Jump to content
Naimisiin.info

Hanna__k

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hanna__k's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Tipzilla, löysitkö ebay:n kautta ihan lapel pin nimikkeellä tuon 6,8e setin?
  2. täytyypä käydä itsekkin katsomassa sinellistä jos löytyisi vielä tuollaisia vieheneuloja, kiitos vinkistä!
  3. Hanna__k

    Tuikkukippojen koristelu

    minä olen koristellut pilttipurkit juuttinarulla siten että keskiosassa on noin 2cm matkalla juuttinarua ja rusetti narusta päälle. Pulloja olen myös koristellut samaan tyyliin ja lisännyt yläreunaan pitsinauhaa. Tulee tosin kivan näköisiä yksinkertaisella tavalla!
  4. Poliisin sivuilta kannattaa toki käydä tarkastamassa tarkka aika kuinka kauan passia saa käyttää nimen vaihdon jälkeen.
  5. Jos en nyt aivan väärin muista niin vanhalla passilla saa matkustaa sen 3kk nimen vaihtumisen jälkeen, edellyttäen että matka on varattu vanhalla nimellä.
  6. Itse kävin laittamassa tilaukseen vihkisormuksen Anette Tillanderilta. Monia upeita sormuksia, tuli melkein valinnan vaikeus!
  7. lämmintä kesää vieläpä luvattu, taitaa itselläkin jäädä sukkahousut sun muut syrjään!
  8. Onko sulhaselle smokin kanssa liian arkinen rusetti? Ja voiko smokin ja rusetin kanssa olla liivi, vai pitääkö olla vyöliivi? Vai kuuluuko sulhasella olla häissä solmuke smokin kanssa...? Nämä asiat siis mietityttää.. Kiitos vastauksesta.
  9. Hanna__k

    Pöytäkartat

    Riittääkö pöytäkarttoihin pelkkä etunimi ja esimerkiksi sukunimestä ensimmäinen kirjain? Meillä vieraita tulossa 120 ja joukossa myös useampia samoja etunimiä.
  10. Hanna__k

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Meillä kanssa näin, ettei pappia tunneta eikä vielä edes tiedetä kuka tulee vihkimään. Ei siis kutsuta hääjuhlaan, alkaa olla jo kutsuttuja vieraitakin liikaa tilaan nähden.
  11. Minkä ikäisille lapsille tulee varata syöttötuoli? Onko n. 1/2 vuotta-1 1/2?
  12. Hanna__k

    Hääparilla oma pöytä?

    Meillä kanssa samassa pöydässä tulee istumaan kaasot ja bestmanit seuralaisineen.
  13. Itsellä budjettina oli 500e. Tykästyin kuitenkin pitsipukuihin joiden hinta liikkui 1000e:n yläpuolella. Hyvää tuuria oli kuitenkin matkassa, sillä löysin netistä käytettynä lopulta saman merkkisen puvun jota olin uutenakin sovittanut. Budjetti ylittyi näin vain hieman ja sain puvun 550e:llä. Työlästä on toki lähteä sovittamaan yhtä pukua kerrallaan toisten koteihin mutta tässä tapauksessa kannatti ja reissuja jouduin tekemään vain kaksi!
  14. Hanna__k

    Paikkakortit (kuvia)

    meillä tulee olemaan nimilaput sydämen malliin taiteltuna viinilasin reunalla
  15. Onko jollakin tietoa saako nykyisin Uspenskin katedraalin pihassa heittää riisiä?
×
×
  • Create New...