Jump to content
Naimisiin.info

Mirtchili

Aktiivijäsen
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mirtchili kaikki viestit

  1. Mirtchili

    Syysmorsian 2014

    Kuvia hääpuvusta. Kaunis pitsipuku oli hyvä valinta.
  2. Meikkaaja laittoi kasvoihin jotain suihkutettavaa meikin kiinnitysainetta. Minun ei edes tarvinnut käyttää puuteripaperia vaikka olin sitä varannut mukaan. Kannattaa kysellä meikkaajalta meikinkiinnitysainetta jos käy meikissä ja kai noita aineita jossain Stockalla on myytävänäkin. Ajattelin kotiin hankkia jonkun aineen niin iltabilemeikin saisi pysymään paremmin. Pitää varmasti harjoitellan meikin kiinnistystä ihan arkimeikillä.
  3. Minulle tehtiin geelikynnet. Ranskalainen manikyyri ja valkoisella kuvioitu pitsiä kynsiin (pitsipukukin..). Tosi kauniit olivat minusta <3
  4. Hääkampaus koekampauksen kanssa taisi olla 105€ ja meikki ilman koemeikkiä 60€. Pari päivää ennen häitä kävin värjäyttämässä hiukset ja maksoi 80€. Kulmat ja ripset muotoiltiin ja värjättiin edellisellä viikolla ja noin 30€. Lasken näihin kaunistautumiskuluihin myös kynnet. Geelikynnet laitatutin ensimmäistä kertaa ikinä ja ne maksoivat 120€
  5. Sulhasen, perheen tai pomon kanssa voi sopia kaikenlaisista. Haetaan kesken työpäivän, sulhanen on sopinut jonkun menon mihin morsian on varautunut tai esim anoppi tai äiti kutsuu kylään, jolloin morsian on varautunut että hänellä on menoa. Toki kaikki eivät varmaan tykkää yllättämisestä.
  6. Minusta sopiva määrä on noin 30€ ja sitten siihen päälle tulee varmaan jokaiselle omia ruokailujen ja juomien maksaminen esim ravintolassa. Pitää huomioida, että kulut eivät nouse liian suuriksi, jos osallistujissa on esim opiskelijoita tai työttömiä. Vähän eri asia maksaa isompia summia silloin, jos kaikki osallistujat ovat esim vakituisissa työpaikoissa. Minusta ei myöskään ole kiva jos esim kaasot joutuvat maksamaan reilusti enemmän verrattuna muihin polttarivieraisiin. Minusta vieraiden ei kuulu maksaa hirveitä summia siitä että sukulainen tai ystävä on päättänyt mennä naimisiin. Morsiankin voi pyytää ettei esim halua polttarivierailta häälahjoja, jos polttareihin on jo kulunut paljon rahaa osallistujilta.
  7. Meitä oli 10 ja minusta määrä oli sopiva. Jos olisi ollut enemmän, en varmaan olisi ehtinyt juttelemaan kaikkien kanssa illan aikana.
  8. Minullekin tuli Kela-kortti ensimmäisenä uudella nimellä. Aluksi heitin kirjekuoren miehelleni, koska pikaisella vilkaisulla luulin kirjeen olevan hänelle. Vaikka häistä on jo pari kuukautta niin töissä vastaan puhelimeen vieläkin vahingossa joskus vanhalla nimellä tai kirjoitan allekirjoituksen väärällä sukunimellä. Ei ole helppoa opetella uusi allekirjoitus.
  9. Mirtchili

    Häätöppäyksiä?

    Kirkossa laulaja, joka esitti laulun meille oli loistava. Kanttori joka säesti oli tasoltaan paljon huonompi ja esitys olisi toiminut jopa paremmin ilman säestystä. Kirkosta tullessa jouduttiin sellaiseen riisisateeseen että hääkuvissa on useimmissa mulla hiuksissa valkoisia riisinjyviä. Kun puvuin riisuin niin ropina kuului kun varmaan puoli desiä riisiä putosi lattialle puvun sisältä. Meillä piti olla kakkubuffet ja kolme erilaista kakkua. Meillä olikin vain yhdenlainen kakku (sori gluteenittomat vieraat), mutta onneksi kakku maistui tosi hyvältä.
  10. Häämatkaa varten toivoimme lahjaksi rahaa ja siihen käytetään koko summa ja vähän omaa päällekin, koska pitää päästä kauas lämpimään ja aurinkoon
  11. Mirtchili

    Kuinka pian avasitte lahjat?

