Jump to content
Naimisiin.info

gerbeda

Morsian
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän gerbeda kaikki viestit

  1. gerbeda

    Kutsukortteja

    ludo, todella kauniita kutsut teillä!
  2. Hei, meillä piti olla häät ensi kesänä (muuta siirtyvät tulevan perheen lisäyksen vuoksi) ja ehdittiin muutamia juhlapaikkoja käydä katsomassa. Noista sun mainitsemista ollaan käyty Ankkurissa ihan esittelyssä asti ja on teille (100 vierasta) aivan liian pieni. Muuten kiva paikka, mutta itse luovuimme paikan koon vuoksi (meille tulisi n. 70 vierasta) ja bändi ja varsinkin sateella kaikki kyyhöttäisivät yhdessä samassa matalassa huoneessa. Pirkan Pirtti ja Hempankaari ovat tuttuja, mutten ole sisällä käynyt. Pirkan pirtin miljööstä en pidä (keskellä asutusta), mutta Hempankaaressa voisin itse kuvitella syyshäät ja tosiaan noin 100 hengen pitäväni. Se kannattaa mielestäni ehdottomasti käydä katsomassa. Paikka ei kesähäille kovin kiva, kun ei ole ulkotiloja, muttei niitä marraskuussa varmaan kaipaa. Ja sen saisi upeaksi valoilla/kynttilöillä ym.
  3. KatariinaB, me käytiin katsomassa Rantaniityn juhlataloa (helmikkuussa) ja paikka vaikutti ihanan idylliseltä ja varmasti juuri tuolle vierasmäärälle ihana! On todella aivan järven rannassa, asutus ja yleinen uimaranta on valitettavasti hieman liian lähellä, käykää ihmeessä katsomassa paikkaa!
  4. DomesticTikru jollei matka haittaa niin Nokialla on juuri syyskuussa kiva juhlapaikka Koskiwerstas ja juuri sellainen "teollinen" mitä toivoit. Olen ollut siellä syyshäissä ja paikka oli ihana, kesähäitä en siellä paikan ulkotilan "karuuden" vuoksi järjestäisi, mutta syyshäät kyllä. Kannattaa tsekata!
  5. Meillä puhallellaan saippuakuplia
  6. gerbeda

    Kihlajaiset?

    Me ilmoitimme kihlauksesta, erikseen molempien vanhemmille, kun pyysimme heitä meille kahville, että nämä ovat itseasiassa meidän kihlajaiskahvit. Sukulaisille ilmoitimme juhlivamme häitä vasta ja mitään kihlajaisia emme järjestä. Kaverit odottavat häitä, kukaan ei itseasiassa edes kysellyt kihlajaisten perään...
  7. Täällä alkoi herkkulakko eilen ja toivottavasti siitä lähtee tämä keveympi elämä alkuun, alkuun tavoitteena 4kg:n pudotus ja sen jälkeen sitten uutta tavoitetta. JEE, pitkän tauon (11kk, käden todella pitkällisen ja vaikean vamman vuoksi) liityin eilen uuden liikuntakeskuksen jäseneksi ja perjantaina saan minulle räätälöidyn saliohjelman, toivottavasti tästä tulee taas uutta intoa liikkumiseen ja ryhmäliikuntatunteja pitää myös kokeilla, mihin pystyn mennä, kun käsi ei vieläkään kestä esim käsipainoilla tekemistä. Mutta tää liittyminen on mulle jo iso juttu! Rouvaksi? tsemppiä myös sinulle liikunnan aloitukseen! Kunhan vaan löytää taas sen liikunnankipinän, niin eiköhän tää tästä.
  8. Iiris2013 ISO kiitos kokemuksistasi Haiharasta! Meillä oli jo varauksessa toinen juhlapaikka, mutta... En tiedä mikä se mutta oli, kuitenkin olemme uudelleen alkaneet kallistumaan Haiharan puoleen. Me haluamme myös bändin ja kiinnostaisi vielä kuulla tarkemmin, olisko se toimiva tuossa tilassa ja millaisen bändilavan olitte rakentaneet? Onko vielä jotain vinkkejä joista voisi olla hyötyä? Minkä kokoisia pöydät olivat? Kiitos paljon jo nyt!
  9. Mä varmaan yritän saada hääviikon vapaaksi, kun varmasti tulee paljon järjesteltävää ja mies yrittäjä niin ei varmaan ennen perjantaita ehdi apuna olla.... Häämatka tehdään varmasti loppu kesästä tai syksyllä (häät alku kesästä).
  10. Kinuskimansikka, aivan ihana toi sun puku ja paljaat varpaat.
  11. gerbeda

