Jump to content
Naimisiin.info

gerbeda

Morsian
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by gerbeda

  1. Häitä ollaan juhlimassa vasta 2016 marraskuussa, mutta nyt jo meinaa iskeä ahdistus juhlapaikan suhteen: kun ei löydy semmosta, joka millään tapaa kolahtaisi meistä kummallekaan. Vain muutama "ihan kiva, mutta..." -vaihtoehto löytynyt. Kirjoitin blogiini postauksen potentiaalisista juhlapaikoista saadakseni jotain tolkkua näistä, mutta sen jälkeen asia ei ole edennyt minnekään, kun ei mikään noista nyt ihan ykkösvaihtoehdolta tuntunut. Kuinka vaikeeta on löytää paikka, johon mahtuu noin 100 juhlijaa, ei tarvitse sitoutua pitopalveluun tai ainakaan juomatarjoiluun ja jossa olisi lähellä majapaikka suurimmalle osalle vieraista? Näköjään aika melkosen vaikeeta. Mieluusti vielä semmonen, että sisustus ei ois kokopuuta tai ällönvihreetä.

    Vaikea, minäkö? Noh, pääpointtina oli oikeastaan, että osaisiko joku kertoa jotain näistä paikoista:

     

    Näsijärven purjehdusseuran seurapaviljonkin

    Tampereen pursiseuran maja

    Nokian veneilijöitten kerhomaja Ankkuri

    Hempankaari

    Esimerkiksi noista veneilijöitten kerhotiloista ei oo täälläkään aiemmin puhuttu muuta kuin että ovat olemassa :D Olisi kiva tietää esimerkiksi hinnoittelusta, yhteistyön sujuvuudesta ja siitä, mahtuuko noihin kuinka paljon väkeä.

    Myös noita muita paikkoja (esim. Vähä-Hisso, Irjalan makasiini, Kontula, Karrlund, Einon pirtti, Hurman koulu, Pirkkalan Pirtti) saa tietysti edelleen mieluusti kommentoida :)

    Hei,

    meillä piti olla häät ensi kesänä (muuta siirtyvät tulevan perheen lisäyksen vuoksi) ja ehdittiin muutamia juhlapaikkoja käydä katsomassa. Noista sun mainitsemista ollaan käyty Ankkurissa ihan esittelyssä asti ja on teille (100 vierasta) aivan liian pieni. Muuten kiva paikka, mutta itse luovuimme paikan koon vuoksi (meille tulisi n. 70 vierasta) ja bändi ja varsinkin sateella kaikki kyyhöttäisivät yhdessä samassa matalassa huoneessa.

    Pirkan Pirtti ja Hempankaari ovat tuttuja, mutten ole sisällä käynyt. Pirkan pirtin miljööstä en pidä (keskellä asutusta), mutta Hempankaaressa voisin itse kuvitella syyshäät ja tosiaan noin 100 hengen pitäväni. Se kannattaa mielestäni ehdottomasti käydä katsomassa. Paikka ei kesähäille kovin kiva, kun ei ole ulkotiloja, muttei niitä marraskuussa varmaan kaipaa. Ja sen saisi upeaksi valoilla/kynttilöillä ym.

  2. Me ilmoitimme kihlauksesta, erikseen molempien vanhemmille, kun pyysimme heitä meille kahville, että nämä ovat itseasiassa meidän kihlajaiskahvit.

    Sukulaisille ilmoitimme juhlivamme häitä vasta ja mitään kihlajaisia emme järjestä. Kaverit odottavat häitä, kukaan ei itseasiassa edes kysellyt kihlajaisten perään...

  3. Täällä alkoi herkkulakko eilen ja toivottavasti siitä lähtee tämä keveympi elämä alkuun, alkuun tavoitteena 4kg:n pudotus ja sen jälkeen sitten uutta tavoitetta. 

    JEE, pitkän tauon (11kk, käden todella pitkällisen ja vaikean vamman vuoksi) liityin eilen uuden liikuntakeskuksen jäseneksi ja perjantaina saan minulle räätälöidyn saliohjelman, toivottavasti tästä tulee taas uutta intoa liikkumiseen ja ryhmäliikuntatunteja pitää myös kokeilla, mihin pystyn mennä, kun käsi ei vieläkään kestä esim käsipainoilla tekemistä. Mutta tää liittyminen on mulle jo iso juttu!

     

    Rouvaksi? tsemppiä myös sinulle liikunnan aloitukseen! Kunhan vaan löytää taas sen liikunnankipinän, niin eiköhän tää tästä.

  4. Iiris2013 ISO kiitos kokemuksistasi Haiharasta!

    Meillä oli jo varauksessa toinen juhlapaikka, mutta... En tiedä mikä se mutta oli, kuitenkin olemme uudelleen alkaneet kallistumaan Haiharan puoleen.