    Lahjat avattiin seuraavana päivänä omassa rauhassa.
  12. Meillä heitettiin kimppu ja sukkanauha. Sukkanauhan jälkeen heitettiin mekon alta löytynyt majavapehmolelu. Miehet ottivat majavaa innokkaammin kiinni kuin sukkanauhaa. Sulhanen sanoikin majavaa heittäessään että majavasta on onnea majavan metsästykseen
  13. Valitsin siron ja ohuen flakkamallisen sormuksen jossa prinsessatimantit ovat upotettu, jotta en vahingossa saa niitä kolhaistua minnekään. Siron sormuksen hankinta johtuu siitä että minusta minulla on lyhyt kämmenen ja nimettömän ensimmäisen nivelen välinen matka. Myöskään siroon sormukseen en varmasti koskaan kyllästy.
  14. Minusta hääjuhlaan ei kuulu lahjojen avaus, koska hääpaikalla kuuluu viettää aikaa vieraiden kanssa ja juhlia häitä. Lahjat kyllä kerkeää avaamaan kotonakin tai seuraavana päivänä. Kun lahjat saa avata rauhassa niin pystyy myös tarkemmin tutkimaan kuka antoi lahjaksi ja mitä.
  15. Me haimme avioliittoon siunaksen, koska olimme aikaisemmin vihitty salaa. Asunnon ostamisen takia vihkiydyimme, vaikka muuten olisimme halunneet tulla vihityiksi kirkossa. Emme halunneet pilata oikeiden häiden tunnelmaa itseltämme emmekä vierailtamme, vaan halusimme oikean hääjuhlan. Siunaustilaisuus oli kaunis ja pastorimme puhui kauniisti.
  16. Meillä pöydät oli merkitty kuvilla. Aiheena oli luonto ja kauhu vaikka muuten nämä aiheet eivät mitenkään liittyneet häihin. Häissä teemana oli ehkä huumori ennemmin. Anoppien pöydän tunnus oli pääkallo ja muissa pöydissä mm korppi, tulitikut, köysi, kranaatti josta sokka irti, dynamiitti jne. Kuvat ja listat pöydissä istujista oli ulko-ovilla ja kahtena kappaleena ovien molemmin puolin.
  17. Glamourista ostin pukuni ja todella tyytyväinen asiakas olen! Hyvä palvelu! Myös sulhasen puku vuokrattiin samasta paikasta.
  18. Lahdessa liike Glamour, josta hankin puvun ja hunnun. Todella hyvä palvelu ja löysin unelmien puvun helposti yhdessä myyjän kanssa. Kiitos Glaumourin Jennylle!
  19. Mirtchili

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä laulettiin Rakkauslaulu. Laulaja oli taitava mutta kirkon kanttori soitti todella huonosti. Onneksi meidän päivää tämmöiset asiat eivät päässeet pilaamaan yhtään. Kirkossa jossa oltiin oli vanhoillinen meininki ja oli aika vähän lauluja virsien lisäksi mistä päästiin valitsemaan.
  20. Mirtchili

    Kukkabudjetti

    Sain 150€ pyöreän hääkimpun, 2 viehettä (sulhasen ja best manin), 2 ranneketta kaasoille ja heittokimpun. Muita kukkasia ei sitten tilattukaan. Yritettiin pienellä budjetilla saada koristeet ja pöydissä oli luonnosta kerättyjä värjättyjä oksia ja pihlajan marjoja.
  21. Meidän häissä oli varmaan yli sata pom pomia. Askartelutukkuliikkeestä silkkipaperit. Lisäksi koristeltiin seiniä ja lava puutarhaharsoilla.
×
×
  • Create New...