saman tien kun mentiin kihloihin eli jo 2 vuotta ennen tulevia häitä. Tykkään aina tietää asioista ja suunnitella etukäteen. Tarkotus olis että vuotta aikasemmin olis paikka varattuna ja sen jälkeen vois alkaa kunnon suunnittelut. Itseni tuntien mulla on kyllä siihen mennessä jo tarkat kuviot päässä kaikesta, mutta siinä vaiheessa vois ottaa sulhonkin vähän tiiviimmin suunnitteluun mukaan :-)
×
×
  • Create New...