    Me haluamme myös bändin ja kiinnostaisi vielä kuulla tarkemmin, olisko se toimiva tuossa tilassa ja millaisen bändilavan olitte rakentaneet?

    Onko vielä jotain vinkkejä joista voisi olla hyötyä? Minkä kokoisia pöydät olivat?

    Kiitos paljon jo nyt! :girl_in_love:

  5. Meille ei tule omaa pöytää, istutaan yhdessä kaason ja bestmanien kanssa, lisäksi toisen bestmanin puoliso ja sekä kaason että bestmanin lapsi istuu kanssamme. Yhdistetään kaksi neljän hengen pöytää ja lapsi istuu toisen pöydän päässä vanhempiensa vieressä.

    Meitä siis morsiusparia vastapäätä ei istu kukaan, joten sillai ollaan enemmän esillä, muttei kuitenkaan liikaa (tämä sulhon toive ja sopii mulle hyvin). Ja kuitenkin meille on helppo vieraiden tulla juttelemaan. Sain jostain täältä foorumilta tähän idean ja vaikuttaa hyvältä järjetelyltä ainakin meidän häihin.

  6. Kysymys teille, jotka olette laihduttaneet SD:n tai muun vähähiilihidraattisen dieetin avulla,

    kuinka kauan teillä menee siihen, että keho tottuu ruokavalioon?

    Mä oon muutaman kerran koittanut ja oon ihan rikki muutamien päivien jälkeen, koko ajan vaan pyörryttää ja on pahoinvointia (vaikka siis olisin noudattanut ohjeita).

    Haluaisin myös pudottaa painoa järkevällä tavalla ennen häitä en vaan tiedä sopivaa dieettiä....?

  7. Nokian venelijöiden kerhotalo Ankkurista kyselen, onko kukaan pitänyt siellä häitä tai ollut siellä juhlimassa kera bändin?

    Minua kiinnostaa se miten bändi on saatu sovitettua kyseiseen tilaan ihan käytännössä? Tiedän millainen tila on (olen käynyt siellä), mutta bändiä sinne on vaikea järkevällä tavalla kuvitella... Me haluamme häihimme bändin ja Ankkuri olisi kiva paikka, nyt vaan jäämässä pois tuon "ongelman" vuoksi, jos jollain asiasta kokemusta olisin kovin kiitollinen!

  8. Onko teillä ollut lapsille erilaiset paikkakortit?

    Olen joskus ollut häissä, jossa aikuisille oli Ikean tuikkukipot, joissa oma nimi ja lapsille oli Ikean puput, jonka vatsaan oli kirjoitettu lapsen nimi ja vieraat saivat nämä omaksi.

    Idea oli kiva, ei vaan sellaisenaan sovi meidän teemaan ja ajatukseen.

    Onko muilla kokemuksia/vinkkejä vastaavista???

  9. Minulle tulee yksi kaaso (häihin vielä aikka, joten voi muuttua) ja miehelle kaksi bestmania, joista toinen toimii enemmänkin seremoniamestarin virassa.

    Ensin ajattelin kahta kaasoa, mutta haluan tehdä paljon itse ja varmasti saan muilta ystäviltä apua mikäli sitä tarvitsen. Ja valitsemani kaaso, on minulle tällä hetkellä lähinnä sydäntä oleva ystävä.

  10. Nostetaas tätä keskustelua...

     

    Loppuvuodesta meillä mies kosi ja pian sen jälkeen tehtiin alustava vieraslista yhdessä ja katsottiin netistä sopivia hääpaikkoja ja bestmanit sulho on pyytänyt....

    Mutta nyt sitten sanoi ettei sitä oikein innosta häiden järjestely, kun ne on kuulemma koko ajan liikaa esillä ja kotoa löytyy joka paikasta häälehtiä ym hääjuttuja... Ei kovin kiva fiilis nyt itsellä.... Toki häihin on aikaa 1,5 vuotta, mutta silti..... Enkä mä mielestäni nyt niistä koko ajan puhu...

    Täytyy varmaan lopettaa ihan kokonaan häistä puhuminen ja laittaa kaikki häälehdet kaappiin ja katsoa missä vaiheessa sulho herää siihen, kun vai osaisinkin olla hiljaa.... Onneksi mulla on ihana kaaso, joka jaksaa kuunnella, asuu vaan 200km:n päässä...

    Onko muilla samansuuntaisia kokemuksia?

  11. Me kans laitetaan ensi jouluna std-kortit joulukorttien mukana, joten kukaan ei ainakaan voi sanoa tiedon tulleen liian myöhään, kun kesäkuussa on häät niin 6 kk aiemmin vieraat saavat tiedon ja kaikki vuorotyötä tekevät saavat päivän vapaaksi...

    Ihana idea tuli täältä, muuten en tälläisiä kortteja tajunnut edes ajatella...

×
×
  • Create New...