    Hääparilla oma pöytä?

    Meille ei tule omaa pöytää, istutaan yhdessä kaason ja bestmanien kanssa, lisäksi toisen bestmanin puoliso ja sekä kaason että bestmanin lapsi istuu kanssamme. Yhdistetään kaksi neljän hengen pöytää ja lapsi istuu toisen pöydän päässä vanhempiensa vieressä. Meitä siis morsiusparia vastapäätä ei istu kukaan, joten sillai ollaan enemmän esillä, muttei kuitenkaan liikaa (tämä sulhon toive ja sopii mulle hyvin). Ja kuitenkin meille on helppo vieraiden tulla juttelemaan. Sain jostain täältä foorumilta tähän idean ja vaikuttaa hyvältä järjetelyltä ainakin meidän häihin.
  12. Kiitos nopeista vastauksistanne Varmaan mun täytyy tosiaan alkaa laskea kaloreita ja liittyä johonkin esim kalorilaskuriin/keventäjiin tms, jotta pääsisi kunnolla alkuun. Ajatus kaloreiden laskemisesta tuntuu jotenkin niin vaikealta, muttei varmasti ole kun vaan pääsee alkuun sen kanssa ja onhan tässä vielä lisämotivaatiota asialle...
  13. gerbeda

    Kutsukortteja

    Sinellistä löytyy sekä helmiäishohteisia että tavallisia (eri väreissä) neliönmallisia kirjekuoria, kannattaa käydä myymälässä tai katsoa netistä.
  14. Kysymys teille, jotka olette laihduttaneet SD:n tai muun vähähiilihidraattisen dieetin avulla, kuinka kauan teillä menee siihen, että keho tottuu ruokavalioon? Mä oon muutaman kerran koittanut ja oon ihan rikki muutamien päivien jälkeen, koko ajan vaan pyörryttää ja on pahoinvointia (vaikka siis olisin noudattanut ohjeita). Haluaisin myös pudottaa painoa järkevällä tavalla ennen häitä en vaan tiedä sopivaa dieettiä....?
  15. gerbeda

    Teemana autot

    Nostetaan, näkyykö autot kenekään häissä millään tavalla? Ideoita kaivataan, meilä siis autoteema ei olisi pääasiallinen vaan autot voisivat näkyä jossain.
  16. Kizu-89, minusta myös juhannushäät ovat erittäin romattinen ajatus, vaikkemme itse niihin päätyneetkään. Älä välitä miehesi äitipuolesta, se on sinun ja miehesi suuri päivä ja onneksi tosiaan muut ovat tulossa, joten jätä hänet omaan arvoonsa. Tsemppiä hääjärjestelyihin!
  17. Nokian venelijöiden kerhotalo Ankkurista kyselen, onko kukaan pitänyt siellä häitä tai ollut siellä juhlimassa kera bändin? Minua kiinnostaa se miten bändi on saatu sovitettua kyseiseen tilaan ihan käytännössä? Tiedän millainen tila on (olen käynyt siellä), mutta bändiä sinne on vaikea järkevällä tavalla kuvitella... Me haluamme häihimme bändin ja Ankkuri olisi kiva paikka, nyt vaan jäämässä pois tuon "ongelman" vuoksi, jos jollain asiasta kokemusta olisin kovin kiitollinen!
  18. gerbeda

