Gurmeli

Rouva
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Gurmeli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Uusimaa
 1. En koko ketjua kahlannut läpi, mutta kannattaa aikataulujen laadinnassa myös huomioida vierasmäärä. Ruokailuun "jonottamisissa" menee 30 hengellä huomattavasti vähempi aikaa kuin sadalla vieraalla =)
 2. Vinku, tuli mieleen, että 4.8. lauantaina ollaan itseasiassa hyvän ystäväni häissä, joten vähän niinkuin voidaan leikkiä menevämme häämatkalle heidän puolestaan ;D
 3. Helou Vinku... Me ollaan oma häämatkamme jo tehty ( Etelä-Afrikassa oltiin viime syksynä) mutta hiihaa, samalle Hispanian matkalle Azoreille mennään 6.8. viikoksi, hotelli meillä tosin eri Kentällä nähdään, vaikkei tunnetakaan ;D
 4. Tapiolan kirkko Espoossa. Äläpä kerro enempää.
 5. Alttarin takana olevaa huonetta kutsutaa sakastiksi.
 6. Klaus K oli huippu - tyylikäs ja persoonallinen designhotelli. Suosittelen kaikille, jotka haluavat jotain perus 5 tähden hotellista poikkeavaa. Ja tää ei ees oo maksettu mainos =)
 7. Olimme häämatkalla Kapkaupungissa ja Stellenboschin viinitiloilla syyskuun puolivälissä 2006. Pirullisen kylmä viikko sattui kohdallemme, muutoin 9 päiväämme Etelä-Afrikassa oli ihana kokemus. Meillä oli auto vuokralla ja ajoimme mm lähialueelle Hermanukseen katsomaan valaita sekä Boulders Beachille tapaamaan pingviinejä. Viinitiloilla majoituimme perienglantilaistyyliseen 5 tähden "maalaiskartanoon" josta käsin teimme viininmaistelukierroksia ym retkiä. Viinien tilaaminen ja shippaaminen Suomeenkin onnistuu kätevästi eikä tule hirmu kalliiksikaan. Kapkaupungissa puolestaan huippuhotelli oli Ezards House, persoonallista ja intiimiä palvelua ja upeat näköalat kattoterassiporealtaineen yms. ( tosin tuohon aikaa vuodesta siis tuuli niin karun kylmästi ettemme tarjenneet siellä juuri oleskella ). Kapkaupunki on näkemisen arvoinen kaupunki, jossa hyviä ravintoloita riitti ja historiasta kiinnostuneille oli paljon nähtävää. Ja jos häämatkalla joku tahtoo shoppailla niin suurkaupungissa on suurkaupungin palvelut. Maisemat olivat myös Kapkaupungissa hulppeat - Table mountain ja meri - voila, sydämmemme jäi Afrikkaan. Ensi kerralla sitten siihen aikaan vuodesta kun siellä on kesä ja safarinkin haluamme kokea.
 8. Madeirahan kuuluu Portugaliin, joten suosittelen ehdottomasti tuota kaunista vehreää kukkasaarta. Erinomaisia ravintoloita Funchalissa, luonnonystäville levada yms vaellusreittejä ja hienoja maisemia... Siellä kannattaa todellakin vuokrata auto ja lähteä kiertämään tuota pientä saarta. Päivässä kiertää puolet saaresta autolla. Mielettömät maisemat ja helppo mutta ei liian turistirysäkohde. Uimarantoja ei kyllä ole mitenkkään kovin paljoa, mutta meri silti upeana ympärillä. Ja säät suosi ainakin meitä t-paita keleillä huhtikuussa 2001.
 9. Meillä oli Courvoisier VSOP konjakkia ja Bristol cream sherryä. Lisäksi pitopalvelu oli vahingossa ottanut tähän kohtaan tarjoiltavakseen myös yhen Baileys lekapullon. Se oli kyl alunperin tarkoitettu boolin ja muiden "iltajuomien" kaa esille. ;D ;D
 10. Meillä oli vieraita 83 ja juomia ostimme seuraavasti: 30 ploa valkoviiniä 30 ploa punaviiniä 20 ploa kuohuviiniä (alkumaljat) 30 litraa vihreää Jaffaa booliin 10 ploa ( a 50 cl) meloonilikööriä 10 ploa kuoharia ( booliin) 2 laatikkoa olutta 1 laatikko siideriä sekä konjakkia ja likööriä määrän x jota en enää muista...nämä siis kahvin aveciksi. ja kun juhlat olivat ohi, lastasivat kaaso ja bm autoomme 6 ploa valkoviiniä 3 ploa meloonilikööriä 8 ploa kuohuviiniä (!????) ( ostos alkumaljalle laskettu vahingossa reilun 90 hgen mukaan...) 6 ploa vihreää Jaffaa ja ilmeisesti myös boolin sekoitussuhteet oli vähän ontuneet loppuvaiheessa, koska kaatosuhteessa ei tullu kaikkia ainesosia samanverran takaisin...) Mutta kohtuuhyvin oltiin osattu arvioida menekki. Tää siis alkusyksyisissä häissä Suomenlinnassa - mut jos ees vähän antoi osviittaa??
 11. Vastaanpa vielä tänne... Meillä siis vaihtui pitopalvelu ja sadonkorjuukokkien kanssa puhuessani puhelimessa sain todella ammattimaista, ystävällistä ja avuliasta palveua. Tiesivät paljon juhlapaikastamme ja osasivat antaa hyviä vinkkejä, mutta ennen kaikkea kuuntelivat meidän toiveita. Ensi viikolla palaveri heidän kanssaan, sitten tiedän lisää.
 12. Meille tulee alkuun perinteinen uruilla soitettava häämarssi ( tai noh, aika uusi... Hakanpään Trumpettisävelmä) ja sit lopuksi astellaan pois Bob Sinclarin Love Genetrationilla. jos siis se kuulostaa hyvltä kajareista kirkossamme. Pitää vielä käydä testaamassa. Kanttorin lupa heltesi helposti ja myös papinkin. (näin Helsingissä) Tosin pappi on vanha opiskelutoverini ja kanttori muuten vaan puolituttu ;D
 13. Meillä on pieniä vaikeuksia HUPLIn kanssa. En jaksa nyt tässä tilittää, päiväkirjassani on enemmän. Mut ei siis mitään major suurta, varmaan ihan osaavat perushommansa, mut mitään extrajuttuja on turha pyytää tehtäväksi.
 14. Lisäkommentteja kaivaten - meillä nimittäin voi mennä pitopalvelu uusiksi kun varaamamme XX hoitaa asioita huonosti... Millaisia tarjouksia olette Sadonkorjuukokeilta saaneet?
 15. Mietin sitä, että jos päädymme kaksoisnimeen, niin mitä ihmiset on laittanut postilaatikoihinsa? Kallio-Anttila vai Kallio-Anttila Anttila vai pelkkä Anttila? vai kenties Kallio Anttila ???