Jump to content
Naimisiin.info

mimmi93

Aktiivijäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mimmi93's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulee hieman yli 60 vierasta. Minun puoleltani tulee muutama vieras enemmän. Sulhasen suku on niin pieni, että hänen puolelta tulee enemmän ystäviä ja minun puoleltani enemmän sukulaisia ja sitten vähemmän ystäviä.
  2. Kaasot maksavat omat mekkonsa, sillä mitään ohjeita/toiveita ei heiltä vaadita pukeutumisen suhteen. Bestmanit maksavat omat pukunsa, mutta tietysti jos vaadimme tietyn värisen paidan niin maksamme ne
  3. Häämme pidetään kotipaikkakunnallamme eli Hämeenlinnassa. Suurin osa vieraista asuu Hämeenlinnassa tai ovat kotoisin sieltä ja meille tuntui luonnolliselta pitää häät siellä, sillä kunhan saamme opintomme pääkaupunkiseudulla suoritettua on muutto takaisin Hämeenlinnaan ajankohtainen.
  4. mimmi93

    Valmiina tilatut kutsut

    Askartelukammoisena morsiamena me päädyimme tilaamaan kutsut Vistaprintiltä. Eikä voi kuin kehua! Huomasimme heti tilauksen ja maksun jälkeen, että kutsuihin oli tullut kirjoitusvirhe. Koska oli viikonloppu ei asiakaspalveluun pystynyt soittamaan joten pistin heti s-postia. Heti maanantaina minulle oli soitettu sieltä ja kun en ollut vastannut niin oli laitettu sähköpostia. He korjasivat virheen saman päivän aikana. Valitsin pisimmän toimitusajan ja kutsut tulivatkin alle viikossa. Kutsuissa oli yksi meidän oma kuva ja minua pelottikin, että tuleekohan kuvasta rakeinen, mutta kutsut olivat aivan täydellisiä!!
  5. Laitoin sinulle viestiä ^^
  6. Minulla on kaksi kaasoa. Toiselle kaasolle livautin hieman humalapäissäni meneväni naimisiin jo aika aikaisessa vaiheessa. Myöhemmin hän varovasti kyseli, että ketkä ovat kaasoja niin silloin tokaisin, että "sinä jos vain suostut" no ystäväni kyllä suostui. Halusin kuitenkin kysyä tähän kaason tehtävään virallisesti, joten väsäsin pienen lehtisen molemmille kaasoille, jossa oli pieni info siihen asti tehdyistä tehtävistä. Toinen kaaso siis sai vasta tietää tämän lehtisen avulla. Mielestäni oli mukavaa tehdä kaasoille tälläset lehtiset senkin takia, että osoitan näkeneeni vaivaa kaasoksi pyytämiseen. Kuitenkin kaasot näkevät paljon vaivaa erityisesti hääjuhlassa niin halusin osoittaa ns. kunnioitukseni heitä kohtaan tällä tavoin. Tietysti tarkoitus on palkita heidät jotenkin myös häiden jälkeen.
  7. mimmi93

    Häiden videokuvaus

    Aloittaessamme suunnittelemaan häitämme emme edes tienneet häävideokuvaamisen mahdollisuudesta. Kuitenkin kun kuulin tästä niin suostuttelin sulhoni hyväksymään, että meille häävideokuvaaja tulisikin ja loppujen lopuksi se olikin sulho, joka sen meille varasi. Välillä hän pohtii edelleen, että onko tuo ns "turhaa rahanmenoa" mutta itse olen vakuutellut, että sitten nähdessäsi videon olet varmasti todella tyytyväinen!
  8. mimmi93

    Elokuu 2015

    Hei olisi kiva kuulla, että missä päin elokuun morsiamet viettävät häitään? Meidän häät ovat Hämeenlinnassa/Hauholla. Vihkiminen Hämeenlinnassa ja juhlapaikka Hauholla!
  9. Menemme nyt elokuussa naimisiin ja ikää molemmilla tuolloin 21v, täytämme kuitenkin molemmat vielä tänä vuonna 22. Seurustelua takana 5 vuotta ja kihloissa oltu 2 vuotta.
  10. Kihlapäivämme on meidän seurusteluvuosipäivä eli 30.1. Kuitenkin sulhasen oli alunperin tarkoitus kosia vasta 31.1.2013 mutta kosaisikin sitten meidän vuosipäivänä!
  11. Heippa! Kokemuksia kaipaillaan lisää. Elokuussa häät ja nyt olen alkanut miettimään että joko kampaaja/meikkaaja pitäisi varata.
  12. Hei! Nostan tätä ketjua. Onkos ihmiset viettäneet häitään täällä?
  13. mimmi93

    Elokuu 2015

    Minäkin ilmoittaudun mukaan! Hääpäiväksi on valikoitunut 15.8.2015. Varattuna on juhlapaikka, häävideokuvaaja, pitopalvelu ja juuri tänään varasin kirkon! Saimme juuri sen vihkimisajan minkä halusimme eli klo 15. Paljon olisi vielä mietittävää, seuraavaksi alan toden teolla miettimään minkälaista väriteemaa häihin tulee ja alan askartelemaan ystävälleni ja siskolleni jotakin kivaa, jolla pyydän heitä kaasoiksi. Ystävääni olen jo oikeastaan pyytänyt kun hän sitä niin tivasi, mutta haluan myös pyytää ns. virallisesti häntä.
  14. Molemmat 21 vuotiaita. Hääpäivänä seurustelua jo 5,5 vuotta.
  15. Näin alustavasti hääpäiväksi ollaan ajateltu 15.8.2015. Kirkkoa emme ole vielä voineet varata, sillä paikkakuntamme seurakunnalla on käytäntö, että marraskuussa saa alkaa vasta varaamaan ensi vuoden kesäksi kirkkoa. Tuo päivä tulee varmasti olemaan suosittu, mutta teemme kyllä kaikkemme, että kyseisenä päivänä vihkiminen onnistuisi. Halusimme pitää kesällä häät ja ajankohdaksi valikoitui sitten elokuu. Valitsimme 15 pvän, kun tajusimme, että vuosikin on 2015. Emme kuitenkaan pety, jos kyseistä päivää emme saa, mutta toki sen haluaisimme ensisijaisesti, kun sitä päivää on ajatellut hääpäivänään jo niin kauan
×
×
  • Create New...