    Paikkakortit (kuvia)

    Onko teillä ollut lapsille erilaiset paikkakortit? Olen joskus ollut häissä, jossa aikuisille oli Ikean tuikkukipot, joissa oma nimi ja lapsille oli Ikean puput, jonka vatsaan oli kirjoitettu lapsen nimi ja vieraat saivat nämä omaksi. Idea oli kiva, ei vaan sellaisenaan sovi meidän teemaan ja ajatukseen. Onko muilla kokemuksia/vinkkejä vastaavista???
  19. Teiju, muistatko oliko Rantaniitty silloin jo vuorkalla samalla henkilöllä, joka pitää ruokapalvelu Safkaa ja oliko heillä ruoka sieltä ja, jos niin millaista se oli? Oliko bändiä ja miten se oli järjestetty? Kiitän kovasti vastauksistasi!
  20. gerbeda

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Minulle tulee yksi kaaso (häihin vielä aikka, joten voi muuttua) ja miehelle kaksi bestmania, joista toinen toimii enemmänkin seremoniamestarin virassa. Ensin ajattelin kahta kaasoa, mutta haluan tehdä paljon itse ja varmasti saan muilta ystäviltä apua mikäli sitä tarvitsen. Ja valitsemani kaaso, on minulle tällä hetkellä lähinnä sydäntä oleva ystävä.
  21. Ihana tämä foorumi, niin joku herättelee muakin! Kiitos valaisevista kommenteista Tipzilla ja iiinez! Ja tosiaan hääpaikkoja ollaan käyty katsomassa ja ensi viikolla on vuorossa vielä yksi, kun se päätetty aion tosiaan olla pidemmän aikaa (varmaan 6kk) ihan hiljaa häiden suhteen sulhon kuullen ja kaikki häälehdet on nipussa vaatehuoneessa
  22. Nostetaas tätä keskustelua... Loppuvuodesta meillä mies kosi ja pian sen jälkeen tehtiin alustava vieraslista yhdessä ja katsottiin netistä sopivia hääpaikkoja ja bestmanit sulho on pyytänyt.... Mutta nyt sitten sanoi ettei sitä oikein innosta häiden järjestely, kun ne on kuulemma koko ajan liikaa esillä ja kotoa löytyy joka paikasta häälehtiä ym hääjuttuja... Ei kovin kiva fiilis nyt itsellä.... Toki häihin on aikaa 1,5 vuotta, mutta silti..... Enkä mä mielestäni nyt niistä koko ajan puhu... Täytyy varmaan lopettaa ihan kokonaan häistä puhuminen ja laittaa kaikki häälehdet kaappiin ja katsoa missä vaiheessa sulho herää siihen, kun vai osaisinkin olla hiljaa.... Onneksi mulla on ihana kaaso, joka jaksaa kuunnella, asuu vaan 200km:n päässä... Onko muilla samansuuntaisia kokemuksia?
  23. Naimisiin olis tarkoitus mennä kesällä 2015, minä silloin 32v ja sulho 33v. Tulloin yhteistä tavalta takana hieman vajaa 5v.
  24. gerbeda

    Save The Date- kortit

    Me kans laitetaan ensi jouluna std-kortit joulukorttien mukana, joten kukaan ei ainakaan voi sanoa tiedon tulleen liian myöhään, kun kesäkuussa on häät niin 6 kk aiemmin vieraat saavat tiedon ja kaikki vuorotyötä tekevät saavat päivän vapaaksi... Ihana idea tuli täältä, muuten en tälläisiä kortteja tajunnut edes ajatella...
  25. Kiitos Joala, mielelläni kuulen kommenttejasi häiden jälkeen. Meillä sulhon isä ja sulho itse ortodokseja, anoppi on ev.lut. ja heidän vihitty aikanaan ev.lut. perinteen mukaan.
×
×
  • Create New...