Jump to content
Naimisiin.info

lumikukka_

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

lumikukka_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kävin kysymässä tarjousta sormuksesta Kulta-Albertilla ja Räsäsellä. Kulta-Albertilla kävin monta kuukautta ennen Räsästä ja olinkin jos sieltä suunnitellut tilaavani sormuksen, mutta Räsänen tarjosikin sitten sen verran halvempaa hintaa sormukselle, että päätin sittenkin tilata häneltä Valmis sormus on kyllä ihana! Tykkän tosi paljon. Ainoa mikä hieman harmittaa, on melko suttuinen kaiverrus. :/ Mutta onneksi sitä ei niin monesti tule katseltua.
  2. Me lähdetään häämatkalle vähän alle viikko häiden jälkeen. Häät ovat lauantaina ja matkalle lähdetään seuravaana perjantaina. Matka on varattu vanhalla nimellä, mutta ehtisikö uuden passin siis saadakkin tuossa ajassa? Vastaus on toki saattanut tullakin jo viestiketjussa, mutta en jaksanut kaikkia lukea. Ollaan matkalla kaksi viikkoa. Hieman pelottaa, että voiko takaisin tullessa sitten tulla jotain ongelmia, jos jossain lentokentän järjestelmistä näkyy että minulla onkin eri nimi, kuin passissa lukee? Vai onko se edes mahdollista, että semmoinen näkyisi jossaikin? (euroopan sisällä pysytään) Ja jos ehtisinkin tuossa vajaassa viikossa uusia passin, niin sitten ilmeisesti ongelmia tulisi sitten siitä, että matka on jo varattu vanhalla nimellä? Hankalaa tämä! Kiitos, jo etukäteen jos joku vastaa tähän!
  3. Tänään kävin ensimmäistä kertaa sovittamassa pukuja. Jännitin sovitusta ihan kamalasti ja en tosiaankaan uskonut löytäväni pukua. Niin siinä sitten kuitenkin kävi, että päädyin ostamaan sen ensimmäisen puvun mitä päälle sovitin! Ihan käsittämätöntä ja hullua! Nyt mietin vain, että toivottavasti en hätiköinyt! Puku oli kyllä ihana
  4. lumikukka_

    Häämessut

    Oulun häämessut on peruttu, harmittaapa kyllä paljon! Ovatkohan seuraavat sitten vasta vuoden päästä?
  5. Varasin ajan tyylikoulu welhottarilta. Paikasta on ilmeisesti ihan positiivisia kokemuksia? Vähän jännittää kun ihan "summassa" varasin ajan, kun en ole tuolla koskaan käynyt. Me otetaan hääkuvat jo ennen häitä, koekampaus ja koemeikkipäivänä. Mietin vain, että kannattaisikohan meikistä ja kampauksesta siksi käydä juttelemassa jo ennen koekampauspäivää? Onnistuukohan semmoinen vai maksaakohan lisää? Koekampaus tulee olemaan kuitenkin sitten se mitä kuvissa katsellaan loppuelämä.
  6. Häät on ensi kesänä. Tuolloin minä olen 22-vuotias (loppuvuonna kuitenkin 23) ja mies 26. Minulla on tuolloin opinnot toivottavasti ihan loppusuoralla. Mies töissä. Vaikka tällä hetkellä elänkin opiskelijaelämää, minkä takia häihin säästäminen on todella haasteellista, on muuten ajankohta mielestäni oikein hyvä! Luulen, että vastavalmistuneena ja vasta työt aloittaneena olisi paljon vaikeampi sitten saada esim. lomat sovittua siihen ajankohtaan kuin tahtoo. Nyt ei myöskään vielä ole lapsia, mikä tekee hääsuunnittelusta myös osaltaan helpompaa. Yhdessä ollaan häiden aikaan oltu melkein 4,5 vuotta ja kihloissa noin vuosi ja 8 kuukautta. Vuokralla asutaan koiran kanssa. Häiden tai viimeistään minun valmistumisen jälkeen aletaan etsimään omaa asuntoa.
×
×
  • Create New...