gerbeda

Morsian
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About gerbeda

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. ludo, todella kauniita kutsut teillä!
 2. Hei, meillä piti olla häät ensi kesänä (muuta siirtyvät tulevan perheen lisäyksen vuoksi) ja ehdittiin muutamia juhlapaikkoja käydä katsomassa. Noista sun mainitsemista ollaan käyty Ankkurissa ihan esittelyssä asti ja on teille (100 vierasta) aivan liian pieni. Muuten kiva paikka, mutta itse luovuimme paikan koon vuoksi (meille tulisi n. 70 vierasta) ja bändi ja varsinkin sateella kaikki kyyhöttäisivät yhdessä samassa matalassa huoneessa. Pirkan Pirtti ja Hempankaari ovat tuttuja, mutten ole sisällä käynyt. Pirkan pirtin miljööstä en pidä (keskellä asutusta), mutta Hempankaaressa voisin itse kuvitella syyshäät ja tosiaan noin 100 hengen pitäväni. Se kannattaa mielestäni ehdottomasti käydä katsomassa. Paikka ei kesähäille kovin kiva, kun ei ole ulkotiloja, muttei niitä marraskuussa varmaan kaipaa. Ja sen saisi upeaksi valoilla/kynttilöillä ym.
 3. KatariinaB, me käytiin katsomassa Rantaniityn juhlataloa (helmikkuussa) ja paikka vaikutti ihanan idylliseltä ja varmasti juuri tuolle vierasmäärälle ihana! On todella aivan järven rannassa, asutus ja yleinen uimaranta on valitettavasti hieman liian lähellä, käykää ihmeessä katsomassa paikkaa!
 4. DomesticTikru jollei matka haittaa niin Nokialla on juuri syyskuussa kiva juhlapaikka Koskiwerstas ja juuri sellainen "teollinen" mitä toivoit. Olen ollut siellä syyshäissä ja paikka oli ihana, kesähäitä en siellä paikan ulkotilan "karuuden" vuoksi järjestäisi, mutta syyshäät kyllä. Kannattaa tsekata!
 5. Meillä puhallellaan saippuakuplia
 6. Me ilmoitimme kihlauksesta, erikseen molempien vanhemmille, kun pyysimme heitä meille kahville, että nämä ovat itseasiassa meidän kihlajaiskahvit. Sukulaisille ilmoitimme juhlivamme häitä vasta ja mitään kihlajaisia emme järjestä. Kaverit odottavat häitä, kukaan ei itseasiassa edes kysellyt kihlajaisten perään...
 7. Täällä alkoi herkkulakko eilen ja toivottavasti siitä lähtee tämä keveympi elämä alkuun, alkuun tavoitteena 4kg:n pudotus ja sen jälkeen sitten uutta tavoitetta. JEE, pitkän tauon (11kk, käden todella pitkällisen ja vaikean vamman vuoksi) liityin eilen uuden liikuntakeskuksen jäseneksi ja perjantaina saan minulle räätälöidyn saliohjelman, toivottavasti tästä tulee taas uutta intoa liikkumiseen ja ryhmäliikuntatunteja pitää myös kokeilla, mihin pystyn mennä, kun käsi ei vieläkään kestä esim käsipainoilla tekemistä. Mutta tää liittyminen on mulle jo iso juttu! Rouvaksi? tsemppiä myös sinulle liikunnan aloitukseen! Kunhan vaan löytää taas sen liikunnankipinän, niin eiköhän tää tästä.
 8. Iiris2013 ISO kiitos kokemuksistasi Haiharasta! Meillä oli jo varauksessa toinen juhlapaikka, mutta... En tiedä mikä se mutta oli, kuitenkin olemme uudelleen alkaneet kallistumaan Haiharan puoleen. Me haluamme myös bändin ja kiinnostaisi vielä kuulla tarkemmin, olisko se toimiva tuossa tilassa ja millaisen bändilavan olitte rakentaneet? Onko vielä jotain vinkkejä joista voisi olla hyötyä? Minkä kokoisia pöydät olivat? Kiitos paljon jo nyt!
 9. Mä varmaan yritän saada hääviikon vapaaksi, kun varmasti tulee paljon järjesteltävää ja mies yrittäjä niin ei varmaan ennen perjantaita ehdi apuna olla.... Häämatka tehdään varmasti loppu kesästä tai syksyllä (häät alku kesästä).
 10. Kinuskimansikka, aivan ihana toi sun puku ja paljaat varpaat.
 11. Meille ei tule omaa pöytää, istutaan yhdessä kaason ja bestmanien kanssa, lisäksi toisen bestmanin puoliso ja sekä kaason että bestmanin lapsi istuu kanssamme. Yhdistetään kaksi neljän hengen pöytää ja lapsi istuu toisen pöydän päässä vanhempiensa vieressä. Meitä siis morsiusparia vastapäätä ei istu kukaan, joten sillai ollaan enemmän esillä, muttei kuitenkaan liikaa (tämä sulhon toive ja sopii mulle hyvin). Ja kuitenkin meille on helppo vieraiden tulla juttelemaan. Sain jostain täältä foorumilta tähän idean ja vaikuttaa hyvältä järjetelyltä ainakin meidän häihin.
 12. Kiitos nopeista vastauksistanne Varmaan mun täytyy tosiaan alkaa laskea kaloreita ja liittyä johonkin esim kalorilaskuriin/keventäjiin tms, jotta pääsisi kunnolla alkuun. Ajatus kaloreiden laskemisesta tuntuu jotenkin niin vaikealta, muttei varmasti ole kun vaan pääsee alkuun sen kanssa ja onhan tässä vielä lisämotivaatiota asialle...
 13. Sinellistä löytyy sekä helmiäishohteisia että tavallisia (eri väreissä) neliönmallisia kirjekuoria, kannattaa käydä myymälässä tai katsoa netistä.
 14. Kysymys teille, jotka olette laihduttaneet SD:n tai muun vähähiilihidraattisen dieetin avulla, kuinka kauan teillä menee siihen, että keho tottuu ruokavalioon? Mä oon muutaman kerran koittanut ja oon ihan rikki muutamien päivien jälkeen, koko ajan vaan pyörryttää ja on pahoinvointia (vaikka siis olisin noudattanut ohjeita). Haluaisin myös pudottaa painoa järkevällä tavalla ennen häitä en vaan tiedä sopivaa dieettiä....?
 15. Nostetaan, näkyykö autot kenekään häissä millään tavalla? Ideoita kaivataan, meilä siis autoteema ei olisi pääasiallinen vaan autot voisivat näkyä jossain.