Mirtchili

Aktiivijäsen
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Mirtchili

 • Rank
  Juniori
 1. Meikkaaja laittoi kasvoihin jotain suihkutettavaa meikin kiinnitysainetta. Minun ei edes tarvinnut käyttää puuteripaperia vaikka olin sitä varannut mukaan. Kannattaa kysellä meikkaajalta meikinkiinnitysainetta jos käy meikissä ja kai noita aineita jossain Stockalla on myytävänäkin. Ajattelin kotiin hankkia jonkun aineen niin iltabilemeikin saisi pysymään paremmin. Pitää varmasti harjoitellan meikin kiinnistystä ihan arkimeikillä.
 2. Minulle tehtiin geelikynnet. Ranskalainen manikyyri ja valkoisella kuvioitu pitsiä kynsiin (pitsipukukin..). Tosi kauniit olivat minusta <3
 3. Hääkampaus koekampauksen kanssa taisi olla 105€ ja meikki ilman koemeikkiä 60€. Pari päivää ennen häitä kävin värjäyttämässä hiukset ja maksoi 80€. Kulmat ja ripset muotoiltiin ja värjättiin edellisellä viikolla ja noin 30€. Lasken näihin kaunistautumiskuluihin myös kynnet. Geelikynnet laitatutin ensimmäistä kertaa ikinä ja ne maksoivat 120€
 4. Sulhasen, perheen tai pomon kanssa voi sopia kaikenlaisista. Haetaan kesken työpäivän, sulhanen on sopinut jonkun menon mihin morsian on varautunut tai esim anoppi tai äiti kutsuu kylään, jolloin morsian on varautunut että hänellä on menoa. Toki kaikki eivät varmaan tykkää yllättämisestä.
 5. Minusta sopiva määrä on noin 30€ ja sitten siihen päälle tulee varmaan jokaiselle omia ruokailujen ja juomien maksaminen esim ravintolassa. Pitää huomioida, että kulut eivät nouse liian suuriksi, jos osallistujissa on esim opiskelijoita tai työttömiä. Vähän eri asia maksaa isompia summia silloin, jos kaikki osallistujat ovat esim vakituisissa työpaikoissa. Minusta ei myöskään ole kiva jos esim kaasot joutuvat maksamaan reilusti enemmän verrattuna muihin polttarivieraisiin. Minusta vieraiden ei kuulu maksaa hirveitä summia siitä että sukulainen tai ystävä on päättänyt mennä naimisiin. Morsiankin voi pyytää ettei esim halua polttarivierailta häälahjoja, jos polttareihin on jo kulunut paljon rahaa osallistujilta.
 6. Meitä oli 10 ja minusta määrä oli sopiva. Jos olisi ollut enemmän, en varmaan olisi ehtinyt juttelemaan kaikkien kanssa illan aikana.
 7. Minullekin tuli Kela-kortti ensimmäisenä uudella nimellä. Aluksi heitin kirjekuoren miehelleni, koska pikaisella vilkaisulla luulin kirjeen olevan hänelle. Vaikka häistä on jo pari kuukautta niin töissä vastaan puhelimeen vieläkin vahingossa joskus vanhalla nimellä tai kirjoitan allekirjoituksen väärällä sukunimellä. Ei ole helppoa opetella uusi allekirjoitus.
 8. Kirkossa laulaja, joka esitti laulun meille oli loistava. Kanttori joka säesti oli tasoltaan paljon huonompi ja esitys olisi toiminut jopa paremmin ilman säestystä. Kirkosta tullessa jouduttiin sellaiseen riisisateeseen että hääkuvissa on useimmissa mulla hiuksissa valkoisia riisinjyviä. Kun puvuin riisuin niin ropina kuului kun varmaan puoli desiä riisiä putosi lattialle puvun sisältä. Meillä piti olla kakkubuffet ja kolme erilaista kakkua. Meillä olikin vain yhdenlainen kakku (sori gluteenittomat vieraat), mutta onneksi kakku maistui tosi hyvältä.
 9. Häämatkaa varten toivoimme lahjaksi rahaa ja siihen käytetään koko summa ja vähän omaa päällekin, koska pitää päästä kauas lämpimään ja aurinkoon
 10. Lahjat avattiin seuraavana päivänä omassa rauhassa.
 11. Meillä heitettiin kimppu ja sukkanauha. Sukkanauhan jälkeen heitettiin mekon alta löytynyt majavapehmolelu. Miehet ottivat majavaa innokkaammin kiinni kuin sukkanauhaa. Sulhanen sanoikin majavaa heittäessään että majavasta on onnea majavan metsästykseen